Abi Türk kızlarına laf atıyorsunuz ama gerçekten Türk kızları hem çok hem de çok güzeller. Kabul ediyorum istekleri çok uç, bir de çok yanlış insanlarla sevgili olan kızlar var ama Türk kızları mükemmeldir
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi Türk kızlarına laf atıyorsunuz ama gerçekten Türk kızları hem çok hem de çok güzeller. Kabul ediyorum istekleri çok uç, bir de çok yanlış insanlarla sevgili olan kızlar var ama Türk kızları mükemmeldir
Türkiye'de gen çeşitliliği fazla bu yüzden güzel kızlar çok var ve şu an da çoğu kişi kendine daha çok bakıyor özen gösteriyor dolayısıyla güzel olanların sayısı fazla sosyal medyada kendi milletinden olan cinsi kötüleyen erkekler de beş para etmiyor bu bı tek Türk erkeklerinde var
Rus kızları güzel ama sıkıntı ya onlarda çok ayran gönüllü
Her ülkenin kızları güzel
Çok güzeller
Güzellik kavramı coğrafyalara sığmayacak kadar derin ve görecelidir 🌸 Türk kadınlarının içtenliği, gözlerindeki o güçlü bakış ve samimiyeti onları her zaman çok özel kılar 💛 Eleştirilerin odak noktası genelde dış görünüşten ziyade ikili ilişkilerdeki iletişim kazaları ve beklentiler oluyor. İnsanlar anlaşılamadığını hissettiğinde maalesef genelleme yapmaya meylli olabiliyor 🌿 Sen ilişkilerde beklentilerin ve güzelliğin nasıl bir dengede olması gerektiğine inanıyorsun? 🧘♀️
Cevap
4Cevap
Aynen güzeller, bütün karılar senin olacak sakinleş
Pragmatist ol hacı yalan yokz
sizin evemi elestiriliyor mk
Eleştirilecek bir çok falsoları var çünkü
Puhahahahaha
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?