• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Türk kızları neden kendilerini dünyanın en güzel kızı zannediyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Burada rus ukrayna falan , kızlarından bile daha güzeliz diyenleri görmüştüm 😅😅🤭🤭
Türk kızları neden kendilerini dünyanın en güzel kızı zannediyor?
Fal Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kendimi dünyanın en güzeli zannetmiyorum. Ama şükür Allah'a, kendimden memnunum. Rusya'da yaşıyorum, nişanlım da Rus bir erkek. Ve nişanlım bana bayılıyor. 1.75 boyunda kahverengi gözlü, kahverengi saçlı bir Türk kızıyım ve tipimle ilgili Ruslardan sadece güzel şeyler duyuyorum sağ olsun. Rus kızları da çok severim, bir sürü Rus kız arkadaşım var.

Hep kızları eleştiriyorsunuz da, asıl erkekler arasında da bayağı fark var, haberiniz olsun.

5
    33 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rus erkekleri tipsiz oluyor

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Fark olabilir adam karakterden bahsediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fark mı? Ne konuda ve kimle fark var?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşte buna gülünür! :) Boylu boslu, fit, yüz hatları düzgün adamlar. Hayaller aleminden çıkın. Ruslar ucuz tatil için Antalya'ya gelmiş bazı gopniklerden ibaret değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sınanreıs12 Ben zaten aslında karakter açısından fark var yazmıştım. Soran arkadaş tipten bahsedince güldüm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rus kadınları ve erkekleri arasında fark var tıp olarak. O yüzden zaten farkindaysaniz rus kadınların çoğunun eşi sevgilisi rus değil

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Fark olabilir, adam karakterden bahsediyor

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

maalesef karakterde de var kanka kaynıyor ortalık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye güldün tipden bahsedince? Zoruna mı gitti?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rusya'da sevgilisi ya da eşi olmayan Rus erkek bulmak çok zor. Kadın nüfusu erkek nufüsundan fazla ve Rus kadınlar dünyanın her yerinden erkeklerle evleniyor mecburen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zoruma niye gitsin. :) Komik çünkü. Saçma sapan laflarla hayaller aleminde yaşıyorsunuz. Bir gün Rusya'da yaşarsan kendini oldukça minyon ve bakımsız hissedersin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hissetmem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendini dünyanın en yakışıklı insanı olduğu ve her şeyin en iyisine layık olduğun hayaliyle avut. Пака пака! =)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dünyanın en yakışıklısı değilim ama çok kız tarafından tipime iltifat aldım ve rus erkekleri tip olarak türk erkekleriyle kıyaslanamaz bile o derece tipsizler. Sen olayı sadece nişanlına göre değerlendirme. Rus futbol ligini takip ettim çoğu tipsiz.

Yorumla
    • bridgeto
      bridgeto
      +1 yıl

rus erkekler türk erkeklerden daha uzun ve daha yakışıklı genel olarak. türkiyede de tipi iyi olmayan o kadar çok erkek var ki. ayrıca bunlar zevk meselesi, sen yakışıklı bulmuyor olabilirsin. ben mesela sarışın erkek severim ve rusya'dan isveç'ten falan bir erkekle evlenmek isterim, eğer o da beni severse. yani gizli üye arkadaşa katılıyorum. ama zaten her şey tip değil. karakter önemli. bu yabancı erkekler kızların tipiyle uğraşmıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@bridgeto o yüzden mı rus kızları türk erkekleriyle yatıyor?

Yorumla
    • bridgeto
      bridgeto
      +1 yıl

rus kızları rus erkeklerle de yatıyor, dünyanın her yerinden erkeklerle yatıyor... zaten cinsellik onlarda tabu değil. cinsellik biz de tabu olmasına rağmen Türk kızlardan da fırsatını yakayalınca yabancı erkeklerle yatanlar dolu ki. hiç mi erasmusla yurt dışına giden kızlardan orada nasıl bekaretlerini verdiklerini duymadın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@bridgeto duydum bizim kızlar da yatıyor zaten , evliliği bekleyen mı var?

Yorumla
    • bridgeto
      bridgeto
      +1 yıl

tabii ki de evliliği bekleyenler de var. ben evliliği bekliyorum... ben sadece şunu belirtmek istedim, Rusya'da cinsellik çok sıradan bir şey ve rus kadınlar, rus erkekler de dahil olmak üzere tüm dünyadan erkeklerle beraberlik yaşıyor. türkiye'de cinsellik tabu olmasına rağmen, buna rağmen yine de gidip yabancılarla beraberlik yaşayan kız dolu. neler neler duydum ben, bizzat yapan arkadaşlarım maceralarını anlattılar. yani rus kadınların türk erkeklerle beraber olmasında bir keramet yok demek istiyorum. türk kızı da rus kadın gibi yetişseydi, bizde de bir tane bakire kalmazdı, bizim kızlar da tüm yabancılarla olurdu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@bridgeto tamam işte türk kızlarının da çoğu yapıyor

Yorumla
    • bridgeto
      bridgeto
      +1 yıl

çoğu olmasa da yabancı erkeklerle yatan çok Türk kız var. o yüzden Rus kadınların Türk erkekle beraber olmaları Türk erkeğinin vazgeçilmezliğinden değil diyorum. Rus kadınlar zaten herkesle beraber oluyor. Türk kızlarınından da fırsatları olursa yabancı erkeklerle beraber olanları dolu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@bridgeto çoğu değil ama yapan çok mu var? Aynı yola çıkıyor yine bu laf. Kabul et işte türk kızları da artık yabancı kızlar gibi zinakar

Yorumla
    • bridgeto
      bridgeto
      +1 yıl

Sen işinene gelirse o noktayı öne çıkarıyorsun. :D Rus kadınlarının Türk erkekleriyle beraber olmasıydı argümanın... Eee, Türk kızları da yabancı erkeklerle beraber oluyor diyorum. Şimdi de Türk kızları zinakar diyorsun. :D
      Evet, tabii ki Rus kızlarının zina yapması gibi zina yapan Türk kızları da var. Ama zina yapmayan Rus kız bulabilmek imkansız. Oysa zina yapmayan Türk kızlar yine de var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@bridgeto sen normal görüyorsun zinayı

Yorumla
    • bridgeto
      bridgeto
      +1 yıl

Zinayı normal görmüyorum. Normal görmediğim için zina yapmıyorum. Benim demek istediğim, Ruslarda zina diye bir kavram yok. Onlar için çok sıradan. Ve onlar zaten her erkekle beraber oluyor. Türk kızlarından zina yapmayanlar elbette var. Ama Türk kızlarından yabancı erkeklerle beraber olanlar da var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@bridgeto yabancı erkekler türk kızlarıyla yatacak kadar zevksiz mi 😂

Yorumla
    • bridgeto
      bridgeto
      +1 yıl

Ya çok cahilsin, ömründe yurt dışına çıkmamışsın ya da kötü niyetlisin... ne her yabancı kız güzel ne de her türk kız çirkin. ayrıca zevkler farklıdır. hem madem beğenmiyorsun, boşverse. Türk kızlarını ver yabancı erkeklere kurtul işte. Kendi ellerinle Türk kızlarını yabancı erkeklerin kollarına atabilirsin. Zaten bunu istiyorsunuz. Türk erkekleri böyle seviyor. O yüzden boş ver gitsin. Sen yoluna, biz yolumuza.

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Adam haklı, türk kızlarının %70 80 iyle falan konuşuluyor bile, karakterleri yok. Tabii o kadar abazadan kaynaklanıyor ama olsun, sonuçta onların da cahilliği var sebebi abazalar olamaz.

Yorumla
    • bridgeto
      bridgeto
      +1 yıl

@Sınanreıs12 Türk erkeklerinin de çoğu pek iç açıcı değil. Aman herkes sevdiğine gitsin işte. Ne siz bize muhtaçsınız ne de biz size muhtacız. Dünya insan dolu.

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Türk erkeklerine de iyi demiyorum zaten cümlede bahsettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@bridgeto yabancı erkekler yabancı güzel seksi kızlar varken size bakmaz ağla

Yorumla
    • bridgeto
      bridgeto
      +1 yıl

Daha bugün bir tanesiyle tanıştım ve çok mutluyum. :) Sen köşende ağlayabilirsin, hiçbir şey tadımı kaçıramaz. Hadi selametle! :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@bridgeto onlar kaç tane kızla yatıyolar miden kaldırmaz zina yapan bir kız değilsen gerçekten eğer

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yazdıklarını okudum da, amma vır vır vır konuşmuşsun. :D Türk kızları gayet güzel, sen kuyruk acından dolayı bunları diyorsun. Ama velev ki çirkin olalalım senin için. Bize ne senin zevkinden? Türk erkeği kendi tipine baksın önce. Sen merak etme, biz sadıklığımızla, yaptığımız lezzetli yemeklerle, şefkatimiz ve sevimizle yabancı erkeğe kendimizi sevdirmesini biliriz. Türk kızı akıllıdır, herkese hak ettiği gibi davranır. Türk kızları genelde yabancı erkeklerle evlenmiyor çünkü zaten etrafları onları isteyen Türk erkek dolu. Türk erkekleri ise çaresizlikten Suriyeli kadınlarla evleniyor. Hadi herkese mutluluklar! :D

0
    40 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yabancı erkekler yabancı güzel seksi kızlar varken size bakmıyor bu 1. Biz tipsiz olsak yabancı kızlarda bize bakmazdı bu da 2

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen çok sadıklı namuslu düzgünsünüz 😂😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hadi cevap ver yiyorsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yabancı kızların beraberli yaşamadığı erkek mi var ki size de bakmasınlar? yabancı kızlar zaten erkek gibi bu konuda, bulduğuyla beraberlik yaşıyor. zannedersin yabancı kızlar bekaretini türk erkeğine saklıyor. :D türk kızları kime nasıl davranması gerektiğini bilir, size sadık değiller diye yabancı erkeğe sadık olmayacaklar anlamına gelmez. yabancı erkekler kıymetli, onları seviyoruz asla onları üzecek bir şey yapmayız. ben hiçbir türk erkeğiyle hiçbir şey yaşamadım, yabancı bir erkek olabilir ancak ve ona sadık kalırım. senin çevrende kadın akrabaların var, herkes aynı değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadık değilseniz namuslu düzgün de değilsiniz. Yabancı erkek sadece hayalden ibaret ağla. Hem din hem de ailen izin vermiyor yabancı erkeğe

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve onlar her gün birsuru kızla yatiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana namuslu ve düzgün olunmadığı için sen ağla. :D Yabancı erkeklere karşı daima namuslu ve düzgün kızlarımız. Ayrıca türk erkeğini beğenmediğimiz için bizi beğenip beğenmemelerinin zerre önemi yok. :) Dünyada tek Müslüman Türkler değil, pek çok ülkede Müslüman erkekler var ayrıca her aile dini konularda çok hassas da değil. Kaldı ki, Müslüman olmayan kadınla evlenmek de mekruh yani Allah'ın tavsiye etmediği kötü şey demek. Dinini öğren de gel.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oyyy sen türk erkeğinden yüz bulamayıp yabancı isteyen ilgisiz ezik birimişsin. Namuslu kadın herkese karşı namusludur bana sadık değilsen yine de namussuz oluyorsun kudur yabancılara ulaşamadıgin için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Asıl siz bizi beğeniyorsunuz biz sizi beğenmiyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz ulaşıyoruz rahat bir şekilde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu kadar ezik çirkin ilgi sevgi görmemiş biriyle karşılaştığım için üzüldüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Böyle düşünerek kendini rahatlatabilirsin. :) Ben daima Türk erkeklerinden ilgi gördüm ama onları beğenmediğim için hep reddettim. Ben boylu boslu, mavi gözlü ve efendi bir yabancı erkek istiyorum, ne yapayım sizi? :D Asıl en Türk kızları tarafından beğenilmemişsin, istenmemiş, sadık kalınmamışsın ki böyle bir soru sordun. :D Ağla.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni yakışıklı bulan kız çok oldu. Sen sadık olmayan bir yollusun o pis ağzına islam ve allahi alma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Efendi mı? Senin gibi yolluya efendi erkek bakmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görmediğin o kadar belli ki ben iyi anlarım psikolojiden sen merak etme seni çözdüm ben şimdi ağla bakalım ilgisiz sevgisiz kalmaktan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O ettiğin kelime seni ifade eder ancak. Hadsiz. İnternete dua et, normal şartlarda benimle asla muhatap dahi olamazdın. Ben çok maddi durumu çok iyi bir ailenin, çok sevilen bir kızıyım. Sen bana gıcık olduğun için pis iftaralarınla kendini avutabilirsin. Benim hiç erkek arkadaşım olmadı ki sadı olmayayım. Ailem ne kadar efendi ve çalışkan bir kız olduğumu gayet iyi biliyor. Ve pek çok Türk talibim oldu, hepsini reddettim. İslam'ı da senden çok daha iyi bildiğime şüphe yok. :) Hadi ağla köşende, çıldırdın zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Heh bak hiç sevgilin olmadığı için ilgisizlikden sallıyorsun bize böylece bunu da kanıtlamış olduk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadık olmam diyorsun olmadigin zaman yollu olacaksın zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim de elimde klavye var, ben de şimdi senin annene neler yazardım ama ne senin gibi seviyesiz biriyim ne de hayatını görmediğim bir kadına sırf gıcık oldum diye iftira atacak biriyim... Ben Türk erkeklerini beğenmiyorum. Gerek çıkma teklifi olsun, gerek ailemden istemeleri şeklinde olsun daima reddettim. Kendimi her manada gerçekten seveceğim o yabancı erkeğe saklıyorum... Ben yabancı erkeklerle evli Türk bayanlarla arkadaşım, hepsi gayet mutlu. Türk kızla alakası olmuş yabancı erkeklerden hiç senin dediğin gibi şeyler duymuyoruz. Demek ki Türk erkeği tercih edenler aldatıyor, yabancı erkeği tercih edenler aldatmıyor. Ne dediğimi idrak edemiyorsun bir türlü. :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bizi aldatınca diyorum karakterli namuslu mu oluyorsun? Bak bunu diyerek ilgisiz sevgisizlikden çürüdugunu kabul ediyorsun bu kadar ezik olma o türk erkeğine muhtaç kalırsın yoksa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Inşallah aldatilirsin zaten yabancı erkekler sadık değil biz sadigiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de senin annene sayarım şimdi istersen uzatma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nikâh düşmüyor omur boyu günah işlersin gayri müslim erkekle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seni iyi kudurtmus türk erkekleri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen hayatlarını görmediğin insanlara iftira atarsın, şaşırtıcı bir durum olmaz.
      Ben sizi ne aldatırım ne de sizinle bir alakam olur. Yani sizi aldatmam çünkü sizinle evlenmem de çıkmam da. Bir diğer deyişle, sizinle evlenmem ve çıkmam, bu durumda sizi aldatmam da. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. :D
      Ben geçen hafta mezun oldum ve şu an yurt dışındayım. :) Daha yeni geldiğim için evdeyim ve o yüzden şu an internetteyim. 2-3 güne buradaki günlük hayatım başlayacak ve bir yabancı erkekle birbirimizi seversek bir tek onunla ciddi bir arkadaşlık yapabilirim evlilik yolunda. Onun dışında bana zaten çıkmalar, sevgililer vs ters. Senin aklın ermez böyle şeylere. Sen hiç bir zaman kendini tüm ömrü boyunca senin için korumuş bir kızla evlenemeyeceksin, o yüzden yorma kafanı.
      Tek Müslümanlar Türkler değil yalnız. :D
      Ben niye kudurayım? Allah'a şükürler olsun her şey için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye kendini korumuş bir kızla evlenemeyim ki? Peki sen koruyorsunya koruyan yabancı erkek var mi? Türk erkeğinin çok var koruyani. Asıl senin aklın ermez çünkü bir şey bilmiyorsun erkekler hakkında. Ve ben sana zina yapıyorsun demedim. Namus sadece bacak arasında değil aldatan kız da namussuzdur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çünkü;
      1. Türk kızlar Türk erkekleri aldatıyor diyorsun. Elendin.
      2. Gayrimüslim ülkelerin kızları için cinsellik sıradan bir şey, 14-15 yaşlarında ailelerinden bile gizlemeden yapıyorlar. Buradan da elendin.
      3. Müslüman ülkelerin kızlarından desen, onlar kolay kolay yabancıyla evlenmez. Ama yine de belki şansını buradan zorlayabilirsin. :D
      Ben kimseyi aldatmadım, aldatmam, aldatmayacağım da. Allah korusun. Ben hayalini kurduğum eşimi el üstünde tutacağım, hep mutlu edeceğim. Ne aldatması. Allah korusun. Allah doğru yoldan şaşırtmasın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki türk olursa aldatırım yabancıyı aldatmam dedin. Bence meyillisin aldatmaya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tüm yazdıklarım duruyor, nerede öyle bir cümle kullandım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

size sadık değiller diye yabancı erkeğe sadık olmayacaklar anlamına gelmez. Bunu sen dedin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sana namuslu ve düzgün olunmadığı için sen ağla. Yabancı erkeklere karşı daima namuslu ve düzgün kızlarımız. Bak bunu da sen dedin. Yazdigin şeyleri unutma kardeşim sen karaktersiz ve namussuz bir kizsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Son yazdıkların sana iade, kendinle karıştırma beni. Senin anadiline hakimiyetin biraz zayıf. Hiçbir cümlemde Türkü aldatırım demedim... Sen diyorsun ki Türk kızlar bizleri aldatıyor. Ben de şunu diyorum "sizleri aldatıyor olabilirler ama yabancı erkekleri aldatmıyorlar". Ve buna örnek olarak da yabancı erkeklerle evli Türk hanımların mutluluğunu örnek verdim. Türk kızlarıyla alakası olmuş (sevgili ya da evlilik) hiçbir yabancı erkekten bu tarz şeyler duymuyoruz. Demek ki yabancı erkekleri tercih eden kızlarımız zaten efendi ve dürüst kızlar. Türk erkekleri tercih edenlerin yaptıklarını siz sözlüyorsunuz, siz daha iyi bilirsiniz, ne diyeyim.
      Çok daha kolay anlaşılır cümlelerle yazayım ki anla... Efendi ve dürüst Türk kızlar demek ki yabancı erkeklere gidiyor. Türk erkeklere gidenler hakkında sen yorum yapıyorsun o şekilde, ben değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendinizi kandırmayın yabancı erkek seks yapan güzel yabancı kadınlar varken size bakmaz. Konuyu saptırma sen dedin biz sadece yabancıya sadığız diye. Sen hakim değilsin çoğul ve genel konuşuyorsun her kız senin gibi sadakatsiz degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

E hani her Türk kız aldatıyordu? Bir dediğin bir dediğini tutmuyor? :D
      Bana iftira atıyorsun. Ben eşime çok sadık olacağım daima, senin aklın ermez.
      Ben ailemizde bir kişinin mesleği sayesinde yabancıyla evlilik yapan Türk bayanlardan bir sürü gördüm. Ailemizdeki o kişinin yeminli mütercim tercümanlık ofisleri var. Yabancıyla evlenebilmek için evrak çevirisi için o ofislere gidiyorlar. Yani, evlenmek isteyen gayet evleniyor. Sen kafanı yorma. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onlar seni istemez sen istediğin kadar iste. Hayalden ibaret

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çünkü bekarete önem veriyorum diyorsun onlar vermiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin nefretten gözün kör olmuş. :) Türk kızlarımı sen herhalde işe yaramaz maymunlar olarak kodlamışsın beyninde nefretten. :D Türk kızları beyaz tenli, elinden iş gelen, aile kavramına sahip kızlar. Gayet de yabancı erkekle evleniyorlar, binlerce örneğini gördüm. Senin gözün boyanmış nefretten, anlayamıyorsun. :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bizim neyimiz var? Asıl sen bize düşmansın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nefret etmiyorum. Yani, kötü halinizden keyif almam. Kimseden nefret etmiyorum. Sadece umurumda değilsiniz, senin gibilerden dolayı soğudum sadece ama nefret boyutunda, kötü olmanızı temenni edecek boyutta değil. Benden uzak olun da, ne yaparsanız yapın. İnternette Türk kızlarını aşağılayan Türk erkeklerini göre göre soğudum. Zaten tipinizi de beğenmiyordum, o yüzden umurumda olmadığınız bir yerdesiniz gözümde. Başka hiçbir ülkenin erkeği kendi ülkesinin kızını aşağılamıyor, tam tersi destek oluyor, sahip çıkıyor. Yabancı ülkelerin kızları çok şanslı böyle merametli ve mert erkeklere sahip oldukları için... Neyse, İslam, Müslüman olduğu sürece istediğimiz erkekle evlenmemize de izin verdiği için İslam'ın sağladığı bu helal tercihi kullanmak istiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızlar da eleştiriyor ki bizi çok ağır şekilde

Yorumla
  • Aloha75
    Aloha75 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

yaşadıkları ülkenin şartlarına göre davranıyorlar bence normal. sana 10 tane kız yazsa sende ister istemez kriterlerini yükseltirsin zaten sürekli talep var ne kaybedebilirsin ki?

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

6

Cevap

• Hemençıkıcamcanım
    Hemençıkıcamcanım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kızlar Bir Adım Öne evet öyle zannediyorlar üstelik kaprisliler de

1
    4 Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

En çok kadınların buna katılması garibime gitti. Normalde böyle bir paylasim linclenirdi.

Yorumla
    • Hemençıkıcamcanım
      Hemençıkıcamcanım
      +1 yıl

@Sınanreıs12 doğru söze ne diyebilirim ki

Yorumla
    • imnotsure
      imnotsure
      +1 yıl

pick me

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@imnotsure ağla her kız feminist değil. Taraf tutmayan gerçekçi kızlar da var

Yorumla
  • Benchbas
    Benchbas Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kanka dm kutularinda +50 mesaj olsa seninde egon tavan olmazmiydi, ülkemin abazaso yüzünden bu haldeler

3
    0 Yorumla
  • RaistlinMajere_
    RaistlinMajere_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Güzeller zaten. Rus ve Ukrayna kızlarının hepsi aynı tip ama Türk kızları daha çeşitli. Shrapova'yı ise yerimmmm.

2
    3 Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Sana öyle geliyor onlara da Türkler aynı geliyor.

Yorumla
    • RaistlinMajere_
      RaistlinMajere_
      +1 yıl

@Sınanreıs12 Bu dediğin saçma.

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Gerçek ama araştır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

genç ,

bizim un kurabiyelerının burada özgüven tavan... reelde koca popiş 65 + kg . goz goze gelmeye cekınırler.

cok takma.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

almanyada yaşıyorum. alman erkekler türk kızları için farklı çekici ve egzotik diyor. türk kızlar çirkin değil. zaten her tipten türk var. güzeller ya da çirkinler denemez.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gurbetçi türklerin tipi iyi oluyor zaten. Ben türkiye ve diğer türk ulkelerden bahsettim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

türkiyeli kızlar bana güzel geliyor şahsen. siz kızlarınızı beğenmiyorsanız bize verin. gönderin hepsini bize.

Yorumla
  • bridgeto
    bridgeto Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Benden güzeller de var çirkinler de var. Bunun gayet de bilincindeyim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

e gidip rus bir kizla evlenin o zaman buraya soru acinca ne oluyor

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evleniriz bir yasak mı sanki😅😅

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Sebebini merak ediyor ve bu sorunun altında bu problemin düzelme isteği de yatıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

e yok iste onu diyorum

Yorumla
  • Snejanka
    Snejanka Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.

Daha güzel olamazlar mı?

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayir tabi ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzellik diyince akıllara rusya ukrayna isveç macaristan kadınları gelir

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz. Arkadaşın bahsettiği ise çoğunluk kendini istisna zannediyor.

Yorumla
    • Snejanka
      Snejanka
      +1 yıl

Türkler için bu ülkeler güzel, benim için değil 😃😃😃😃😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen iran ya da hindistanlisin galiba?

Yorumla
    • Snejanka
      Snejanka
      +1 yıl

Ben bulgar ve arapım 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arap demek istedim zaten iran diyince ve bir ihtimal kürt de olabilirsin diye dusundum

Yorumla
    • Snejanka
      Snejanka
      +1 yıl

Kürtlük bende yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Farslar araplar ve kürtler tip olarak çok benziyor birbirine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hintlerlede

Yorumla
    • Snejanka
      Snejanka
      +1 yıl

Beni İngiltere'de hintli sandılar 😁😁

Yorumla
  • entıni
    entıni Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı.

yok lan güzeller daha ne istiyonuz mk

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

İyi, zannetsinler canları istiyorsa. Bize ne

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ego ve havaları çekilmiyor sonra😏😒

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Yani sonuçta zannetmesi onu güzel yapmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

e tamam çekme sen de o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızlardan hoşlanıyorum sonuçta umursama diyon da yani olmaz öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ülkede rus dolu onları tercih edebilirsin kolaylıkla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ailem sıcak bakmaz yabancı kıza. Anca müslüman olur öyle olur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sanmıyor zaten güzeller

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahahaaa çok komik

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Turk kızlarını 50 tlye beceriyor almanlar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gurbetçi türklerin pek islamla alakası yok zaten

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türk kızları neden kendilerini dünyanın en güzel kızı zannediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk kızları neden kendini bukadar beğenmişler neden kendilerini dünyanın en güzelleri sanıyorlar? 12 cevap verildi
Türk kızları neden kendini dünya güzeli sanıyor? 13 cevap verildi
Türk kızları kendilerini neden güzel zannediyor? 7 cevap verildi
Türk kızları neden kendilerini olduklarından daha güzel görüyorlar? 10 cevap verildi
Dünyanın en güzel kızları sizcede bizim Türk kızları değil mi? 7 cevap verildi
Türk kızları neden bu kadar güzel oluyorr? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızarmış tavuk menüsü sever misiniz?
  • Arabanızı bıcı bıcı yaptırıyor musunuz?
  • Tatlı su balıkları mı yoksa tuzlu su balıkları mı damak zevkinize daha uygundur?
  • Tarçın sizce en çok hangi tatlıya yakışır?
  • Neyli kek seversiniz?
  • Son ilişkinizin bitme sebebi neydi?
  • Aşk başka mıdır?
  • Bugün kahvaltıda ne yediniz?
  • Düzenli kullandığınız ilaç var mı?
  • Çocukların yanlış kurduğu kelimeler düzeltilmeli mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨