Burada rus ukrayna falan , kızlarından bile daha güzeliz diyenleri görmüştüm 😅😅🤭🤭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimi dünyanın en güzeli zannetmiyorum. Ama şükür Allah'a, kendimden memnunum. Rusya'da yaşıyorum, nişanlım da Rus bir erkek. Ve nişanlım bana bayılıyor. 1.75 boyunda kahverengi gözlü, kahverengi saçlı bir Türk kızıyım ve tipimle ilgili Ruslardan sadece güzel şeyler duyuyorum sağ olsun. Rus kızları da çok severim, bir sürü Rus kız arkadaşım var.
Hep kızları eleştiriyorsunuz da, asıl erkekler arasında da bayağı fark var, haberiniz olsun.533 Yorumla
Soran+1 yılRus erkekleri tipsiz oluyor
- +1 yıl
Fark olabilir adam karakterden bahsediyor
Soran+1 yılFark mı? Ne konuda ve kimle fark var?
Cevap sahibi+1 yılİşte buna gülünür! :) Boylu boslu, fit, yüz hatları düzgün adamlar. Hayaller aleminden çıkın. Ruslar ucuz tatil için Antalya'ya gelmiş bazı gopniklerden ibaret değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Sınanreıs12 Ben zaten aslında karakter açısından fark var yazmıştım. Soran arkadaş tipten bahsedince güldüm.
Soran+1 yılRus kadınları ve erkekleri arasında fark var tıp olarak. O yüzden zaten farkindaysaniz rus kadınların çoğunun eşi sevgilisi rus değil
- +1 yıl
Fark olabilir, adam karakterden bahsediyor
- +1 yıl
maalesef karakterde de var kanka kaynıyor ortalık.
Soran+1 yılNiye güldün tipden bahsedince? Zoruna mı gitti?
Cevap sahibi+1 yılRusya'da sevgilisi ya da eşi olmayan Rus erkek bulmak çok zor. Kadın nüfusu erkek nufüsundan fazla ve Rus kadınlar dünyanın her yerinden erkeklerle evleniyor mecburen.
Cevap sahibi+1 yılZoruma niye gitsin. :) Komik çünkü. Saçma sapan laflarla hayaller aleminde yaşıyorsunuz. Bir gün Rusya'da yaşarsan kendini oldukça minyon ve bakımsız hissedersin.
Soran+1 yılHissetmem
Cevap sahibi+1 yılKendini dünyanın en yakışıklı insanı olduğu ve her şeyin en iyisine layık olduğun hayaliyle avut. Пака пака! =)
Soran+1 yılDünyanın en yakışıklısı değilim ama çok kız tarafından tipime iltifat aldım ve rus erkekleri tip olarak türk erkekleriyle kıyaslanamaz bile o derece tipsizler. Sen olayı sadece nişanlına göre değerlendirme. Rus futbol ligini takip ettim çoğu tipsiz.
- +1 yıl
rus erkekler türk erkeklerden daha uzun ve daha yakışıklı genel olarak. türkiyede de tipi iyi olmayan o kadar çok erkek var ki. ayrıca bunlar zevk meselesi, sen yakışıklı bulmuyor olabilirsin. ben mesela sarışın erkek severim ve rusya'dan isveç'ten falan bir erkekle evlenmek isterim, eğer o da beni severse. yani gizli üye arkadaşa katılıyorum. ama zaten her şey tip değil. karakter önemli. bu yabancı erkekler kızların tipiyle uğraşmıyor.
Soran+1 yıl@bridgeto o yüzden mı rus kızları türk erkekleriyle yatıyor?
- +1 yıl
rus kızları rus erkeklerle de yatıyor, dünyanın her yerinden erkeklerle yatıyor... zaten cinsellik onlarda tabu değil. cinsellik biz de tabu olmasına rağmen Türk kızlardan da fırsatını yakayalınca yabancı erkeklerle yatanlar dolu ki. hiç mi erasmusla yurt dışına giden kızlardan orada nasıl bekaretlerini verdiklerini duymadın?
Soran+1 yıl@bridgeto duydum bizim kızlar da yatıyor zaten , evliliği bekleyen mı var?
- +1 yıl
tabii ki de evliliği bekleyenler de var. ben evliliği bekliyorum... ben sadece şunu belirtmek istedim, Rusya'da cinsellik çok sıradan bir şey ve rus kadınlar, rus erkekler de dahil olmak üzere tüm dünyadan erkeklerle beraberlik yaşıyor. türkiye'de cinsellik tabu olmasına rağmen, buna rağmen yine de gidip yabancılarla beraberlik yaşayan kız dolu. neler neler duydum ben, bizzat yapan arkadaşlarım maceralarını anlattılar. yani rus kadınların türk erkeklerle beraber olmasında bir keramet yok demek istiyorum. türk kızı da rus kadın gibi yetişseydi, bizde de bir tane bakire kalmazdı, bizim kızlar da tüm yabancılarla olurdu.
Soran+1 yıl@bridgeto tamam işte türk kızlarının da çoğu yapıyor
- +1 yıl
çoğu olmasa da yabancı erkeklerle yatan çok Türk kız var. o yüzden Rus kadınların Türk erkekle beraber olmaları Türk erkeğinin vazgeçilmezliğinden değil diyorum. Rus kadınlar zaten herkesle beraber oluyor. Türk kızlarınından da fırsatları olursa yabancı erkeklerle beraber olanları dolu.
Soran+1 yıl@bridgeto çoğu değil ama yapan çok mu var? Aynı yola çıkıyor yine bu laf. Kabul et işte türk kızları da artık yabancı kızlar gibi zinakar
- +1 yıl
Sen işinene gelirse o noktayı öne çıkarıyorsun. :D Rus kadınlarının Türk erkekleriyle beraber olmasıydı argümanın... Eee, Türk kızları da yabancı erkeklerle beraber oluyor diyorum. Şimdi de Türk kızları zinakar diyorsun. :D
Evet, tabii ki Rus kızlarının zina yapması gibi zina yapan Türk kızları da var. Ama zina yapmayan Rus kız bulabilmek imkansız. Oysa zina yapmayan Türk kızlar yine de var.
Soran+1 yıl@bridgeto sen normal görüyorsun zinayı
- +1 yıl
Zinayı normal görmüyorum. Normal görmediğim için zina yapmıyorum. Benim demek istediğim, Ruslarda zina diye bir kavram yok. Onlar için çok sıradan. Ve onlar zaten her erkekle beraber oluyor. Türk kızlarından zina yapmayanlar elbette var. Ama Türk kızlarından yabancı erkeklerle beraber olanlar da var.
Soran+1 yıl@bridgeto yabancı erkekler türk kızlarıyla yatacak kadar zevksiz mi 😂
- +1 yıl
Ya çok cahilsin, ömründe yurt dışına çıkmamışsın ya da kötü niyetlisin... ne her yabancı kız güzel ne de her türk kız çirkin. ayrıca zevkler farklıdır. hem madem beğenmiyorsun, boşverse. Türk kızlarını ver yabancı erkeklere kurtul işte. Kendi ellerinle Türk kızlarını yabancı erkeklerin kollarına atabilirsin. Zaten bunu istiyorsunuz. Türk erkekleri böyle seviyor. O yüzden boş ver gitsin. Sen yoluna, biz yolumuza.
- +1 yıl
Adam haklı, türk kızlarının %70 80 iyle falan konuşuluyor bile, karakterleri yok. Tabii o kadar abazadan kaynaklanıyor ama olsun, sonuçta onların da cahilliği var sebebi abazalar olamaz.
- +1 yıl
@Sınanreıs12 Türk erkeklerinin de çoğu pek iç açıcı değil. Aman herkes sevdiğine gitsin işte. Ne siz bize muhtaçsınız ne de biz size muhtacız. Dünya insan dolu.
- +1 yıl
Türk erkeklerine de iyi demiyorum zaten cümlede bahsettim
Soran+1 yıl@bridgeto yabancı erkekler yabancı güzel seksi kızlar varken size bakmaz ağla
Soran+1 yıl@bridgeto onlar kaç tane kızla yatıyolar miden kaldırmaz zina yapan bir kız değilsen gerçekten eğer
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazdıklarını okudum da, amma vır vır vır konuşmuşsun. :D Türk kızları gayet güzel, sen kuyruk acından dolayı bunları diyorsun. Ama velev ki çirkin olalalım senin için. Bize ne senin zevkinden? Türk erkeği kendi tipine baksın önce. Sen merak etme, biz sadıklığımızla, yaptığımız lezzetli yemeklerle, şefkatimiz ve sevimizle yabancı erkeğe kendimizi sevdirmesini biliriz. Türk kızı akıllıdır, herkese hak ettiği gibi davranır. Türk kızları genelde yabancı erkeklerle evlenmiyor çünkü zaten etrafları onları isteyen Türk erkek dolu. Türk erkekleri ise çaresizlikten Suriyeli kadınlarla evleniyor. Hadi herkese mutluluklar! :D
040 Yorumla
Soran+1 yılYabancı erkekler yabancı güzel seksi kızlar varken size bakmıyor bu 1. Biz tipsiz olsak yabancı kızlarda bize bakmazdı bu da 2
Soran+1 yılAynen çok sadıklı namuslu düzgünsünüz 😂😂😂😂
Soran+1 yılHadi cevap ver yiyorsa
Cevap sahibi+1 yılyabancı kızların beraberli yaşamadığı erkek mi var ki size de bakmasınlar? yabancı kızlar zaten erkek gibi bu konuda, bulduğuyla beraberlik yaşıyor. zannedersin yabancı kızlar bekaretini türk erkeğine saklıyor. :D türk kızları kime nasıl davranması gerektiğini bilir, size sadık değiller diye yabancı erkeğe sadık olmayacaklar anlamına gelmez. yabancı erkekler kıymetli, onları seviyoruz asla onları üzecek bir şey yapmayız. ben hiçbir türk erkeğiyle hiçbir şey yaşamadım, yabancı bir erkek olabilir ancak ve ona sadık kalırım. senin çevrende kadın akrabaların var, herkes aynı değil.
Soran+1 yılSadık değilseniz namuslu düzgün de değilsiniz. Yabancı erkek sadece hayalden ibaret ağla. Hem din hem de ailen izin vermiyor yabancı erkeğe
Soran+1 yılVe onlar her gün birsuru kızla yatiyo
Cevap sahibi+1 yılSana namuslu ve düzgün olunmadığı için sen ağla. :D Yabancı erkeklere karşı daima namuslu ve düzgün kızlarımız. Ayrıca türk erkeğini beğenmediğimiz için bizi beğenip beğenmemelerinin zerre önemi yok. :) Dünyada tek Müslüman Türkler değil, pek çok ülkede Müslüman erkekler var ayrıca her aile dini konularda çok hassas da değil. Kaldı ki, Müslüman olmayan kadınla evlenmek de mekruh yani Allah'ın tavsiye etmediği kötü şey demek. Dinini öğren de gel.
Soran+1 yılOyyy sen türk erkeğinden yüz bulamayıp yabancı isteyen ilgisiz ezik birimişsin. Namuslu kadın herkese karşı namusludur bana sadık değilsen yine de namussuz oluyorsun kudur yabancılara ulaşamadıgin için
Soran+1 yılAsıl siz bizi beğeniyorsunuz biz sizi beğenmiyoruz
Soran+1 yılBiz ulaşıyoruz rahat bir şekilde
Soran+1 yılBu kadar ezik çirkin ilgi sevgi görmemiş biriyle karşılaştığım için üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünerek kendini rahatlatabilirsin. :) Ben daima Türk erkeklerinden ilgi gördüm ama onları beğenmediğim için hep reddettim. Ben boylu boslu, mavi gözlü ve efendi bir yabancı erkek istiyorum, ne yapayım sizi? :D Asıl en Türk kızları tarafından beğenilmemişsin, istenmemiş, sadık kalınmamışsın ki böyle bir soru sordun. :D Ağla.
Soran+1 yılBeni yakışıklı bulan kız çok oldu. Sen sadık olmayan bir yollusun o pis ağzına islam ve allahi alma
Soran+1 yılEfendi mı? Senin gibi yolluya efendi erkek bakmaz
Soran+1 yılGörmediğin o kadar belli ki ben iyi anlarım psikolojiden sen merak etme seni çözdüm ben şimdi ağla bakalım ilgisiz sevgisiz kalmaktan
Cevap sahibi+1 yılO ettiğin kelime seni ifade eder ancak. Hadsiz. İnternete dua et, normal şartlarda benimle asla muhatap dahi olamazdın. Ben çok maddi durumu çok iyi bir ailenin, çok sevilen bir kızıyım. Sen bana gıcık olduğun için pis iftaralarınla kendini avutabilirsin. Benim hiç erkek arkadaşım olmadı ki sadı olmayayım. Ailem ne kadar efendi ve çalışkan bir kız olduğumu gayet iyi biliyor. Ve pek çok Türk talibim oldu, hepsini reddettim. İslam'ı da senden çok daha iyi bildiğime şüphe yok. :) Hadi ağla köşende, çıldırdın zaten.
Soran+1 yılHeh bak hiç sevgilin olmadığı için ilgisizlikden sallıyorsun bize böylece bunu da kanıtlamış olduk
Soran+1 yılSadık olmam diyorsun olmadigin zaman yollu olacaksın zaten
Cevap sahibi+1 yılBenim de elimde klavye var, ben de şimdi senin annene neler yazardım ama ne senin gibi seviyesiz biriyim ne de hayatını görmediğim bir kadına sırf gıcık oldum diye iftira atacak biriyim... Ben Türk erkeklerini beğenmiyorum. Gerek çıkma teklifi olsun, gerek ailemden istemeleri şeklinde olsun daima reddettim. Kendimi her manada gerçekten seveceğim o yabancı erkeğe saklıyorum... Ben yabancı erkeklerle evli Türk bayanlarla arkadaşım, hepsi gayet mutlu. Türk kızla alakası olmuş yabancı erkeklerden hiç senin dediğin gibi şeyler duymuyoruz. Demek ki Türk erkeği tercih edenler aldatıyor, yabancı erkeği tercih edenler aldatmıyor. Ne dediğimi idrak edemiyorsun bir türlü. :D
Soran+1 yılBizi aldatınca diyorum karakterli namuslu mu oluyorsun? Bak bunu diyerek ilgisiz sevgisizlikden çürüdugunu kabul ediyorsun bu kadar ezik olma o türk erkeğine muhtaç kalırsın yoksa
Soran+1 yılInşallah aldatilirsin zaten yabancı erkekler sadık değil biz sadigiz
Soran+1 yılBen de senin annene sayarım şimdi istersen uzatma
Soran+1 yılNikâh düşmüyor omur boyu günah işlersin gayri müslim erkekle.
Soran+1 yılSeni iyi kudurtmus türk erkekleri
Cevap sahibi+1 yılSen hayatlarını görmediğin insanlara iftira atarsın, şaşırtıcı bir durum olmaz.
Ben sizi ne aldatırım ne de sizinle bir alakam olur. Yani sizi aldatmam çünkü sizinle evlenmem de çıkmam da. Bir diğer deyişle, sizinle evlenmem ve çıkmam, bu durumda sizi aldatmam da. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. :D
Ben geçen hafta mezun oldum ve şu an yurt dışındayım. :) Daha yeni geldiğim için evdeyim ve o yüzden şu an internetteyim. 2-3 güne buradaki günlük hayatım başlayacak ve bir yabancı erkekle birbirimizi seversek bir tek onunla ciddi bir arkadaşlık yapabilirim evlilik yolunda. Onun dışında bana zaten çıkmalar, sevgililer vs ters. Senin aklın ermez böyle şeylere. Sen hiç bir zaman kendini tüm ömrü boyunca senin için korumuş bir kızla evlenemeyeceksin, o yüzden yorma kafanı.
Tek Müslümanlar Türkler değil yalnız. :D
Ben niye kudurayım? Allah'a şükürler olsun her şey için.
Soran+1 yılNiye kendini korumuş bir kızla evlenemeyim ki? Peki sen koruyorsunya koruyan yabancı erkek var mi? Türk erkeğinin çok var koruyani. Asıl senin aklın ermez çünkü bir şey bilmiyorsun erkekler hakkında. Ve ben sana zina yapıyorsun demedim. Namus sadece bacak arasında değil aldatan kız da namussuzdur
Cevap sahibi+1 yılÇünkü;
1. Türk kızlar Türk erkekleri aldatıyor diyorsun. Elendin.
2. Gayrimüslim ülkelerin kızları için cinsellik sıradan bir şey, 14-15 yaşlarında ailelerinden bile gizlemeden yapıyorlar. Buradan da elendin.
3. Müslüman ülkelerin kızlarından desen, onlar kolay kolay yabancıyla evlenmez. Ama yine de belki şansını buradan zorlayabilirsin. :D
Ben kimseyi aldatmadım, aldatmam, aldatmayacağım da. Allah korusun. Ben hayalini kurduğum eşimi el üstünde tutacağım, hep mutlu edeceğim. Ne aldatması. Allah korusun. Allah doğru yoldan şaşırtmasın.
Soran+1 yılPeki türk olursa aldatırım yabancıyı aldatmam dedin. Bence meyillisin aldatmaya
Cevap sahibi+1 yılTüm yazdıklarım duruyor, nerede öyle bir cümle kullandım?
Soran+1 yılsize sadık değiller diye yabancı erkeğe sadık olmayacaklar anlamına gelmez. Bunu sen dedin
Soran+1 yılSana namuslu ve düzgün olunmadığı için sen ağla. Yabancı erkeklere karşı daima namuslu ve düzgün kızlarımız. Bak bunu da sen dedin. Yazdigin şeyleri unutma kardeşim sen karaktersiz ve namussuz bir kizsin
Cevap sahibi+1 yılSon yazdıkların sana iade, kendinle karıştırma beni. Senin anadiline hakimiyetin biraz zayıf. Hiçbir cümlemde Türkü aldatırım demedim... Sen diyorsun ki Türk kızlar bizleri aldatıyor. Ben de şunu diyorum "sizleri aldatıyor olabilirler ama yabancı erkekleri aldatmıyorlar". Ve buna örnek olarak da yabancı erkeklerle evli Türk hanımların mutluluğunu örnek verdim. Türk kızlarıyla alakası olmuş (sevgili ya da evlilik) hiçbir yabancı erkekten bu tarz şeyler duymuyoruz. Demek ki yabancı erkekleri tercih eden kızlarımız zaten efendi ve dürüst kızlar. Türk erkekleri tercih edenlerin yaptıklarını siz sözlüyorsunuz, siz daha iyi bilirsiniz, ne diyeyim.
Çok daha kolay anlaşılır cümlelerle yazayım ki anla... Efendi ve dürüst Türk kızlar demek ki yabancı erkeklere gidiyor. Türk erkeklere gidenler hakkında sen yorum yapıyorsun o şekilde, ben değil.
Soran+1 yılKendinizi kandırmayın yabancı erkek seks yapan güzel yabancı kadınlar varken size bakmaz. Konuyu saptırma sen dedin biz sadece yabancıya sadığız diye. Sen hakim değilsin çoğul ve genel konuşuyorsun her kız senin gibi sadakatsiz degil
Cevap sahibi+1 yılE hani her Türk kız aldatıyordu? Bir dediğin bir dediğini tutmuyor? :D
Bana iftira atıyorsun. Ben eşime çok sadık olacağım daima, senin aklın ermez.
Ben ailemizde bir kişinin mesleği sayesinde yabancıyla evlilik yapan Türk bayanlardan bir sürü gördüm. Ailemizdeki o kişinin yeminli mütercim tercümanlık ofisleri var. Yabancıyla evlenebilmek için evrak çevirisi için o ofislere gidiyorlar. Yani, evlenmek isteyen gayet evleniyor. Sen kafanı yorma. :)
Soran+1 yılOnlar seni istemez sen istediğin kadar iste. Hayalden ibaret
Soran+1 yılÇünkü bekarete önem veriyorum diyorsun onlar vermiyor
Cevap sahibi+1 yılSenin nefretten gözün kör olmuş. :) Türk kızlarımı sen herhalde işe yaramaz maymunlar olarak kodlamışsın beyninde nefretten. :D Türk kızları beyaz tenli, elinden iş gelen, aile kavramına sahip kızlar. Gayet de yabancı erkekle evleniyorlar, binlerce örneğini gördüm. Senin gözün boyanmış nefretten, anlayamıyorsun. :D
Soran+1 yılBizim neyimiz var? Asıl sen bize düşmansın
Cevap sahibi+1 yılNefret etmiyorum. Yani, kötü halinizden keyif almam. Kimseden nefret etmiyorum. Sadece umurumda değilsiniz, senin gibilerden dolayı soğudum sadece ama nefret boyutunda, kötü olmanızı temenni edecek boyutta değil. Benden uzak olun da, ne yaparsanız yapın. İnternette Türk kızlarını aşağılayan Türk erkeklerini göre göre soğudum. Zaten tipinizi de beğenmiyordum, o yüzden umurumda olmadığınız bir yerdesiniz gözümde. Başka hiçbir ülkenin erkeği kendi ülkesinin kızını aşağılamıyor, tam tersi destek oluyor, sahip çıkıyor. Yabancı ülkelerin kızları çok şanslı böyle merametli ve mert erkeklere sahip oldukları için... Neyse, İslam, Müslüman olduğu sürece istediğimiz erkekle evlenmemize de izin verdiği için İslam'ın sağladığı bu helal tercihi kullanmak istiyorum.
Soran+1 yılKızlar da eleştiriyor ki bizi çok ağır şekilde
yaşadıkları ülkenin şartlarına göre davranıyorlar bence normal. sana 10 tane kız yazsa sende ister istemez kriterlerini yükseltirsin zaten sürekli talep var ne kaybedebilirsin ki?
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
6Cevap
+1 yılKızlar Bir Adım Öne evet öyle zannediyorlar üstelik kaprisliler de
14 Yorumla- +1 yıl
En çok kadınların buna katılması garibime gitti. Normalde böyle bir paylasim linclenirdi.
- +1 yıl
@Sınanreıs12 doğru söze ne diyebilirim ki
Soran+1 yıl@imnotsure ağla her kız feminist değil. Taraf tutmayan gerçekçi kızlar da var
Kanka dm kutularinda +50 mesaj olsa seninde egon tavan olmazmiydi, ülkemin abazaso yüzünden bu haldeler
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzeller zaten. Rus ve Ukrayna kızlarının hepsi aynı tip ama Türk kızları daha çeşitli. Shrapova'yı ise yerimmmm.
23 Yorumla- +1 yıl
Sana öyle geliyor onlara da Türkler aynı geliyor.
- +1 yıl
@Sınanreıs12 Bu dediğin saçma.
- +1 yıl
Gerçek ama araştır
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenç ,
bizim un kurabiyelerının burada özgüven tavan... reelde koca popiş 65 + kg . goz goze gelmeye cekınırler.
cok takma.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalmanyada yaşıyorum. alman erkekler türk kızları için farklı çekici ve egzotik diyor. türk kızlar çirkin değil. zaten her tipten türk var. güzeller ya da çirkinler denemez.
02 Yorumla
Soran+1 yılGurbetçi türklerin tipi iyi oluyor zaten. Ben türkiye ve diğer türk ulkelerden bahsettim.
Cevap sahibi+1 yıltürkiyeli kızlar bana güzel geliyor şahsen. siz kızlarınızı beğenmiyorsanız bize verin. gönderin hepsini bize.
Benden güzeller de var çirkinler de var. Bunun gayet de bilincindeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıle gidip rus bir kizla evlenin o zaman buraya soru acinca ne oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvleniriz bir yasak mı sanki😅😅
- +1 yıl
Sebebini merak ediyor ve bu sorunun altında bu problemin düzelme isteği de yatıyor.
Cevap sahibi+1 yıle yok iste onu diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Daha güzel olamazlar mı?
011 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabi ki
Soran+1 yılGüzellik diyince akıllara rusya ukrayna isveç macaristan kadınları gelir
- +1 yıl
Olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz. Arkadaşın bahsettiği ise çoğunluk kendini istisna zannediyor.
Soran+1 yılSen iran ya da hindistanlisin galiba?
Soran+1 yılArap demek istedim zaten iran diyince ve bir ihtimal kürt de olabilirsin diye dusundum
Soran+1 yılFarslar araplar ve kürtler tip olarak çok benziyor birbirine
Soran+1 yılHintlerlede
Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. yok lan güzeller daha ne istiyonuz mk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi, zannetsinler canları istiyorsa. Bize ne
06 Yorumla
Soran+1 yılEgo ve havaları çekilmiyor sonra😏😒
- +1 yıl
Yani sonuçta zannetmesi onu güzel yapmaz
Cevap sahibi+1 yıle tamam çekme sen de o zaman
Soran+1 yılKızlardan hoşlanıyorum sonuçta umursama diyon da yani olmaz öyle
Cevap sahibi+1 yılülkede rus dolu onları tercih edebilirsin kolaylıkla
Soran+1 yılAilem sıcak bakmaz yabancı kıza. Anca müslüman olur öyle olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmıyor zaten güzeller
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaaa çok komik
Gizli Üye(25-29)+1 yılTurk kızlarını 50 tlye beceriyor almanlar
01 Yorumla
Soran+1 yılGurbetçi türklerin pek islamla alakası yok zaten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türk kızları neden kendilerini dünyanın en güzel kızı zannediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler