Günaydın, gününüz hayır olsun inşallah. Sabah namazından sonra hadi deniz kenarında ufak bir piknik yapalım sonra sen işine git biz de eve gelelim olur mu dedim, olur dedi, hazırlandık gittik. Sorun şu ki, bu adam konuşmayı sevmiyor, görev gibi gittik görev gibi geldi, 40 dakika sürmedi gitmemiz, yememiz ve gelmemiz.
Ne bileyim, araba kullanırken aniden bir şey arıyor arabanın içinde oraya buraya bakınıyor, ne arıyorsun diyorum cevap vermiyor (gizli narsist olduğu için kontrolü kendinde tutmaya çalışıyor ve beni hep kaygılı ve belirsizlikte bırakmaya çalışıyor) hiç tek kelime bir şey etmeden gidiyor ve geliyor. Tabii sorarsam cevap verir ama ne soracağım ki eğer ben konuşmasam o sessizliği asla bozmaz, aklına bile gelmez.
Çok cıvıl cıvıl bir insandım kalmadı o halim, bunun yanında 7 yıldır
Sonra eve geldik ben çıkan bulaşıkları yıkıyorum, şakalar yapmaya çalışıyor, temizlikçi kadın bilmem ne falan, hissizce bakıyorum artık
Ne bileyim, araba kullanırken aniden bir şey arıyor arabanın içinde oraya buraya bakınıyor, ne arıyorsun diyorum cevap vermiyor (gizli narsist olduğu için kontrolü kendinde tutmaya çalışıyor ve beni hep kaygılı ve belirsizlikte bırakmaya çalışıyor) hiç tek kelime bir şey etmeden gidiyor ve geliyor. Tabii sorarsam cevap verir ama ne soracağım ki eğer ben konuşmasam o sessizliği asla bozmaz, aklına bile gelmez.
Çok cıvıl cıvıl bir insandım kalmadı o halim, bunun yanında 7 yıldır
Sonra eve geldik ben çıkan bulaşıkları yıkıyorum, şakalar yapmaya çalışıyor, temizlikçi kadın bilmem ne falan, hissizce bakıyorum artık
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sessizliğin bir iletişim biçimi olarak kullanılması gerçekten insanı çok yorabilir. Hele de sen cıvıl cıvıl biriyken bu durum senin enerjini düşürmüş olmalı. 😔 Bir ilişkide kendini belirsizlik içinde hissetmek ve anlaşılmadığını düşünmek hiç kolay değil. Eşinle bu konuyu sakin bir dille, kendi duygularını ifade ederek konuşmayı deneyebilirsin. Belki o da bazı şeylerin farkında değildir. Kalbinin sesini dinlemeyi unutma. ❤️✨