• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +27
Aşk İlişkileri

Sessiz kalmakta bir intikam mıdır?

Bakımlıkızçehanım
Bakımlıkızçehanım Takip Et
Master Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Selamlar :)
Sessizlik intikam mı sence?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.

Bir narsist, sizi görmezden geldikleri ve umursamıyormuş gibi yaptıkları bu pasif-agresif istismar türünden hoşlanır. Narsistlerden intikam almanın çeşitli yolları olsa da en etkili olanlarından bir tanesi sessiz tedavidir. En iyi intikam her zaman sessizliktir. Sessizliğin narsistler için en iyi intikam olduğunun 7 nedenini açıklamaya çalışacağız.
    1- Sessiz muamele onları terk edilmiş gibi hissettirecektir.
    Narsistler genellikle çok manipülatiftir, ancak duyarlı inançlar, eylemler ve duygular almakta pek iyi değildirler. Narsistler yalnız kalmaya dayanamazlar ve dikkat ve övgüyle gelişirler. Onları tamamen görmezden gelirseniz, onları terk ettiğinizi hissedeceklerdir ve zaten hak ettiklerinin de bu olduğunu biliyoruz.
    Sessiz muamele, narsistlere geri dönmenin bir yoludur çünkü onları suçluluk ve utanç duygularıyla başa çıkmaya zorlar. Bir narsisti çıldırtan şey, kontrol eksikliği ve güç eksikliğidir. Ne kadar az savaşırsan, onlara senin üzerinde o kadar az güç verirsin.
    Narsistler sizden bir sataşma veya rant beklerler, ama pes etmeyin. Hiçbir şey veya hiç kimse, sessizliği deneyimlemelerine izin vereceğinizden daha fazla merak uyandırmaz. Başkalarına nasıl davrandıkları için en iyi intikamı aldılar.
    2- Sessiz muamele onları istenmeyen hissettirecektir.
    Narsistler, diğer insanların kendileri hakkında ne düşündüklerini umursamazlar; sadece kendilerini önemserler. Facebook'ta resimlerini yayınlayarak veya insanlara onlar hakkında kötü şeyler söyleyerek onlardan intikam almaya çalıştığınızı varsayalım. Bu durumda, kendinizi herkesin önünde kötü gösteriyorsunuz. Kötü muamele gördüğünde, sana yanlış yapan kişiden intikam almak istemek cezbedicidir. Ama bunu yapmanın en iyi yolu nedir?
    Sessiz muamele başkalarını cezalandırabilir veya manipüle edebilir, ancak genellikle sadece bir hayal kırıklığı veya öfke ifadesidir. Yüksek sesle olumsuz bir şey söylemek zorunda kalmadan birinin bize nasıl hissettirdiğini bilmesini sağlamanın bir yolu. Sessiz muameleyi onlara uyguladığınızda, istenmeyen ve artık onları hayatınızda istemiyormuşsunuz gibi hissedeceklerdir.
    Sessiz tedavi işe yarıyor çünkü narsistlerin sizin için yeterince iyi olmadıklarını hissettiriyor. Bu, narsistlerin kendileri hakkında güvensiz hissetmelerine neden olur. Sonuçta, başkalarından dikkat ve onay almayı umursarlar.
    3- Sessiz muamele onları reddedilmiş hissettirecektir.
    Sessiz muamele en iyi intikamdır çünkü onları reddedilmiş hissettirir. Narsistlerin çok kırılgan egoları vardır; ayrıca çok düşük özsaygıları vardır ve çok hassas olma eğilimindedirler. Narsistler hem reddedilmeyi hem de eleştiriyi hor görürler; her zaman mükemmel olarak algılanmak isterler. Bu nedenle, reddedilme asla hayatlarının bir parçası olmayacak. Narsistler onlara hayır dediğinizi duymak istemezler.
    Narsistler bu tür bir reddedilmeyi deneyimlediklerinde, başkalarına veya kendilerine saldırmalarına neden olabilir. Narsistler, duygularının bu dünyadaki her şeyden daha önemli olduğunu düşünür ve inanırlar. Sessiz muamele, sizden çaba gerektirmediği için etkili bir intikam şekli de olabilir. Narsistlere en çok neyin zarar vereceğini bulmak için zaman kaybetmenize veya bir intikam planı oluşturmak için enerji harcamanıza gerek yok. Sessiz muamele, iletişimi kesmek için basit bir eylemdir.
    4-Sessiz muamele, kontrol etme ve manipüle etme gücünü kaybetmelerine neden olacaktır.
    Sessiz tedavi , narsistler için en iyi intikamdır çünkü narsistlere kontrol ve manipülasyon üzerindeki güçlerini kaybettiklerini hissettirir. Narsistler, diğer insanları istediklerini yapmaları için manipüle ederek kontrol edebilmekten hoşlanırlar. Manipülasyon ve kontrol, insanların kendileri için üzülmelerini veya duygularını incittikleri için kendilerini suçlu hissettirmeyi içerebilir.
    Narsistler, duyguları olmayan ve kendilerinin dışında kimsenin duygularını umursamayan çok manipülatif insanlar olabilirler. Sadece kendilerini önemserler ve bedeli ne olursa olsun her zaman iyi görünmelerini sağlarlar. Bu durumda kendilerini tek mağdur gibi göstermeye çalışacaklar ve diğer insanlara karşı silah olarak “incindim” veya “beni incittin” gibi kelimeleri kullanacaklardır.
    Narsistler, istediklerini istedikleri zaman elde etmeye alışkındır. Birisi onlara sessiz muamele yaptığında, artık onları manipüle edemezler. Bu, narsistlerin kendilerini güçsüz ve üzgün hissetmelerine neden olabilir ve onlardan intikam almaya çalışırken tam da bunu istersiniz. Sessiz muamele, narsistler için en iyi intikam olabilir, çünkü onlara onlar üzerinde gücünüz olduğunu söylemenin bir yoludur, ancak onlara sessiz muamele yaparsanız, kendilerini güçsüz ve çaresiz hissetmelerine neden olur.
    5- Sessiz muamele onları önemsiz hissettirecektir.
    Narsistler olağanüstü derecede bencildirler ve herkesin kaprislerine hitap etmesi gerektiğini düşünürler. Narsistler her zaman herkesten daha önemli olduklarını düşünürler. İstediklerini yapmazsan seni cezalandırırlar. Narsistler, sizi küçük, önemsiz ve onlarsız bir hiçmişsiniz gibi hissettirmekte ustadırlar. Sözlerini sizi manipüle etmek ve kontrol etmek için kullanacaklar, ancak duygularınızı veya ne istediğinizi umursamıyorlar. Narsistler sadece istediklerini aldıklarından emin olmak isterler.
    Sessiz davranmak, düşündükleri kadar önemli olmadıklarını hissetmelerini sağlayacaktır. Narsistlerin onlardan çoktan uzaklaştığınızı fark etmesini sağlayacaktır. Tek gereken biraz özdenetim ve biraz irade ve onlara hayatınızda ne kadar önemli olduklarını bilen biri tarafından görmezden gelinmenin nasıl bir şey olduğunu gösterebileceksiniz.
    6- Sessiz muamele onlara, size olduğu gibi onlara da kayıtsız kalabileceğinizi gösterecektir.
    Sessiz muamele, narsistler için en iyi intikamdır, çünkü onlara, size olduğu kadar onlara da kayıtsız kalabileceğinizi gösterir. Narsistler, diğer insanların duyguları olduğunu ve sadece kendi çıkarları için kullanılamayacağını anlamakta güçlük çekerler. Onlara soğuk omuz verdiğinizde, suratlarına bir tokat gibi iner. Size bir nesne gibi davranmalarına izin vermeyeceğiniz için daha çok bir uyandırma çağrısı gibidir. Duygularınız tarafından kendilerini güçsüz ve kontrol altında hissetmelerini sağlar.
    Sessiz tedavi, narsistinize duygusal manipülasyonu bir kontrol biçimi olarak kullanabilenlerin sadece onlar olmadığını göstermenin harika bir yoludur. Bilgiyi saklayarak, onlara hayatında ihtiyacın olmadığını ve bu konuda üzülmelerini umursamadığını gösteriyorsun. Aynı zamanda, görmezden gelindiklerini ve önemsenmediklerini hissetmelerini sağlar, bu da yanlış bir şey yaptıklarında size tam olarak böyle hissettirir.
    7- Sessiz muamele, onlara, onlardan daha fazla öz saygınız olduğunu gösterecektir.
    Narsistler, herkesten daha iyi olduklarını düşünürler. Size zaman ayırdıkları için bile onlara minnettar olmanız gerektiğini düşünüyorlar. Sessiz muamele, narsistler için en iyi intikamdır çünkü onlara onlardan daha fazla öz saygınız olduğunu gösterir. Sessiz muamelenin davranışlarının kabul edilemez olduğunu gösterdiği için çok etkili olduğu göz önüne alındığında, aynı zamanda artık onların oyunlarını oynamaya istekli olmadığınızı da gösterir. Bu, kendiniz için ayağa kalkacağınızı ve önce kendinizle ilgileneceğinizi gösterir ve bu, narsistler için en iyi intikamdır.
    Kendin için ayağa kalkıp önce kendine dikkat ederek düşünüyor olabilirsin, ama bu başkasına sessiz bir muamele yapmıyor ve benim de bencil ve bencil olduğumu göstermiyor mu? Evet, ama bu mutlaka kötü bir şey değil. Bu sadece kendi ihtiyaçlarınıza saygı duymanın ne kadar önemli olduğunu bildiğiniz anlamına gelir.
    Sessiz muamele, narsistler için en iyi intikamdır. Seni inciten kişiden intikam almanın basit ve etkili bir yolu. Ayrıca, kendinizi acıdan uzaklaştırmanın ve başka bir şeye odaklanmanın yararlı bir yoludur. Onlara cevap vermek yerine sessiz kalmaya karar verdiğinizde zorlayıcı olabilir. Narsistler bu tür bir iletişimle nasıl başa çıkacaklarını bilmeme eğilimindedirler. Çünkü bu onların drama ve dikkat gereksinimlerini beslemez. Her zaman ilgi odağı olmaya çalıştıklarından, bu muhtemelen onları hazırlıksız yakalayacak ve merak etmelerine neden olacaktır.

0
    0 Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.

Sessiz kalmak bazen boş vermişlik bazense artık konuşmanın anlamı olmadığı zamanlarda tercih edilir. ya da karşımızda ki insan anlamıyorsa veya değer vermiyorsa artık sözlerin ya da konuşmanın anlamı da kalmıyor demektir. insan bazen umudunu kaybettiğinde ya da zaman kaybı olarak gördüğü konularda susabilir.

ve bazen sessizlik bir insana çok şey anlatabilir. acı çekmiş bir insanın sessizliği bile farklı oluyor.

1
    1 Yorumla
    • Bakımlıkızçehanım
      Bakımlıkızçehanım
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum..

• Sessizlik_1990
    Sessizlik_1990 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.

Üniversite okurken en yakın arkadaşım tarafından aldatıldım ve cinsel anlamda. Ayrildım orada sessiz kaldim uzaklaştım her ikisinden. Çok pişmanlık yaşadı çok peşimden koştu affetmem için cabaladi ama ben sessiz kaldım, hicbirsey demedim çünkü değmez...

0
    6 Yorumla
    • Bakımlıkızçehanım
      Bakımlıkızçehanım
      +1 yıl

Çokkkk geçmiş olsun...
      Umarım bir daha böyle bir durum yaşamazsınız..

Yorumla
    • Sessizlik_1990
      Sessizlik_1990
      +1 yıl

eywallah, kimse yaşamasın. Zor bir andı bir erkek olarak. Neyse Allah benden daha iyileri ile karşılaştırsin onu.

Yorumla
    • Bakımlıkızçehanım
      Bakımlıkızçehanım
      +1 yıl

Kimse yaşattığını, yaşamadan ölmez. Eminim çok daha kaliteli insan olacak hayatınızda..

Yorumla
    • Sessizlik_1990
      Sessizlik_1990
      +1 yıl

Eywallah güzel dilekleriniz için, sizin de her şey gönlünüzce olsun 🙏

Yorumla
    • Bakımlıkızçehanım
      Bakımlıkızçehanım
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim inşallah..

Yorumla
    • Sessizlik_1990
      Sessizlik_1990
      +1 yıl

eig için tşkkür ederim dostum eywallah

Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Ooo çıldırtır insanı. Sen konuş konuş karşısında ki cevap vermesin dehşet bir sinir hâli oluşur insanda

0
    3 Yorumla
    • Bakımlıkızçehanım
      Bakımlıkızçehanım
      +1 yıl

Ayyy sorma bir kelimede demez mi insan yahu..

Yorumla
    • MustiEmre u
      MustiEmre
      +1 yıl

Yine eig ve tabiki de Bakımlıkızçeeee 🤩😌
      Çoooooookkkkkkk teşekkürrrrrrrr ederiiiiimmmmmmm 😇😇

Yorumla
    • Bakımlıkızçehanım
      Bakımlıkızçehanım
      +1 yıl

Niii dimeeekkk Niii demekkkk😊😇

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

3

Cevap

• çevrimiçiiii
    çevrimiçiiii Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

tartışmanın seviyesi düşüyorsa sessiz kalmak en iyisidir.

1
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Sessiz kaldığının farkına varılıyorsa evet öyledir

1
    0 Yorumla
  • Wheeinthemood
    Wheeinthemood Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Evet öyledir.

1
    0 Yorumla
  • XxSertaçılıcalıxx
    XxSertaçılıcalıxx Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Ne alaka 🥱 ,,,

0
    0 Yorumla
  • Nurecrin1
    Nurecrin1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

Evet kesinlikle

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sessiz kalmakta bir intikam mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En büyük intikam sessizlik midir? 13 cevap verildi
Terkedilen tarafın sessiz kalması en büyük ceza mıdır karşı tarafa? 8 cevap verildi
Bir iliskide sessiz kalmak mı doğru tepki göstermek mi? 8 cevap verildi
Sessiz olmak kandırılmak mıdır? 5 cevap verildi
Ayrilik sonrasi sessiz kalmak ise yariyor mu? 4 cevap verildi
Sizce sessiz kalmak da bir cevap sayılır mı? 55 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bebek çantasında mutlaka olması gereken temel ürünler neler olmalı?
  • Bebeklerde yazın sıcak havalarda artan pişik sorununa ne iyi gelir, nasıl geçer?
  • Diş çıkarma döneminde bebeklerde pişik neden artar, nasıl önlenir?
  • Siz de her şeyde duyar kasanlardan mısınız ya da var mı çevrenizde bunlardan, daralıyorum artık😅🥳?
  • Bir mesaj tüm aşkınızı bitirebilir mi?
  • Trump da kalıcı yaz saatine geçilmesini istedi! Kalıcı yaz saati uygulaması için ne düşünüyorsunuz?
  • İnsanlar seni en çok hangi konuda yanlış tanıyor?
  • Belirli bir yaştan sonra insanlar neden hatalarını kabul etmekte bu kadar zorlanıyor?
  • Hiç imkansız birine aşık oldunuz mu?
  • En sinirli burç hangisi, öfkesine asla dokunmamanız gereken burçlar neler?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨