İş yerinde mesai arkadaşım bana sataşıp üstüme yürüdü, insan kaynaklarına şikayet etmeli miyim?

Neymiş tuvalet terliği, kız arkadaşımla konuşuyor musun. Gördüm dedi, haberini aldım dedi geri dönmüş, beni arıyor, tuvalette bir de sırıtıyorsun dedi, yolda yürürken arabaya kadar bir şey demedim. Pis pis sırıtıyorsun dedi, şef gelsin seni nasıl söylüyorum ben dedi. Ben de şöyle dedim, korkum yok dedim, bir haftadır benimle uğraşıyor. Hızlı ol diye yalandan burayı yapamayan paketleme yeni gider deyip duruyor sanki ped mk servis Ted'e sataştı, canım dedi, seni parçalarım dedi, üzerime yürüdü diğer arkadaş beni susturdu onu da, o hâlâ konuştu. Ben olmasam nah biterdi iş, yedek yerleri hâlâ laf söylüyor, kasa kaldırmıyor, bir şey yapmıyor önüne geleni ayıklıyorum sadece ben. Bu kişiyi şikayet edeceğim ama vardiyam değiştiği için insan kaynakları dokuzda geliyor, ben yedi buçukta çıkıyorum. Nasıl yapacağım, bu listeden öcümü almam gerek bir de ağlıyor bana 😄😄😄

Güncellemeler
1 sa
Hızlı yazdım baya yanlış kelime kullanmısım kadın baya hasta yazık 😆😅😂
İş yerinde mesai arkadaşım bana sataşıp üstüme yürüdü, insan kaynaklarına şikayet etmeli miyim?