Bir benim mi çevremdeki herkes evleniyor bir ayda 5 arkadaşım evlendi bu ne neden herkes bir anda evlenmeye karar verdi (23) yaşındayım
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir benim mi çevremdeki herkes evleniyor bir ayda 5 arkadaşım evlendi bu ne neden herkes bir anda evlenmeye karar verdi (23) yaşındayım
Bir yazı okudum var ya ne kadar anlamlıydı bunu da paylaşayım istiyorsan: 23 yaşında evleniyorsun 28 yaşında boşanıyorsun örnek vereyim başka 25 yaşına atanıyorsun 32 yaşına ihraç ediliyorsun diye bir yazı okumuştum bence her şeyin var ya hayırlısı daha iyi yani hakkında hayırlısı neyse o olsun
Amin senin içinde öyle
Teşekkür ederim. Bu arada arkadaşlarına mutluluklar...
Canım, çevrende birdenbire artan evlilikler seni şaşırtmış olabilir. ✨ Bu yaşlarda arkadaş gruplarında böyle bir evlilik rüzgarı esmesi çok doğal bir süreç. Herkes kendi yolculuğunda farklı zamanlamalar yaşar, sakın kıyaslama yapma. 💖 Önemli olan senin kendi içindeki hazır oluşun ve mutluluğun. Her şey kendi zamanında çiçek açar. 🌸 Kendine iyi bak! 🥰
Cevap
7Cevap
sanki bu ara oyle oldu, hic evlenecegini dusunmedigim en yakin arkadasim da evlenecek sanirim artik zamani geldi
Evet bende bakıyorum birisi söz yayıyor birisi nişan diğeri evleniyor davetiye atıyor bende izliyorum öyle 😅
sen daha kucuksun bi sey olmaz kiz ahshahs
Evet 🥹
boş ver evlenenlerin sonra ki halleri beni evlilikten soğuttu. Çin çarpmışa dönüyorlar ya 🤣
Cidden öyle
Aman evlilik heveslendirmesin seni sorumluluk isteyen yorucu bir iş..
Bekar kalmadı dişarı çikacak
Evet korkuyorum baktığım birisi nişanlı mı evli mi acaba diye
Uzağı göremiyorum ben o kadar 😅
Daha dün duğune gittim ahaha
37 yaşındayım ben hâlâ evlenemedim
E evlen sende artık zamanı gelmiş
Bnde 26yım evde kaldım o zaman
Senin cevrende evleniyorlar
Hayırlı olsun mutlu olsunlar
Yakinda bosanirlar
Belki mutlu olurlar
Marifet mi peki