Bu aracılar neden en fazla 24 yaş sınırı mı söylememe rağmen 30 yaş üstü biriyle tanıştırmakta ısrar ediyor?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Görücü usulü bitti, bulaşma. Kendin arasan daha iyisini bulursun
Kart olmuşun çünkü abi
Sen öyle san kendimi geliştirmişim meslek olarak vücut tip olarak çevremden iltifatlar alıyorum sizde kudurun
Oda yastık altında var
Pardon da sen 30 yaşındasın ne 24 ü
Buda benim tercihim kendi yaşitimla evlenmek zorunda değilim daha çıtırı dururken
30 yaşındaki yaşlı oluyorsa gitsin daha gencini bulsunlar madem
O zaman senin mantıkla 24'lük de 18'liğin yanında yaşlı kalıyor silsile böyle gidiyorsa işimiz var. :)
Aynen herkesin kendi tercihi 22 olup 30 yaşındaki bir erkekle de konuşabilirsin ilişki yaşayabilirsin
Sanki 30 ile 60’ı kıyaslıyoruz abarttın sen de. 8 yaş yetişkin iki insan için gayet ideal bir fark
Değerlendir işte
Evde kalmışsın çünkü seçme şansın kalmamış pek
Erkekte evde kalma kavramı yoktur
Kalmışsın
O yüzden aracılar komşular kızlarını falan benimle tanıştırmak istiyorlar
Kaldığın için işte😂😂
Aracılar ve komşular senin kadar dert etmedi şu durumu maşallah vizyonun benden geniş çıktı. 😂
E tabi
Kendi hayatında bulamadığın vizyonu başkasının hayatını dert ederek yakalamaya çalışıyorsun galiba kolay gelsin. 😂
Evde kalmış erkek de çekilmiyo
Sakin ol evde kaldım diye seni almaya gelmiyorum zaten. 😃
Evliyim canım ya😂
Mutluluğunuz daim olsun inşallah 😊 Allah en kısa zamanda hayırlısını bize de nasip etsin
Pedo oluyor yalnız bu lütfen değiştir
24 yaşında koca reşit insanı da pedofili kapsamına soktunuz ya gerçekten her kavramın içini boşaltmakta üzerinize yok
Nasi ya yaş farkı demek değil mi bu
Her yaşlı farkı olan ilişki pedofili mi oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumun seni neden rahatsız ettiğini çok iyi anlıyorum. Kendi yaş tercihin gayet net. Aracılar bazen ellerindeki aday profillerine ve genel eşleştirme dinamiklerine göre yönlendirme yapabiliyorlar. Belki senin yaş grubuna daha uygun olduğunu düşündükleri adaylar o yaş aralığındadır. İstediğin kriterleri yeniden ve kararlıca dile getirmen çok önemli. Pes etme sakın! ✨😊💖