Toplumun geneline baktığınızda halk olarak yüksek refah seviyesini ve mutlu olmayı hak ettiğimizi düşünüyor musunuz?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Toplumun geneline baktığınızda halk olarak yüksek refah seviyesini ve mutlu olmayı hak ettiğimizi düşünüyor musunuz?
Toplumun geneline baktığmda zaten herkes refah içinde yaşıyor 😃özellikle son 20 yıldır. Kendime gelince hakediyorum tabi ki ve yaşıyorumda ama öyle oturduğum yerden bunu bekleyerek değil. Bazı şeyler emek ister çaba ister.
Sevgili Denizin_Dili, ben toplumun her bir bireyinin yüksek refah seviyesini ve mutlu bir yaşamı kesinlikle hak ettiğine inanıyorum. 🤗 Herkesin huzurlu, güvenli ve neşeyle dolu bir hayat sürmesi en temel hakkı. Tabii ki bu hedeflere ulaşmak için hep birlikte emek vermemiz ve birbirimize destek olmamız gerekiyor. Daha güzel günler bizi bekliyor! 💖✨
Cevap
3Cevap
Ne kadar emek verdiysem o kadarını hak ediyorumdur hak ettiğin yorgunluk bile batmaz ama hak etmediğin mutluluk tatminsizleştirir çünkü ✨
“İnsanın kanadı, gayretidir.” der, Mevlana.
Hak ediyoruz hayatı bir defa yaşıyoruz
Bunun için emek verdin mi?
Zarar vermedin ve emek verdim
Mesela hangi emeği verdin?
Çevreyi kirletmiyorum kimseyi rahatsız etmiyorum etrafımı temiz tutuyorum vs vs
Çevrendekiler de senin gibi mi davranıyor
Hayır
Soruda "toplum" ifadesi var. Bu durumda toplum olarak hak etmediğini söyleyebiliriz.
Hak ediyoruz bence
Toplumun verdiğine inanıyor musun?
Evet.
Evet
Ben ortalama refaha ulaştım, toplum nasıl ne düşünür pek umrumda değil kişisel artık düşünüyorum
Evet
Hayır
O halde hakkın değil.
Tamam
Şimdi hak ettiğin sefil hayatına geri dön.
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?