Zenginlik mutluluk verirmi sizce?

Ben cevap veriyorum çok zenginim babam zengin dolayısıyla bende zenginim ama mutlumuyum evet mutluyum ama sevdiğim hayatı yaşadığım için mutluyum zengin olduğum için değil babam bana 5 kuruş harçlık vermez mesela kendim çalışıyım adam oluyum diye hayatim boyunca para içinde yüzdüm de noldu babamla aram berbat zengin züppe değilim adam resmen para pul içinde beni süründürüyor ders vermek istiyor hayatıma sicmak istiyor ama başaramadı ben bugüne kadar girdiğim bütün işlerde sabrettim ama o zannediyorki ben babamdan özür dileyecem ozaman lüks yaşamaya başlarım bunuda asla yapmam zeyneplik gururuma yediremem madem ders vermek istiyor hadi bakalım hodri meydan birde diyorki zeynep sen evde durduğun sürece çalışmadığın sürece akşama kadar kadınlarla yatıp kalkıyorsun telefonlarda diyor calisacaksin diyor kendine bir ev acacaksin oraya istediğin hayat kadınlarını topla diyor ama benim evimde elin kadınlarıyla düşüp kalkiyorsun diyor kaç kere yakaladı adam beni kemiklerimi kiracakti zor kurtuldum ya adam kadınlarla konuşmamı kafaya takmış hangi kızla konusuyorsun sanane ya sanane huzur bırakmadılar insanda tek derdin karı kız diyor millet dünyada efendi efendi geziyor sen karı kız peşindesin diyor aklının başka bir halta çalıştığı yok ders calismiyorsun diyor aklın fikrin karı kız diyor para vermem sana kızlarla yersin paralarimi diyor şımarık diyor bana nerem. simarik yeter artık tepeme kadar geldi zengiligimin tadını çıkaramıyorum diyorki zeynep ben seni tutmasam her dediğini yapsam sen iyice simaracan gidip milletin kızıyla her boku yiyecen diyor baban sana bu kadar kızdığı halde böylesin kizmasam kimbilir ne halde olurdun diyor orada burada kavga ederdin dayak yer eve gelirdin diyor ben senin ipini salsam hergun eve sarhoş gelirsin diyor her gün eve kız getirirsin diyor beni cok iyi tanımış ama en sevdiğim huyu beni özgür bırakması babam serbesttir oraya gitme buraya gitme demez gecenin köründe dışarı çıksam bisey demez
Güncellemeler
+1 yıl
Oda artık alışmış karıyla kızla takilacagimi biliyor neredeydin zeynep demez yine hangi kadının yanındasın der çok günahkarsın diyor dünyada kendi evladım olduğun halde söylüyorum senden daha kötüsü ömür boyu arasan bulunmaz zeynep. diyor sana biraz bisey söyledik sen abarttın dünyanın en * insanı oldun diyor ben erkek olduğum halde senin kadar * bilmem hiçbir erkek bilmez sen niye bu kadar * oldun diyor ben çocuk. yetistirememisim diyor
Zenginlik mutluluk verirmi sizce?