Bu soruya "evet" cevabı vermeden önce düşünmeniz gereken ilk şey, çok zengin olsanız neleri yapacağınızın cevabını bulmaktır.
Eğer, ilk aklınıza gelen iyi bir araba, lüks bir ev, pahalı bir tlfn, giyim, ayakkabı, tatil gibi doğrudan tüketime yönelik konular ise siz zengin olmayı hak etmiyorsunuz ve zengin olma şansınız da yok demektir. Ola ki piyangodan büyük ikramiye çıksa bile kısa sürede tüketecek ve yine çulsuz kalacaksınız.
Daha çok kazanmak için paranın kucağınıza düşmesini bekliyorsanız, boşa zaman geçiriyorsunuz.
Aksine, şu an aklınızda daha çok para kazandıracak projeleriniz var ise geleceğin zengin adayısınız.
Yukarıdaki açıklamaya göre kimler zengin olmayı hak ediyor?
Not: Soru, sosyal bir araştırmanın sonucuna göre soruldu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hak ediyorum
Aklında ne tür yatırım var?
Evet evet evet gerçekten hak ediyoru.. 🤔 bilemedim ya 😅
Hızlı bir giriş yapmışsın. Sanırım gerçekte hak etmediğini düşündün ama kendine bile itiraf edemedin :)
Evet hak ediyorum fakat günümüz dünyasındaki bunu asla istemiyorum.
Garip bir cevap olmuş. Neden hak ettiğini düşünüyorsun ve günümüz dünyası ile sorunun ne?
Eğlence, lüks satafat insanı değilim zaten, aklım fikrim kazancimi belli bir tabana yaymak olurdu, yatırım amacıyla. Günümüz dünyasında benim arzu ettiğim şekilde olması mümkün değil, mafya, devlet, terör örgütleri ile baş başa kalmayı istemem.
Konu siyasete gidecek galiba. Öyle olursa ben senin ezberini bozarım ;)
Artık kafam götürmüyor hocam :)
O zaman hiç girmeyelim. :D
Maddi durumum gayet iyi, mesleğim de var.
Ne mesleği yapıyorsun
Tıp.
Maaşı ne kadar diyicem de öğrencisin galiba
Okuyorum.
Pratisyen Hekim maaşı 44.800 TL şu an.
Maddi durumunun iyi olması zengin olduğun anlamına gelmez. Zengin demek, ihtiyacından fazla kazanca sahip olmak demektir.
Tamam kazanca zaten sahibim.
Çelişkili cevap. Öğrenci olduğunu söylüyorsun ama kazanca sahibim diyorsun. Laf olsun diye cevap vermişsin. Muhtemelen öğrenci de değilsin. Kocasının uyumasını bekleyen mutsuz ev hanımı :D
Mesleğimi okuduğuma göre artık bir kazanca sahibim, laf olsun diye cevap versem emin ol senin soruna cevap vermem. Sana öğrenci olduğumu kanıtlamak isterdim ama 3 krş luk aklına inanacağını hiç sanmıyorum. O yüzden bana laf yetiştireceğine önce o kelime hazneni geliştir, sonra karşıma çık yataktaki “HAYVAN.”
Hocalarına beni sorabilirsin. "Ülkede, dili en uzun erkek kim?" diye sorarsın :) Önce bi okul bitsin. Pişmeden yemeğe başlamışsın.
Ne demişler erken kalkan yol alır. :)
Yağmur uçmuşsun sen :)
Vardım vardım.
Gider faize koyarım
O iş yaş. Tembel tüketimine giriyor.
Siyasete girerim😉😉