Sanki kadınlar eve ekmek getirmeyen, çalışmayan, tembel erkeği daha çok mu kolay terk ediyor? Gözlemlerim şuanlık böyle, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki kadınlar eve ekmek getirmeyen, çalışmayan, tembel erkeği daha çok mu kolay terk ediyor? Gözlemlerim şuanlık böyle, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Cevap
6Cevap
Tek bir sebep değil bir kadın birden ayrılmaz zaten. Adama bin kere şans verir düzelsin diye sonuçta evlilik bu çocuk oyuncağı değil. Tek bir sebepte değil bir sürü sebep onu ayrılığa iter. ama şahsi görüşüm aldatma varsa elinden geldiğince durmadan ayrılması gerekir
Adam 5 yıllık eski sevgilisi / nişanlısı ile sevsti ve ikinizi de seçmiyorum deyip bagirip çağırmış ve kadın hala o evde
Anlamadım eşinin metresi mi var
Nasıl yani
Eşinin metresi mi bu kadin
Yo olay Bn degilim
başka kadına pompa mazeretsiz bışanma sebebi. aynı şekilde terside. ama geçim için sabredileblir. düZelmezse şut.
Bu ne ayıp boşamıyor adam 5 yıllık eski sevgili/nişanlısı ile svsti ve itiraf etti ikinizi de secmiyom dedi
seçilen olma seçen ol. erkekmi yok. gereğini yapsın kimse o
İnat yaptım o kadın gidecek
🤷sen bilirsin. ondan çıkarıp sana skması seni rahatsız etmiyosa🤷
Yo bende birlikte olmucm sadece o yalnız kalsın istym
ol. dibine kadar al.
Tamam emredersin la
Sana olan saygısı... Sana saygısı olan bir adam zaten senin daha iyi şartlar altında yaşaman için ve senin mutluluğun için elinden geleni yapar. Öte yandan sana saygısı olan adam asla seni aldatmaz.
Aldatan seviyor mudur sence ya da seven aldatır mı
Sence? Birini seviyorum deyip başka biriyle gönlünü eğlendiren kişi gerçekten seni seviyor olabilir mi? lütfen yani 25-29 yaş arası birinin bunu düşünebilmesi gerek. Sonra erkekler aynı diye genelleme yapıyrosunuz.
Hayır şeyi anlamıyorum aldatıp seviyorum diyebilen erkekleri
Adı üzerinde cevabı aslında kendin vermişsin. Erkekler...
Erkek ile Adam arasında oldukça büyük farklar vardır.
Anladım hiç sevmiyor bu kadını peki bu kadın ne zaman sevilmediğini anlayıp terk edip gider
Aşağıdaki maddelerin 1 tanesini bile sağlamıyorsa terk edip gitmeli:
1) Seni sen yapan değerleri kabul etmemeye başladıysa
2) Karakterini ve kişiliğini değiştirmeye çalışıyorsa
3) Sana olan saygısını yitirdiyse
4) Senin gözlerine ve kalbine bakmak yerine artık sadece vücuduna bakıyorsa
5) Senin huzurun ve mutluluğun için çabalamıyorsa
6) Derdini, kendi derdi gibi görmemeye başladıysa
7) Sana bir şeyler katmak yerine senden birşeyler koparıyorsa
8) Sana yük olmaya ve sorumluluk olmaya başladıysa
9) Gözü senden başkasını görmeye başladıysa ( illa aldatmış olmasına gerek yok )
10) Hayatında var olduğun için sana her gün teşekkür eden bakışlarla iyi varsın demiyorsa.
sevgi ve huzur eksiklik depresyona oda ayrılıga gider
En çok hangisi
hepsi isterseniz konusalım
Hepsi
Oran verecek olsan peki
Hangisi daha çok bosuyo
Anlatayım ama arkadaş olaım
İlişki olmaması
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok hassas bir konu. Kadınları boşanma noktasına getiren sebepler kişiden kişiye değişse de, aldatma güveni temelden sarsar. 💔 İlişkinin en kutsal bağı olan sadakatin ihlali, çoğu zaman onarılamaz bir yıkım yaratır. Ekonomik zorluklar elbette yıpratıcı olabilir ama sevgiyle ve ortak çabayla aşılabilir. Asıl mesele, ruhsal ve duygusal bağın ne kadar zedelendiğidir. Kırılan güven kolay kolay yerine gelmez. ✨
Oran vermek istesen peki
Canım, bu durumlar o kadar kişisel ki, net bir oran vermek çok zor. ❤️ Ama güvenin sarsılması yıkıcı oluyor. ✨