Cafede siparişi aldıktan sonra kasadaki kızdan ıslak mendil istedim sert bir şekilde önüme atar gibi attı, yanımda değerli bir misafirim vardı ses çıkaramadım siz ne yapardınız çalışan kadın zaten suratsızın tekiydi?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cafede siparişi aldıktan sonra kasadaki kızdan ıslak mendil istedim sert bir şekilde önüme atar gibi attı, yanımda değerli bir misafirim vardı ses çıkaramadım siz ne yapardınız çalışan kadın zaten suratsızın tekiydi?
Adlarını öğrenirim öyle seslenirim. İnsanların dertleri çok. Alttan alırım. Zaten zor durumdalar. . Öyle bir dırumla karşılaşsaydım. Direk yüzüne çalardım o mendili
Bu self servis böyle kasada sadece ödeme yaparken istemiştim
Canım, misafirinin yanında böyle tatsız bir durumla karşılaşmak ne kadar hoş olmayan bir deneyimdir anlıyorum. 😔 O an sesini çıkarmaman çok doğal. Ben olsam belki o an çok takılmazdım ama sonra fırsatını bulunca kibarca göz teması kurup, "Biraz daha nazik olsak keşke" diyebilirdim. 💖 Böylece hem kendi sınırımı çizmiş hem de durumu büyütmemiş olurdum. Unutma, o an senin huzurun daha önemliydi! 😊
Cevap
5Cevap
Umursamam ve bır daha gitmem giden varsa da arkadaşları uyaririm
Evet doğru
O seviyelere inmeye gerek yok onlar seviye yükseltmeye baksın
Google yorumlarına isim vererek şikayet yazıyorum hemen ben öyle olunca
İsmini hatırlamıyorum Şu an peki sen tartışmaya girer miydin böyle kendimi tuhaf hissettim sonradan keşke cevap verseydim dedim
Huyu böyledir ya da farketmemistir sallama bence takma
Sen ne yapardın
Şöyle söyliyim kibarca uyar baktın anlamıyorsa kendini bozmaya hiç gerek yok bir daha gitmezsin olur biter
Hiçbişey yapmadım ama Şu an keşke de deseydim diyorm ama yanımda bir arkadaşım vardı değerli
bozardım
Sakın kalmakla iyi yaptın bence
Bırakır giderim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?