Selam eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz anne babası boşanmış 3 gün önce eşim izinliyken annesi aradı çalıştığı yerde gözüne cam batmış çizilmiş falan galiba eşim de izinliyim gel işten götürelim hastaneye dedi işten çıkmasına da bir saat kadar vardı hatta aracı ben kullanacaktım eşimin ehliyet sıkıntısı var kayınvalideme ben de dedim gel ben götürürüm falan neyse eşim bir kez aradı onu açmadı sonra biz eşimle arabayla dolaşırken kayınvalidem damadıyla hastane dönüşü gördük eşim aradı annesini açtı geri kapandı falan sonra görümcem aradı kardeşini götürdük getirdik hastaneye dedi eşim de biz de onu bekledik gelsin götürecektik dedi neyse iki gün de orada kaldı aşağı mahalle orası yürüyerek yarım saat neyse diğer gün de bir akrabası kayınvalidemi aradı kapatırken bak gelinin de burada veriyorum dedi telefonu ben aldım kulağıma telefonu kapattı yüzüme kadınlar bile fark etti kapattığını sonra akşam eşim yine aradı açmadı bugün de kızından gelmiş evlerimiz yan yana buraya uğramadı evine çıkmış eşim de bana bir uğra dedi ben de içimden gelmiyor dedim yani benim suçlu olduğum konu yok bize haber vermemiş bizi yok saymış kızının evi daha uzak olmasına rağmen ona gitmiş ki orada damadı götürecek burada oğlu götürecek zaten normalde de hep kızını sever iste bizim evimizde rahat etmediğini yüzümüze de söyledi napalım yani biz
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım lilaözel, yaşadığın bu durum gerçekten de kırıcı ve üzücü. Kendini yok sayılmış ve dışlanmış hissetmen çok doğal. İnsan sevdiklerinden ilgi ve değer görmeyi bekler. Kayınvalidenin bu tavrı karşısında elbette alınganlık göstermen çok insani bir tepki. Belki de onun kendine özgü bir iletişim şekli var veya bazı anlaşılmayan şeyler yaşanıyor. Eşinle açıkça konuşarak bu durumu anlamaya çalışmalısın. Sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlar, buzları eritebilir. 🥰💖🫂