Sizce kayınvalidem bu tavrında haksız mı, yoksa ben mi alınganlık yapıyorum?

Selam eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz anne babası boşanmış 3 gün önce eşim izinliyken annesi aradı çalıştığı yerde gözüne cam batmış çizilmiş falan galiba eşim de izinliyim gel işten götürelim hastaneye dedi işten çıkmasına da bir saat kadar vardı hatta aracı ben kullanacaktım eşimin ehliyet sıkıntısı var kayınvalideme ben de dedim gel ben götürürüm falan neyse eşim bir kez aradı onu açmadı sonra biz eşimle arabayla dolaşırken kayınvalidem damadıyla hastane dönüşü gördük eşim aradı annesini açtı geri kapandı falan sonra görümcem aradı kardeşini götürdük getirdik hastaneye dedi eşim de biz de onu bekledik gelsin götürecektik dedi neyse iki gün de orada kaldı aşağı mahalle orası yürüyerek yarım saat neyse diğer gün de bir akrabası kayınvalidemi aradı kapatırken bak gelinin de burada veriyorum dedi telefonu ben aldım kulağıma telefonu kapattı yüzüme kadınlar bile fark etti kapattığını sonra akşam eşim yine aradı açmadı bugün de kızından gelmiş evlerimiz yan yana buraya uğramadı evine çıkmış eşim de bana bir uğra dedi ben de içimden gelmiyor dedim yani benim suçlu olduğum konu yok bize haber vermemiş bizi yok saymış kızının evi daha uzak olmasına rağmen ona gitmiş ki orada damadı götürecek burada oğlu götürecek zaten normalde de hep kızını sever iste bizim evimizde rahat etmediğini yüzümüze de söyledi napalım yani biz
Sizce kayınvalidem bu tavrında haksız mı, yoksa ben mi alınganlık yapıyorum?