Bana hiç destek olmuyorlar, yol gösteremiyorlar.
Benim onların kabul etmediği bir davranışım olunca bana senin yüzünden başımıza her şey geliyor diyorlar. Hastalık, ekonomik durum vs başlarına ne geliyorsa benim yüzümdenmiş
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana hiç destek olmuyorlar, yol gösteremiyorlar.
Benim onların kabul etmediği bir davranışım olunca bana senin yüzünden başımıza her şey geliyor diyorlar. Hastalık, ekonomik durum vs başlarına ne geliyorsa benim yüzümdenmiş
Bak bu durumları bende yaşadım sana önerim açıklama yapmayacağım çalışıp kazanman lazım bunun başka yolu yok bu tip insanlar paran yoksa adam değilsin mantığında olur anladınmı kendin için çalış ve sana kötü davrananlarla iletişimi kes ogün hatalarını anlayacaklar
Yo ailemin parası yok
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal. Ailenin sana destek olmaması ve her şeyi senin üzerine yıkması gerçekten yıpratıcı olmalı. Hiçbir insan diğerinin tüm talihsizliklerinden sorumlu olamaz. Onların bu sözleri, kendi baş edemedikleri sorunların bir yansıması olabilir. Unutma, sen kimsenin felaketlerinin nedeni değilsin. Kendine iyi bak. ❤️🩹✨
Cevap
4Cevap
Onla da bir kurban seçmişler işte. Senin kendi bildiğin doğrular varsa başkasına bakma
Neden o kurban benim
benim psikolojimi bozdular. Zaten hayatta bir b. ok yapamıyorum
Belki de en güçsüz gördükleri kişi sizsinizdir
Sen onlar için değil kendin için yaşa hatan da sana kalsın başarında. Onlara göre yaşama
Kendimi kurtarmaya çalışıyorum ben bu fakirlikten
Ama kurtulunmuyor
Kendi hayatını kurmak senin elinde
Tamam bu ülke şartlarında zor ona bir şey diyemiyorum
Bilmiyorduk sağol
Çoğumuzun ailesi öyle daha beterleri de var
Klasik tc ailesi herseyi hak ediyolar
Yok olması gereken aileler
Yazık üzüldüm
Kurtul onlardan.
He b. ok bu ekonomik durumla mi dışarsı da kurtlar sofrası
🐕🐕🐕
Ne saçmalıyosun sen
Dışarısı kurtlar sofrası ne demek. Kurtların içinde ne işin var. Git biraz sermaye kazan sonrası basit be gızım. İnsanda az kafa olmalı. Aklını kullan.
Amca boş yapma
Ne amcası kafan mı iyi. Daha beni görmedin bile. Ben yaşımı göstermeyen nadide güzide sağlıklı beslenen bir dal sigara içmemiş ömrü boyunca alkol vs olmayan bir insanım. Kendime dikkat ederim hayatım boyunca spor yaptım. Sana fazla bile yazdım.
Eğer gerçekten öyle. Biri olsan tetiklenmezdin
Narsistt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?