Benim ailem neden böyle?

Annemde babamda çok içe kapanık insanlar benimle konuşmazlar dışarı çıksam mesela çok zor ararlar arasalar bile 2 dk sürmez konuşmaları bu durum beni çok etkiliyor ben yapı gereği anneme babama çok düşkün biriyim
Aynı evin içinde birer yabancı gibi davranıyorlar bana ben konuşmaya başladam ne zaman susacaksın der gibi yüzüme bakıyorlar tepki vermiyorlar ben babamın ya da annemin bana sarıldığını hatırlamıyorum mesela. Maddi konularda beni çok zor durumda bırakıyorlar bana 4 ayda bir 50 tl verip bununla idare et vb şeyler diyorlar dalga geçerek 100 tl istesem bana; "o kadar parayı ne yapacaksın? biz zengin miyiz başının üstünde çatı olduğuna yemek yiyebildiğine dua et insanlar dışarıda çöp topluyo aç kalıyo" diyor babam ve onlar gibi gerici düşüncelerim yok diye beni kominst dinsiz ilan ediyorlar kendileri ise namaz kılıp 15 saat uyumaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar ben bunlarla iletişime geçemiyorum iki dakika sürmüyor sinirleniyorum ya saçma sapan dini konular açıyolar ya da insanlara bak bak günahkarlar allah yakacak bunları vb diye saçmalıyorlar
Benim kimsem yok bu hayatta annem babamdan başka onlarda bana bu kadar yabancı davranacaksa yaşamamın ne önemi var bilmiyorum hayata tutunamıyorum içimde ufacık yaşama sevinci yok ne yapacağımı bilmiyorum..
Benim ailem neden böyle?