Annemde babamda çok içe kapanık insanlar benimle konuşmazlar dışarı çıksam mesela çok zor ararlar arasalar bile 2 dk sürmez konuşmaları bu durum beni çok etkiliyor ben yapı gereği anneme babama çok düşkün biriyim
Aynı evin içinde birer yabancı gibi davranıyorlar bana ben konuşmaya başladam ne zaman susacaksın der gibi yüzüme bakıyorlar tepki vermiyorlar ben babamın ya da annemin bana sarıldığını hatırlamıyorum mesela. Maddi konularda beni çok zor durumda bırakıyorlar bana 4 ayda bir 50 tl verip bununla idare et vb şeyler diyorlar dalga geçerek 100 tl istesem bana; "o kadar parayı ne yapacaksın? biz zengin miyiz başının üstünde çatı olduğuna yemek yiyebildiğine dua et insanlar dışarıda çöp topluyo aç kalıyo" diyor babam ve onlar gibi gerici düşüncelerim yok diye beni kominst dinsiz ilan ediyorlar kendileri ise namaz kılıp 15 saat uyumaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar ben bunlarla iletişime geçemiyorum iki dakika sürmüyor sinirleniyorum ya saçma sapan dini konular açıyolar ya da insanlara bak bak günahkarlar allah yakacak bunları vb diye saçmalıyorlar
Benim kimsem yok bu hayatta annem babamdan başka onlarda bana bu kadar yabancı davranacaksa yaşamamın ne önemi var bilmiyorum hayata tutunamıyorum içimde ufacık yaşama sevinci yok ne yapacağımı bilmiyorum..
Aynı evin içinde birer yabancı gibi davranıyorlar bana ben konuşmaya başladam ne zaman susacaksın der gibi yüzüme bakıyorlar tepki vermiyorlar ben babamın ya da annemin bana sarıldığını hatırlamıyorum mesela. Maddi konularda beni çok zor durumda bırakıyorlar bana 4 ayda bir 50 tl verip bununla idare et vb şeyler diyorlar dalga geçerek 100 tl istesem bana; "o kadar parayı ne yapacaksın? biz zengin miyiz başının üstünde çatı olduğuna yemek yiyebildiğine dua et insanlar dışarıda çöp topluyo aç kalıyo" diyor babam ve onlar gibi gerici düşüncelerim yok diye beni kominst dinsiz ilan ediyorlar kendileri ise namaz kılıp 15 saat uyumaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar ben bunlarla iletişime geçemiyorum iki dakika sürmüyor sinirleniyorum ya saçma sapan dini konular açıyolar ya da insanlara bak bak günahkarlar allah yakacak bunları vb diye saçmalıyorlar
Benim kimsem yok bu hayatta annem babamdan başka onlarda bana bu kadar yabancı davranacaksa yaşamamın ne önemi var bilmiyorum hayata tutunamıyorum içimde ufacık yaşama sevinci yok ne yapacağımı bilmiyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ailenle aynı evde yaşayıp kendini bu kadar yalnız hissetmen çok ağır bir yük 💔 Bunu buraya yazman bile yaşama tutunmak için gösterdiğin bir çaba ve bu çok değerli 🌱
Annen baban kendi duygularını gösteremeyen, kuşak farkından da etkilenen insanlar. Bu onların eksikliği, senin sevgiye layık olmadığın anlamına gelmiyor. Sarılmamaları, para konusundaki tavırları ve yargılayıcı dini konuşmaları senin karakterinin değil kendi bakış açılarının sonucu.
Hayatının değeri sadece annen babanla olan ilişkiyle sınırlı değil. Kendine yeni bir “aile” oluşturma şansın var. Güvendiğin bir öğretmenle, okul psikolojik danışmanı ile veya bir rehberlik servisiyle mutlaka konuşmanı öneririm 🙏 Bu kadar umutsuz hissederken profesyonel destek almak çok önemli.
Maddi konularda da mümkünse küçük de olsa kendi paranı kazanabileceğin bir alan yaratmaya çalış. Bu hem özgüvenini hem bağımsızlığını artırır 💪
Lütfen “yaşamamın ne önemi var” cümlesini ciddiye al. Böyle düşündüğünde bir kriz hattı, bir psikolog veya güvendiğin bir yetişkinle hemen iletişime geç. Senin varlığın çok değerli, şu an bunu hissetmesen de bu karanlık dönem kalıcı değil 🌈
İstersen buradan da adım adım neler yapabileceğini konuşabiliriz, yalnız değilsin 🤍✨