Ne güzel duşa giriyorum bakımımı yapıyorum kendime biraz zaman ayırayım diyorum duşta şarkı dinliyorum bir bakıyorum salonda misafirler dolmuş aile evi sıkıntı ya gerçekten offf ayrı eve taşınmaya da para yok 😀🤭
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne güzel duşa giriyorum bakımımı yapıyorum kendime biraz zaman ayırayım diyorum duşta şarkı dinliyorum bir bakıyorum salonda misafirler dolmuş aile evi sıkıntı ya gerçekten offf ayrı eve taşınmaya da para yok 😀🤭
Cevap
11Cevap
Ayrı ev anca rahatlatır... Eğer ki o kadar rahat bi ortam arıyorsan... Onun için ise biraz birikim bi de kendine bakabilme şartları sağlanabilmeli..
Merhaba,
Ayrı eve çıktıktan sonra sanırım. Evlilik filmlerde ki gibi değil. 😅
Zaten bir bk olmuyor aile evine devam
Kesinlikle ama tek başına da güzel. Yalnız yaşıyorum mesela evimi istediğim gibi düzenledim 😅keşke daha erken çıksaydım diyorum 😅 darısı başına gönlünce olsun 🌸
Param yok o yüzden devam çekmeye zır zır misafirleri
Ev işlerini
Allah güç kuvvet kolaylık versin. Çalışmıyor musun? Çalışmıyorsan çok zor 😅2 ayda 600 bin harcadım bir odayı atölyeye çevirdim 😅eve çıkarken 100 bin gitmisti o ayrı emlak komisyon peşin kira
Erkeksin sen bir zahmet ayrı evde yaşa bu yaştan sonra
Ben hiç sevmem ailesinle yaşayan erkeği
Allah Allah yaşın ne alakası var yahu 😅aynı sitede oturuyoruz ailemle yine bloklar farklı 😅ben erkeği kadını ayırmıyorum 😅 güzel insan severim kalbi gönlü güzel Allah için güzel olanı 😅
Sevme kardeşim sevme ben artık evlendikten sonra hiç kimseyi istemiyorum evime aaa yeter usandım bıktım iyilik yapmaktan hizmet etmekten defolsunlar artık
Bende iyilikten bıktım daha doğrusu kötü insanlardan ayıramamaktan gönlünce olsun 😅 misafir severim her gün gelir gece üç beste giderler 😅
Eşimi kovsamda gitmiyor kendi evimden rahat yer yok diyor 2 gün annesinin evinde kalmıyor bir türlü
Sende eşini neden kovuyorsun anlamadım
Az tek başıma kafa dinleyim diyorum gitmiyor sürekli beni kandırıyor
Lay lay lay şarkı eşliğinde dus alinca hos kaoidan disari çıkınca husran
Yes
Bı daha desene yes bu cevap beni yükseltiyor nedense kız söyleyince 😂
istekli erkek
Severmisin
?
evlenmek bi care degil. o kafadan cikmakla basla. kurtulus veya ne bileyim son care diye bi insanla omur boyu birliktr olmaya yemin edemezsin. kendi kendine yetebilmeyi ve 'kendi' evine cikmayi manifestle
ben detayi okumamisim abla senin niyet farkli galiba
Allah huzurlu mutlu kendi yuvanda yaşamayı nasip etsin
Valla bir bk olduğu yok 25 yaşındayım artık
Ben de 26 napalim nasip nerde ne zaman bilinmez
Benim hiç umudum yok kabulendim bu hiztmeci hallerime
Hele bu misafirler sinir ediyor İstanbul’dan geliyorlar bizde kalmaya yok halaymış yok dayıymış
Yalnız yaşamak çok güzel bişii bunu biraz yaşadım ve ama mecbur döndüm
Yas kaç bacım
Sanane
Ahahahahahha
Of zor bi durum çok iyi anlıyorum seni..
Sende mi aile evindesin yoksa kurtuldun mu
Sevgili yap birlikte yaşa
He aynen çok geniş insanız
Kimsenin bilmesine gerek yok :)
Yok sağol
:) evlen o zaman
Ayrı eve çıkınca
Ayrı ev ve yalnız yaşıyorsan keyifli
Evlenince
İnşallah kalabalık yere gitmem kaynana da çekilmez
Hayallerin bazen tersi olabiliyor
Ayrı ev gibisi yok
Kaç yaşındasın knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanın nefes almasını zorlaştırabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Kendi özel alanını istemen, kendine zaman ayırman en doğal hakkın. İster evlenerek ister tek başına, önemli olan kendi kararlarınla yaşayacağın, sana ait bir köşe kurabilmek. Rahatlık genellikle bu bağımsızlıkla birlikte gelir. Maddi zorluklar elbette var ama inancını kaybetme, çözüm yolları mutlaka bulunacaktır. Unutma, ruhun rahatladığında her şey güzelleşir. ✨🏡