Biliyorum çok uzun ama tavsiyeye ihtiyacım var nolur yardım edin 26 yaşındayım arkadaşlar ben sıkıntılı bi aile ortamında büyüdüm okul ortamım çok kötü geçti eğitim hayatım asla yolunda gitmedi ilkokuldan ortaokula kadar değişmedi bu durum neyse lisede bi çocuktan hoşlanıyordum işte hatta çocuk kızın biriyle sevgili oldu sonra ayrıldılar sonra benimle konuşmaya çalıştı bana yaklaştı vs işte ben de pek yüz vermedim çocuğa tabii konuştuk bi kere WhatsApp'tan o dönemlerde babam sık sık telefonumu kontrol ediyordu üstelik sonra noldu biliyor musunuz çocuğun tavırları değişti kırıcı davranışlar yapmaya başladı sorunluydu diyebilirim derslerim etkilendi sınıfta kaldım hatta ilk sene neredeyse herkesle iyi anlaşan ben ikinci sene tam tersine döndü insanlar garip şekilde tavırlar yapıyordu anlaştığım kişiler bile artık pek benimle anlaşmıyordu hakkımda dönen bazı dedikodular olsa bile hiç haberim olmadı neyse lise hayatım da kötü geçti üniversiteye de gidemedim derslerimden dolayı 20'li yaşlarda bi sevgilim oldu ilk sevgilimdi aramız iyiydi gayet ilişkimiz de sağlıklıydı bi gün onunla buluşmaktan eve döndüm balkonda beni bekliyordu anneme anlattı durumu neyse uzun süre çıktık çocukla ve çocuk sebepsiz ayrılmak istedi soğuduğunu söyledi sonra başka bi çocukla konuştum o çocuğu da seviyordum ama olmadı onunla da bi sorundan dolayı ben ayrıldım gitmiş konuştuğum çocukla mesajlarımıza bakmış uyurken çocuğun numarasını bulmuş bana söyledi istesem ararım dedi ondan sonra başka biriyle konuştum o da sıkıntılı çıktı neyse bütün bunlar oldu bitti bi süre sonra babamın dayısının torunu beni istedi hatta bana mesaj atmış konuşmak istediğini söylemiş hiç konuşmadım çocukla ısrar ettiler ailem ciddi baskı gösterdi babam ona vereceğim demiş anne tarafım bile istedi yine de kabul etmedim hâlâ daha çocuk da evlenmiyor ben de duyduğuma göre sonuna kadar bekleyeceğim demiş kaç görücü çıktıysa reddettim ben napıcam şimdi ne yapmaya kalksam engel olacak birileri hep bana bi akıl verin lütfen
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar