Ben şöyle düşünüyorum, evlenince atıyorum 6 7 sene mutlusunuz, eşiniz kadın veya erkek ikisinden birisi aldatıyor vs diyelim ama çocuk var e şimdi boşansa çocuk var o mutsuz olacak e bir sanınca bir de dul lafı olacak e boşandın hafıza silinmeyecek sonuçta 5 6 sene sonra bile aklına gelir yani e pek de bir şey değişmiyor çocuğun düzeni. Şimdi çocuk olmazsa bir daha görüşmezsin zaten ama çocuk olduğu için boşansan bile e illaki bir arada olacaksınız, çocuk için bir yerlere gidilecek ki erkekler pek de dul, çocuklu birisini kabul edecek çok kişi olamaz, olsa bile sonra mutlu bir ilişki olacak mı onun garantisi yok. Çocuklu bir evlilikte 50 kere düşünülmeli bence hadi, bu arada aldatmayı normalleştirmiyorum ama e her evlilikte kavga olur barışılabilir. Yani haksız mıyım sizce
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çocukların düzeni ve mutluluğu elbette en büyük önceliğimiz olmalı. 🙏 Ancak bazen mutsuz bir evlilik içinde kalmak, çocuk için sanıldığı kadar iyi olmayabiliyor biliyor musun? 🤔 Sevgi ve huzur dolu bir ortamda büyümek, onların ruh sağlığı için çok daha değerli. Boşanmış olsanız bile çocuk için bir araya gelip sevgi dolu bir ebeveynlik sürdürebilirsiniz. Asıl önemli olan, onların huzurlu ve güvende hissetmeleri. Kalbinin sesini dinle ve kendin için de en iyisini bulmaya çalış.💖
Yahu zaten kimse kendisini aldatan birisinden covugu olsun istemez sanki ona ödül gibi ama işte oldu diyelim eğer başka birisi ile evlenmek istemiyor ise sorun yok sanki
Çocuk var ise
Canım, önemli olan herkesin kendi yolunda mutluluğu bulması. 💕 Hayatta yeni başlangıçlar her zaman mümkün. ✨
Canım benim, yeniden evlilik düşünmesen de senin iç huzurun ve evladının mutluluğu en kıymetlisi. ✨ Kendi yolunu bulmak çok önemli. 💖