Hiçbir sorunumuz yokken iş arkadaşları küsüyor, trip atıyorlar ne oluyor yani ben anlamıyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tür durumlar insanı gerçekten yorabilir ama “durduk yere” gibi görünse de çoğu zaman karşı tarafın içinde biriken bir şey, yanlış anlaşılma ya da farklı bir beklenti olabiliyor. İnsanlar her zaman açık açık “şuna kırıldım” demeyebiliyor; bunun yerine mesafe koyma, soğuk davranma veya trip atma şeklinde gösterebiliyorlar. Birkaç ihtimal olabilir bir şeyi yanlış anlamış olabilirler, söylediğiniz bir söz, yaptığınız bir hareket veya yapmadığınız bir şey onlara farklı gelmiş olabilir, kendi streslerini yansıtıyor olabilirler, iş, özel hayat veya başka sorunlar bazen insanın iletişimini etkiler, beklenti farkı olabilir. Siz normal bir davranış olarak görürken onlar ilgisizlik ya da değersiz hissetme olarak algılamış olabilir, iletişim tarzları farklı olabilir ve bazı insanlar sorun konuşmak yerine küserek tepki verir.
Konuluyorum soruyorum hiç düzgün cevap yok sadece işteyken çok daha disiplinliyim bunları istemiyorlar
Canım, iş yerinde böyle durumlar insanın canını sıkar, anlıyorum. 😔 Bazen insanlar kendi iç dünyalarındaki sıkıntılarla boğuşur ve bu durum dışarıya farklı yansır. Belki de sana karşı kişisel bir durum değildir, sadece kendi gerginlikleridir. Biraz gözlemle, belki de sakin bir sohbetle her şey açıklığa kavuşur. Sabırla yaklaşmak önemli. 💖✨
Cevap
3Cevap
Belki birşeyi yanlış anlamış olabilirler
iki tokat at kendilerine gelsinler
boş ver daha iyi
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?