Patronla duygusal yakınlaşma yüzünden işten atılmak kul hakkına girmek mi, siz olsanız ne düşünürdünüz?

Ben 26 yaşında bir genç kızım. Kasım ayında bir iş yerine girdim, sağlıkçıyım, ofis tarzı bir yer burası. Ortada benden iki ay önce girmiş bir kız vardı, uzak memleketten buraya gelmiş, tek başına yaşıyor, boş iş için gelmiş. İşte bu kızla aramız çok iyi oldu, işte ben bunu gezdiriyorum, tozuyorum, bir yerlere götürüyorum. Ondan sonra patronumun da bana ilgisi vardı. İlk başta hiç ilgimi çekmiyordu adam ama vakit geçirdikçe o kadar etkilendim ki, aşık oldum resmen. Hani aramızda bir şeyler oldu duygusal anlamda, en azından benim tarafımdan. Daha sonra bu kız bahsettiğim adamın yanındaki erkek adama aşık oldu mu, anlıyor, sürekli ağzımı arıyor beni, hani ne kadar inkar etsem de anlamış zaten. Ondan sonra adam iş yerinde bir hafta bana böyle tavır alıyor, hiç yüzüme bakmıyor, üzülüyorum, nedenini anlamaya çalışıyorum, görmüyor beni. Daha sonra pazartesi oldu, beni işten çıkardı, böyle gözyaşları içinde ağladığımı bilirim. Adamı aradım, evinin oradaki kapıya çağırdı gece, bana dedi ki, aramızda geçenleri ona anlatmışsın, dedi o kıza. Meğerse kız gidip abuk sabuk konuşmuş. Sonra adamla arabada oturuyoruz, biri camı tıklattı, bir baktım bu kız. Adam kızı görünce eli ayağı birbirine girdi, kız buna ters bakıyor. Sonradan ben anlıyorum ki, olayı çözüyorum, bunların f*ck ilişkisi varmış. Kızın aslında ilgisi de var ama daha çok menfaat ilişkisi. Kız beni kıskanıyor, işten çıkarttırıyor, adam da kız öğrendiği için işten çıkarıyor. Aylarca şok oldum, kendime gelemedim, gözyaşlarına büründüm, hala etkisi devam ediyor bende, ona rağmen mutlular.

Patronla duygusal yakınlaşma yüzünden işten atılmak kul hakkına girmek mi, siz olsanız ne düşünürdünüz?