Fayetteville şehrinde yaşayan Andreas Flaten, araba parçası satan A OK Walker mağazasındaki işinden Kasım 2020'de ayrıldı. Flaten, işten çıkarken çalıştığı dönemde kendisine ödenmesi gereken son maaşını alamadığını, birçok yetkili birim ve kuruluşla irtibata geçerek uzun süre parasını almaya çalıştığını anlattı.İşverense, çalışanına ödemesi gereken 915 doları içi madeni para dolu bir el arabası ve hepsi yağ içinde kalmış madeni para yığınının üstünde "S*ktir git" yazılı bir not var ile ödedi. Flaten, el arabasında hesaplarına göre yaklaşık 230 kilogram ağırlığında, toplamda 91 bin 515 madeni para olduğunu söyledi.Adının açıklanmamasını isteyen işverense gazetecilere, çalışanına ABD doları cinsinden ödeme yaptığını söylemekle yetindi.
Patronunuz, maaşınızı bozuk paralarla ödeseydi ne tepki verirdiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Para paradır sorun etmem gadası.
Patronun ofisini basar ona hiç tatmadığı şeyler tattırırdım. İçini bozuk parayla doldurur değer kazandırırdım boss'a. 😃
😜😅😅😅 Çok ilginç olurdu.
Neyseki bizimki bankaya yatıyor.
O kadar bozuk parayı o patron neresinde biriktirecek acaba ne büyük mabad vardır adamda..
Hahaha böyle bi durum daha öncede babam ve babam arasında yaşanmıştı güzel bi kapak bence
Babam ve amcam yazacaktım
Cooook bozuk parası olması lazım 🤣 çuvalla gezerim artık her ay 🤷🏻♀️
Gider oradan o paraya bişeyler alırdım içinden de bi kaç avuç para alırdım ki tekrar saysın
Yağlı ve küfür barındırdığı için dava ederim
Ne kadar garip bir durum
O taşıyacaksa onları bankaya kadar olur yani
Bu baya gıcık bir durummuş, bilemiyorum 😄
Kafasına kafadına misket atsr gibi tek tek atardım
Sevinçten çığlık atılır herhalde 🤣😊
Büyük bir şok yaşardım önce.
Neden bozuk para para değil mi
Langırt mıyım ben pezeve#k derim
Ödesinde nasıl öderse ödesin bir yolu bulunur.
İyi fikir valla. Ben bu konuyu düşüneyim.
al sen kullan derdim :D
Başında paralarım
Kagir para isterdim.
Çok ayıp
Çok kötü durum😂
Para paradır derim