- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
1 ayİstatistikler gerçekçi değil çünkü en çok modern metropol şehirlerde anket yapılıyor. Doğu bölgesindeki bir yere gidip de aldattınız mı diye sorsalar ciddi sorunlar yaşayabilirler malum. Ve nüfus çokluğu bakımından da metropoller haliyle en çok aldatanın çıktığı yer çünkü yüzde değil sayı kullanıyor çoğu anket sonucu.
Durumu büyütülüş şekline göre yorumlarsam da, geleneksel bir ailedense modern bir ailenin aldatma konusunda çocuğunu daha iyi eğiteceğini düşünüyorum çünkü düşününce, geleneksel aileler çocuklarına seks ve ilişki eğitimi bile vermezken, modern aileler bu konuda çocuğuyla açık bir şekilde iletişim kuruyor. Tabii ailenin modern ve geleneksel olması şehre pek bağlı değil. Haliyle genel olarak böyle bir ayrım yapmak mümkün değil.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir yerin erkeklerine güvenmeyin. Adam akıllı adam zaten anlaşılır. Emin olun erkekler olarak bir kısmımız artık sadece ev iş spor şeklinde devam ediyoruz. Ne biz nede siz birbirimize muhtaç değiliz. İlişkilerin çoğu yük artık. Senelerce tek kurul harcatmadan, her şeyini not alarak yaşadığım bir kaç ilişkin oldu. Bir defa bile kötü söz etmedim. Bir defa bile birlikte olalım bile demedim. Bu zaman sevgi saygı sadakat ve şefkat kaldırmayan bir zaman. ya da bizim nasibimiz yoktur belki. Sonuç olarak yalnızız. Allah zinaya bulaştırmasın. Böyle de yaşar gideriz
01 Yorumla
1 ayErkegin sadakati genelde memleketle ilgili olmaz, sadakat icin.. zengin erkek olmamali ve karsi cinsi ile ilgili aradigi her seyi sizde bulabildigimden emin olabileceginiz bir erkek olmali. Aileden gordugu.. nasil ebebeynler yatagindan nasil bir aile ortaminda yetistirildigi gibi genis bi acidan bakmak lazim.
04 Yorumla
Soran1 ayKarsi cinste aradiklari konular, dis görünüs vs de icinde mi, bunlar ne derece mühim
- 1 ay
Evet.. bu dogrultuda sonradan. zengin olan bir cok erkegin bozulma potsnsiyelide var. İstoinalar kaideyi elbet bozmaz. Ama adam parayi buldumu ilk once arabasini, sonra hanimi degistirir tabirinide ben cikarmadim 😄 Ben boylemiyim degilmiyim. Yasamadan bilemem. Aman aman.. zenginlik falan lazim degil. Yetecek kadar olsun. Yeter.
- 1 ay
#jxnsbxbdyv dış gorunus olarak birbirlerini begeniyor olmalari elbette önemli
- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 aySen güvenilir ol.
O seni buluyor zaten merak etme.
Ama bunu sadece kendi aklınla yap.
Başka akıllardan medet umma.
Güveneceğiniz kişiler sabit bir şehirde yaşamıyorlar her yerdeler.
Ancak siz başkalarına göre yaşamaya devam ederseniz bunları fark etmeniz olanaksız.
Benden söylemesi.014 Yorumla
Soran1 ayNeden bilmiyorum ama basklarin fikrine cok önem veriyorum, sanki dogrulari benden cok etrafimdaki insanlar daha iyi gözlemliyor gibi geliyor. Özgüven eksikligi mi bu
- 1 ay
Bilgi eksikliği.
Soran1 ayCaresi bol kitap okumak mi
- 1 ay
Sadece kitap okumak tek sonuç değil,
Konuşmak , dinlemek , izlemek , gözlem yapmak , takip etmek , merak etmek.
Ama en önemlisi ve en değerlisi bir insan için merak etmek.
Her hangisi bir konu hakkında ne kadar çok merak edersen o kadar öğrenirsin.
Eğer yerine oraya mı gitmen gerekiyor git yerinde gör.
- 1 ay
Bir de bir konu hakkında tek bir şeye bağımlı kalma yani bir şeyi tek gerçek sayma.
Başka birinin aynı konu hakkında ne düşündüğünü sor ve kendi kendine sorgula, yargıla.
Kendine ait bir doğrunun mutlaka ama mutlaka olsun.
Kendine ait seni tanımlayan kırmızı çizgin olsun.
Soran1 aySüper tespit, sanirim o sonuncu bende eksik. Cünkü ben merak biriyim, dinlerim, sorarim, düsünürüm. Ama bir dalim yok. Firtina esincede tutanacak yerim olmadigindan zihnim savruluyor, sonra kararsiz kaliyorum ve adim atmamayi tercih ediyorum. Dogru veya yanlis, yaptigim arastirmalar sonucu hep bir ara-tercih/secimim olmali. Ta ki daha dogrusunu bulana kadar da o cizgime sahip cikmaliyimm. Baktim daha farkli bi bakis acisini yakladim, koydum cizgiyi, tuttugum dali güncelleyebilirim. Bu düsünce bana mantikli geldi. Mutlak dogruyu aramak yerine, Şu an hangi dala tutunmak bana dogru geliyor diye düsünmem gerekiyor sanirim... sonucta insan her gün yeni birseyler ögreniyor, ama yinede bir yerleere saglam basmali
- 1 ay
Kendinize ait bir doğru varsa hiç korkmayın.
Ancak bu doğrunun temeli olmalı.
Biri sorduğunda cevabınız karşınız kişinin mantıklı cevapları beğenmediği için rahatsız etmeli.
Çünkü rahatsız ederse o sizin için yanlış kişi olduğunu gösterecektir.
Yanlış kişilerin en büyük özelliği mantıklı cevapları beğenmezler ve bu nedenle bertaraf edemeyecekleri için size bu söylediklerine taraf olamayacakları için farklı bir saç ortaya koyamayacakları için sizinle ilk dakikada kavga etmeye çalışacaklardır.
Mantısız anlamsız şeyler söyleyecekler.
Ortaya bir argüman atıldığında verilen cevaba neden ve niçin üzerinden sorulan sorulara cevap veremeyen veya bilmiyorum , böyle gelmiş böyle gider diye yanıtlayan insanlar kötü insanlardır.
Bu sav ben 41 yaşındayım hiç sekmemiştir.
Hiç.
Soran1 ayYani burdan benim cikartigim özet, kendi dogrusunu mantikli bir sekilde altini dolduran kisiler hayata da daha bilincli bakiyor ve degerlere sahip insanlar mi oluyor? Sebepsiz sekilde birseye tutananlar daha dürtüsel cikmaya meyilli diyebilirmiyiz?
- 1 ay
Sebepsiz kelimesine kadar doğru.
Ancak bu kelimeden sonrasını söyle açıklarım.
Hayat neden sonuç ilişki üzerine kurulmuş bir mecra o nedenle.
Her şeyin ama her şeyin bir sebebi nedeni ve sonucu var.
Bunu inkar eden önce kendine sonra karşındaki bir başka kişiye yalan söylemeye çalışıyordur.
Yapmanız gereken şu hayatın içinde.
Eğer sağlam ilerlemek istiyorsanız sevginize her durumda her koşulda aynı ilerleyen biri varsa duyguyu mantığa nazaran yüksek tutmaktan korkmayın.
Ancak ortaya koyduğunuz duyguyu suistimale uğratmaya başladığı an işte o an mantık ve duygu seviyeniz eşit olsun.
Çünkü bu yapacağınız eylem size doğru ve yanlışı açık şekilde gösterecek.
Her ama her konuda.
Soran1 ayHaklisiniz, her davranisin arkasinda bir sebep yatiyor, kimisi ic mahkemeden gecirip uyguluyor kimisi dürtüsel. Duygu konusuda cesaret gerekir, denildigi gibi kolay degil
- 1 ay
Cesaret insan içindir.
Bilirsen , kendinden eminsen bunun olmamasına imkan yok.
İnsan doğru bildiği sorunun cevabını düşünür mü?
Bu bile her hangi konu da kapı açar.
Tabi o cevabın doğruluğu kaç süzgüden geçirdiniz.
Onun doğru olduğuna emin olana kadar kaç doğru yere bakıp sordunuz bu da önem arz ediyor.
Mesela size bir soru sormak istiyorum.
Çocukken size alınan ilk oyuncağı hatırlıyor musunuz?
Soran1 ayHayir hatirlamiyorum, neden
- 1 ay
İçinizdeki çocuğu öldürmüş olmanız muhtemel.
Bu durum iyi bir şey değil.
Çünkü hata ve yanlışların başlaması bu noktadan sonra olur.
Bence bunu bulmak için birazda olsa zihninizi yormanızı öneririm.
Çok kıymetli ve önemli bir konu.
İleriki zamanda önünüze çıkacak olan yanlış ve doğruyu size gösterecek olan bu.
Bir yardım almaya gittiğinize ilk aşamada çocukluğuna inmelerindeki neden bu.
O ilk alınan oyuncak hediye ne olursa olsun (belki kulağa çok anlamsız geliyor olabilir..) her şey onunla başlıyor.
Aklınıza gelirse söyleyin.
Devamı çorap söküğü gibi gelecek.
Soran1 ayAhhh siz böyle deyinxe aklima geldi, bizim evde yesil bir ördek var, annem hep derdi bunu teyzen sana dogumuna hediye getirdi diye. Ama annemin bana ilk ne aldigini hatiramiyom
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, biliyorum böyle konular merak uyandırıyor. Ama bence sadakat bir kişinin memleketine göre değişmez, her şeyden önce onun kalbinde ve karakterinde gizli bir değerdir. ❤️ İnsanlar farklı coğrafyalardan gelse de önemli olan karşılıklı güven, iletişim ve sevgi dolu bir bağ kurabilmek. Gerçek sadakati, bu bağları yaşatan kişilerde bulursun. ✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
- Aile & Toplum konusunda 152,5b cevap paylaştı.
u 1 aykimseye güvenme.
20 Yorumla
1 ayÇok enteresan bir toplum olduk, kadınlar her gün erkek yoktan şikayetçi, erkekler ise kadın yoktan şikayetçi. Buna bir çözüm bulunmalı bence iş artık çığrından çıktı.
00 Yorumla
1 ayBenim bildiğim iklimi güzel olan yerler karadeniz bol yağış alıyor ama çok su aldığı için mahsül çürüyebiliyor böcek yapabiliyor alacağın MAHSÜL ERKEK ise çok zor iklim vs fayda etmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı.
1 ayBelirgin bir şehir yazmak saçmalık olur.
Eğer bir seçenek arıyorsan önce buna babanı örnek almalısın10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayMemlekete bakma..
Sen keko sanarsın bambaşka biri çıkar konuşunca. Her şey yanıltabilir. Kendini geliştiren kitap okuyan iletişim becerisi çok yüksek kişi var okumuş insanı gömer.11 Yorumla
Soran1 ayYani illa tahsili olmasi gerekmiyor bilincli akli basinda olmasi icin diyorsun
Dünya değişiyor.. sen bağlı erkek kaldımı diyorsun.. var tabiki ama bunu kimse bilemez çünkü bağlılık kanıtlanabilecek bir şey değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 ayİlla bir şehirden güvenilir erkekler çıkar diye bir durum söz konusu değildir önemli olan kişinin karakterinden kendini belli etmesi durumudur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayValla sadık oluyoruz iyi davranıyoruz hic deger vermiyorsunuz birakip gidiyorsunuz varsa yoksa yakisikli zengin arayışı hep o yuzden boyle yakınmayin var ama siz görmezden geliyorsunuz
01 Yorumla
Soran1 ayHem yakisikli hem sadik kombini yok mu
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayHer yerin iyisi de var kötüsü de var. Karpuz gibi yarıp sağlam mı diye bakacaksın değil mi? 😂😂😂😂😂😂😂
00 Yorumla
1 ayBana güvenebilirsin diyen kişilere memleketini sor. Sonra o memlekete güvenme. Eleme usulü gidersin 😄
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Türkiye dediğin zaman hepsine güven olmaz 😂 o kadar iğrenç hikayeler duydum olaylar duydum ki artık kusasim geliyor sadece
00 Yorumla
1 ayBence karadeniz erkegi coook vuvenilir olur yani en iyisiddir en iyi erkek karadenizdedir aekadaslae bunu bilin
01 Yorumla- 1 ay
Karadeniz kadini karadeniz erkegini fena golgeliyor yani o yuzden ben isinamiyorum
Hic bir yerin erkegine guvenme guveneceksen once test et her turli
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Memlekete göre insana güvenmek yanlış her yörenin iyisi kötüsü var sonuçta
00 YorumlaTürkiyede sokakta gezen kediye bile güvenilmez
00 YorumlaHiçbir şehrin erkeğine ya da kızına güvenmemek en doğrusu
00 Yorumla
1 aySatürnde çok güvenilir erkekler varmış, öyle diyollaaaa.😄
00 Yorumla
1 ayNerenin kızları güvenilir ise oranın erkekleri güvenilir dir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Memlekete göre seçemeyiz. Karakter ve kişiliği önemli
00 Yorumla
1 ayTrakyanin erkeğinden uzak dur karı kılıklı karı ruhlu hepsi
03 Yorumla- 1 ay
Gerçekten de çok doğru söylüyorsun
- 1 ay
Deyyus hepsi ondan
- Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı.
1 ayKadınların genel olarak seçmediği erkekler 😅
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 753 cevap paylaştı. knk memleket türkiye zaten, hangi şehirden desen olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güven tek taraflı olmaz ki memleket meselesi değil karakter meselesi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı.
1 ayAğzı iyi laf yapan ve konuyu sürekli cinsellige getiren erkek nereli olursa olsun güvenilmez.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
1 ayDoğunun ve iç anadolunun erkekleri sadık olur diğer bölgelere göre
01 Yorumla- 1 ay
İlk 5 vilayet: Konya, Sivas, Samsun, Rize, Ordu
- Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.
1 ayYani tüm bilimsel ve akademik çalışmalar Malatya diye çıkmış
00 Yorumla
1 ayYa şimdi böyle ayrım yapmak doğru değil ki her yerin çok iyi ve çok kötü insanı var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. bu işin memleket ile alakası yok
Ahlak edep ile alakası var00 Yorumla
1 ayGeldimmm Sadist mı Seviyorsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Öyle bir şey yok. Ne erkekler sadık ne kadınlar. Millet kim kimi denk getirirse artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayMaalesef öyle ne yazık ki evet. Kimsenin kimseye güveni kalmadı ki herkes birbirine başka bir gözle bakıyor ister istemez... 🙄
00 Yorumla
1 ayBen bir karadenizli olarak karadeniz erkeğini sevmiyorum çok sertler duygu muygu 0. Ama güven konusunda sıkıntı yok. Ege erkeği de çok anlayışlı sevecen oluyor ama sadaket konusunda bir bilgim yok
01 Yorumla- 1 ay
Bir ege erkeği olarak çok naziksin diyip iyi geceler diliyorum 🙂
Gizli Üye(18-24)1 ayDegisik avrupa ulkelerinden sevgililerim oldu. Hepside aldatti. Turkiyedeki erkekler daha az aldatiyor ve korkuyorlar eslerinden. Yabanci erkeklerde korkunun zeresi yok. uzerine gittimi, hemen bitiriyorlar iliskiyi, hesap bile soramiyorsun
20 Yorumla
1 ayEğer ki doğru düzgün bir erkeğe karşı doğru düzgün bir kadın ve partner potansiyeli olursanız hiç de zor değil. Bak bu kadar ağlıyorsunuz ama bu devrin kızlarını da çok iyi biliyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBen ban güveneni yari yolda bırakırım ondan guvemmeyin
00 Yorumla
1 ayYerle alakalı bir şey degil bu iyi efendi adam işinde gücünde sigarasi alkolü olmayan adam bul
10 Yorumla
1 ayÖyle biri yok bence hshshs hiç bir erkek güvenilir değil
20 Yorumla
1 aySadiklik iki taraflı olur bence ve konuşmayla olur aldatma bir tarafin eksik kalması ve bunu kabul etmemesinden dolayı oluşur
00 Yorumla
1 ayMaskulen erkeklere güvenin kendinden emin özgüvenli olan 😀
02 Yorumla
Soran1 ayDediginde dogruluk payi var gibi, kendini baska kadinlarda ispat etmeye calismaz belki gibisine
- 1 ay
Kesinlikle ispata ne gerek var kadın bir bakışta konuşmasının renginden anlar adamı
1 ayMemleketle pek alakası yok bence, insanın kişiliğiyle alakalı
10 YorumlaKaradeniz erkekleri hem merttir hemde delikanlı
00 YorumlaTürkiye'de Kimseye Güvenmeyin Çünkü Kimse Göründüğü Gibi Değil.
00 YorumlaBu tarz bi genelleme hic bi yer icin yapilamaz sanki
00 Yorumla
1 aybu ne demeek🤣 bu memlekete mi bakıyo sence kardeşim düzgün adam her memleketten çıkabilri
00 YorumlaKadınlar sadece lafa gelince , dürüst , efendi ve sadık birisini arıyorum derler
00 Yorumla
1 ayBöyle bir istatistik varsa bize de söyleyin bilelim :D
00 Yorumla
1 ayKarakter meselesi memleket değil. Güvenme.
20 Yorumla
1 ayÜlke sinirlari dışında dene şansını
04 Yorumla
Soran1 ayAlmanlar nasil
- 1 ay
Yok çoğu muptezel onların sjsj
Soran1 ayNasil yani, degerleri olmayan uyusuk yasayan topluluk anlaminda mi
- 1 ay
Kötü aliskanliklari çok demek istedim
Gizli Üye(36-45)1 aySadık derken? Ne manada? Belki de sen yetersiz kalacaksın
012 Yorumla
Soran1 aySadik=Bi kadinla doyan, gözü baska kadinda olmayan
Cevap sahibi1 ayİyi de kadın doyurabiliyor mu? Hepsini alamayınca arkadaşları ile paylaşıp arkadaşları teşne oluyor. Neden bunu konuşmuyor sunuz?
Soran1 ayAnlamadim kim neyi arkadaslariyla paylasiyor
Cevap sahibi1 ayDoymak diyoruz, doldurmak diyoruz. Kadın da eksik kalabiliyor. Alamıyor yani
Soran1 ayAtiyorum kadin her istediginde cevap veriyor ama bazi seyleri misal orl istemiyor, buda mi doyumsuzluga sebebo olir
Cevap sahibi1 ayEvet olur.
Soran1 ayAma her insan her seyi cekici bulamaz ya, kisiye göre hoslanmadigi seylerde olabilir. Karisi kölesi degil ya
Cevap sahibi1 ayTabi ki değil. O manada demedim ki zaten. Yetersiz kalmasından bahsettim
Soran1 ayArkadaslari tesne oluyor derken, kadinin arkdaslari kadinin kocasina mi göz kokuyor "ben daha iyi doyururum" gibisine?😯
Cevap sahibi1 ayaynen
Soran1 aySonradan mahremiyetini gizli tutunca "ah sende ne kadar kocaciymissin" diye de üstüne varan oluyor, kadinlarin kadinlara yaptigida az degil... susmak gercekten cok faydali
Cevap sahibi1 ayKadınlar tabiatın en iyi avcıları 🤣
Genel olarak erkeklere güvenmeyelim
10 Yorumla
1 ayGöçmenler Karadenizliler çok çapkınlar
13 Yorumla- 1 ay
Geldi bir Karadenizli al
- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
1 ayAşiretin
12 Yorumla- 1 ay
Ahiretin olacaktı
- 1 ay
Ne acelen var ya gidersin
Hiç bir memleketin vicdanıyla olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 aySadece karadeniz
16 Yorumla- 1 ay
Karadeniz erkekleri çok çapkın değil mi ben mi yanlış biliyorum
- 1 ay
@sananeejsjs kim diyor bunu yalannn
- 1 ay
İş yerinde falan gördüm sürekli kadınlarla bi flört halindeler
- 1 ay
@sananeejsjs ne var bunda uygun birini bulup yuva kurmak istiyorlar belki de
- 1 ay
Evliler ama
- 1 ay
@sananeejsjs he o zaman başka 😃
Doğma büyüme İstanbullular
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. koc burclarına güven kafi
10 YorumlaHiç bir yere güvenilmez bence
00 Yorumla
1 ayAnketler hep Çoruma işaret ediyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 976 cevap paylaştı.
1 ayMemleket önemli değil insan olması yeterli
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
1 ayHiçbir insana güvenmeyin
00 Yorumla - Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne