En yakışıklılar hangi yöreden çıkıyor. Oraya taşınıp, hayatımın aşkını orada arayacağım 😍
türkiyenin erkekleri yakisikli kizlarimizda cok güzel bunu hep sölemisimdir.. Kendim Trabzonluyum izlemlerime göre ama suda bir gercek Dogu tarafi Erkekler cok yakisikli oluyor boylu poslu kara kas kara göz cekici ve albenileri var bir cogunun
Doğu mu?
@MuhammedAliSavat EVet
Vallaha öyle bir övmüşsünki allahanı seversen o kadar varlar mı ilk defa görüyorum bu kadar öven ama zevktir tabi
@MuhammedAliSavat herkes degil ama aralarinda var ve nezaman yakisikli birini görsem memleket dogudan :D ama herkesin zevki bir degil tabi sana göre bir baska yerdir bana göre ora
@MuhammedAliSavat Antepe gitte bir hocam bu ne lan dersin
@NesliTükenmişErkek o kadar kara bir arada ha 😂
@MuhammedAliSavat hepsi kara değil hocam😄Burak özçivit gibi çok var
@NesliTükenmişErkek vallaha hocam bize dişi lazım erkek değil 😁
@MuhammedAliSavat Orası öyle tabi😄
Sanırım karadeniz ve akdeniz erkekleri.. ne yazıkki İzmir ve trakya erkekleri kızları ın bir tık altında kaldı yeterince meşhur olamadı😉😄😄
Şanlıurfa antalyanın komşusu zaten ya :)
Öyle değil mi ama kaptan :)
Hain kaptan :D :D Alabora ol emi. İskele alabanda dediğinde cevap verecek mürettebat bulamayasın inşallah :D :D
fazla uzakta arama bebeğim budayım :DD , şaka bir yana da kervan gibi yola düşmek istiyorsan ege ve Rize bölgelerde işe koyul malısın, ki diyelim buldun etkileme yöntemin baya iradeli olmalı sen beğenirsin o beğenmez muhabbetleri falan :)
Ege ve Makedon gocmenleri 😂😂😂Ben meleziyim 😂😂😂 Ya boyle bir soru sekli mi var Allasen herkes memleketini yazip yuruyecek simdi 😂😂😂😂
Cevap
119Cevap
Senin bu arayışta olman zaten tuhaf. Sen nesin ki dedirtir ve bedenen aşk aranmaz diye eklemek isterim.
Soruna gelince. Karadenizli ünlülerden yola çıkalım.
Tarkan
Murat Boz
Yusuf Güney
Gökhan Özen
Bunları saysak yeterli.
Valllaha ben bir çok vilayete gittim her vilayette var ama ama doğunun erkekleri çok yakışıklı oluyor yani özellikle gaziantep erkekleri çokta iyi yemek yapıyorlar haberin olsun :D
Türkiye'de öyle erkekler yok. Olduğun yerden kımıldama yoksa hayal kırıklığı yaşarsın. Kımıldayacaksan da yurtdışına git.
İzmir diyenlere güldüm, izmirli arkadaşım var bayan izmirde yakışıklı olmadığı için sikayet ediyordu. Tabiki bursa. 😄
Başka sorusu olan? ☺
Herkesin profiline bak istersen ona göre kararını verirsin
Tabiki Bayburt'tan... haritada bulmayı başarsaydınız farkederdiniz. 🤔
Tiplere değil, yüreklere bakmadığınız sürece gerçek aşkı bulamazsınız.
Tüm yörelerin kendine has güzelliği var otur evinde babandan isteyecekleri güne kadar. Kızını dövmezsen dizini döversin
ben oralı değilim fakat ordu bence o adamlar yakısıklı
insanıını hiç hiç sevmem ama ankara-çankırı dan yakışıklı çıkıyor ara ara
Rizeli ve Selanik Göcmeni erkekler hos oluyor genelde
DÜZCE ye gel bir bakalım yakışıklılar çokmu diye :)
İstanbul, seçenek bol. En kalabalık yer olduğu için, iyi tiplerle karşılaşman çok olası. :D
Ege, Trakya ve iç Anadolu'da Ankara . Elazığ bir de
Ege trakya yani batı kesimi. esmer erkek sevmiyorum doğulular esmer
Hayatının askinda aradigin ilk kriter yakışıklı olmasiysa vay haline
Benim memlekette kimse yaşamıyor sanırım :D yazan ya da oralı olana denk gelmedim.
Artvin diycem. Bir ben çıktım. Sen gene bir şansını dene ama zor yani😂😂
Umarım bulursun. Dilediğin insandan daha iyisi ile karşılaşırsınız umarım. Esenlikle kal
Bu akşamki ana haber bültenimizin de sonuna geldik 😂
Tüm erkekler yaşadığı şehri yazacak buralara pek bakma hshshdhs
Trabzon; gel helee geel bırahın gelsiin!
Amasya diye biliyorum misal ben 😂😂
Kocana da seni bulana dek şehir şehir gezdim, her şehrin erkeğini tattım dersin. :)
ah şu ahlak bekçisi çomarlar..
@ErosOkuKırdı boşver kardeşim meshep Konya ovası olunca böyle oluyor :)
Erosokukirdi cok güldüm
😂😂😂
Konya ovası az olur. Aydaki kreterlerle yarışır bunlar. Ayrıca ne kadar da yarası olan varmış.
@buneysimdi Dedi sevgili geçmişi yaşından fazla olan Avrupai hanımefendi. :)
@ErosOkuKırdı deme öyle modern kızlarımız onlar :) lisede üniversitede yemedikleri nane kalmıyor, evlilik çağları gelince de tamamı rahibe iyi aile kızı kesiliyor başımıza, işimiz zor..
@müendisbey Sorma kardeşim ya. Sonra da tüm erkekler bizi kullandı derler. Senin en işin var tüm erkeklerle? Tüm erkeklerle işin varsa da altına yatıp yaşamayı göze alacaksın..
@ErosOkuKırdı işte bu yüzden evlilik falan düşünmüyorum, kendimi bunca zaman boşuna sakındım..
@müendisbey Vardır mutlaka bizim gibi düşünen. Hayırlı biri olmadığı içindir yalnız olmamız. Ben her malın bir alıcısı vardır diye avutuyorum kendimi. :)
@ErosOkuKırdı sanmıyorum ya, şimdiki kızlar inanılmaz bozdu, hiçbirine güvenemiyorum artık... i
@müendisbey Allah kızlara güvenseydi zar koymazdı demiş ünsüz şair...
@ErosOkuKırdı ohhoooo bunun analı var oralı var zar olsa ne olmasa ne...
Her türlü işi götürüyorlar, evlilik çağı gelince de bize gelip namuslu aile kızı rolleri keserler..
@müendisbey valla erkekler her türlü ilişkiyi yaşayıp bakire şart dediği sürece, bahsettiiğin kadınları hak ediyorlar. bakir olana lafım yok tabi
@buneysimdi o konuda sana sonuna kadar hak veriyorum, ama ben o tür bir kızla karşılaşmak istemem kendime hakaret sayarım...
ben bunca sene bekliyim, karşıma çıkacak kişi bildiğin E-5 karayolu olacak, öyle yağma yok.. :)
Yakislilik göreceli bir kavramdır. Kime ve neye göre olduğu değişir.
Ankarada fazlasıyla yakışıklı var da kekoları ayırman lazım://
Türkiye'de kaç tane yakışıklı erkek var Allah aşkına?
Sen cokmu güzelsin 😊
karakterı huyu duzgun olmadıkca ne olur yakısıklı guzel olsa onların hepsı gelıp gecıcı.. yanında yakısıklı ınsan arıyorsan vıtrın gıbı kumas bellıdır bunu erkek ıcınde solerım..
ığdırdayım bu sene azeri erkekleri çok yakısıklı birsürü sehir gördüm gezdim buradakiler gibi yok
Di yarba kir bismil valla biz bu rda çok yakkışık lii erkekler güzel kız bula miyoruz
İsparta duymadin muhtemelen sayimiz az isparta gel xndn
Aslimiz önemli atalarımızdan miras kaldı bize erkeklik 😅
Bunun yerle yöreyle ilgisi yok, gönül kimi severse yakışıklı odur.
@sürprizzz teşekkür ederim
Anadolumuzun heryeri ayrı güzel. Her yerden de cikar
Öküzlüğünüzü her yerde sergilemek zorunda mısınız? E-5 ne demek ya? Sen stabilize yol mu oluyorsun o zaman?
vallah genel olarak Türk erkekleri kendilerine baksa, yakisikli sayisi hayli fazla olur. ben hariç :D
Arkadaş herhalde direk verecek durumda öyle bir sormuş ki
şlfkasşkldjfsafsalgi tespitin en sağlamı
Türk dünya erkek güzelleri sırasıyla Ankara ve adanalı.. gerisi hikaye yani;)
bu azmış azmasına da
sen nesin ki yakışıklı istiyorsun
Doğulu erkekler yakışıklı valla..
özellikle antep dolayları
nasıl bilmem :)) sen demişsin ya işte
Hmm😊
heryerden çıkar canım yeter ki için ısınsıın :D
"Karakter" ili, "insanlık" ilçesinden...
Adana da 2 zıt kutubu da görebilirsin
Bilemiyorum her yöreden vardır bence
İzmir diyeceğim ama beni saymayın. :):
Doğu nun bakimli erkekleri ☺
evet bildiniz BATMAN!
Ege tabi tartışmak yersiz :)
İzmir, Trakya bölgesi.
Ege Trakya ben beyaz ten sevdiğin icin😂
Sosyeteden ve zenginlikten cikar
Kastamonu'dan çıkar 😅
doğu taraflarından gibi 😀
Akdeniz erkekleri iyidir 😅
İstanbul diyelim ortaya karışık olsun
Adıyaman :D
İlginç bir strateji...
Adıyaman. ? 😱
Sehir degilde bolge diyecem mezopotamya :)
Kırsalda yetişirler bkz : Ben
Tabiiki Ankara'dan :))
Denize kıyısı olan yerler ve Trakya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar