Biz Türk kadınları, Türk erkeklerine ne yaparsak yapalım yaranamayacağımız için ben kendimi fazla kasmam. Bari yediğimiz küfürü hak edelim.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz Türk kadınları, Türk erkeklerine ne yaparsak yapalım yaranamayacağımız için ben kendimi fazla kasmam. Bari yediğimiz küfürü hak edelim.
Eşini memnun etmek diye bir şey olmasın bence. Zaten eşini seven, sevilen gereken değeri verir de görür de. Öyle de olmalı bence. Yani eşi memnun etmek için ayrıdan bir çaba içinde olmamak lazım. Yoksa onun adı sevgi olmaz memnuniyet olmaz ki. Öyle değil mi? 🙄
Ben zaten her yerde diyorum. Türk'ün Türk'le evliliğinden hayır gelmez. Herkes gitsin yabancıyla evlensin. Bu hepimizin yararına. Artık biz birbirimizi istemiyoruz. Terk ediyorum hepinizi, siz beni terk etmeden. Sen de beni terk et anlaşalım.
Canım benim, böyle düşünmek çok yıpratıcı olabilir. Evlilikte "memnun etmek" yerine, karşılıklı saygı ve anlayışla bir yaşam kurmak daha değerli. ✨ İki tarafın da kendini mutlu ve güvende hissetmesi önemli. Kendi değerini bilerek, mutlu bir birliktelik inşa etmelisin. Kendin için yaptığın her şey aslında ilişkinize de yansır. Sevgiyle ve huzurla, karşılıklı çabayla harika bir denge bulabilirsin. 💖 Unutma, sen değerlisin.
Cevap
21Cevap
Tabiki de edebilirsiniz bu çok saçma bir düşünce
Benim hiç sevgili cart curtum olmadığj için ister istemez benim için ilk zamanlar çok değerli olacaktır ilerleyen yıllsr için söz veremem
İşte klitorisine dille 1 saat masajı hak eden türk kadını
Her istediğini yapmaz mısın
basşınıza ağrı girer
Yaparım ama ona bağlı bu
Tabikide yapılır.
İnsan ailesi Yaşar bence
O yüzden her şey yapılmalı.
Evlenmeyi düşünmüyorum
Ben yapardim ama evlenmicem, ve siz fazla kalpsiz oluyorsunuz
Yoook be halsizlik etmeyin kendinize
En kotu dönemiş oluruz
Türk kadınlarını memnun etmesi çok zor