Eşinizi mutlu etmek için ne kadar fedâkar olabilirsiniz?
Bilen bilir, bunu yapan kişi "senin için ölürüm" demese de olur.. Zaten göze almıştır..

Eşinizi mutlu etmek için ne kadar fedâkar olabilirsiniz?
Bilen bilir, bunu yapan kişi "senin için ölürüm" demese de olur.. Zaten göze almıştır..

Kendimden çok şey verebileceğimi düşünmüyorum şahsen. Eşim olacak kişi beni ben olduğu gibi kabul etmesi lazım. Tabi ki dünyasını güzelleştirmek isterim. Elimden geleni de yaparım. Fakat olmadığım bir adam rolüne asla bürünemem. Olanla yetinmesi gerekecek.
Yaşadığım coğrafyayı değiştirirdim. Sıcakları pek sevmem ben ama onun olduğu sıcak iklimde yaşardım. Mutfağa girmeyi de pek sevmem ama onu mutlu edecek yemekler için mutfağa da girerdim. Takım da değiştirirdim ki değiştirmiştim de. Yarın bir gün ülkeyi terk edelim yurtdışında yaşayalım dese onu da yapardım. Gündüzümü de feda ederdim gecemi de. Yeter ki mutlu olsun sevilen...
Bambaşka birine dönüşmek mantıklı mı peki?
Bunlar benim gözümde bambaşka birine dönüşmek değil. Kaldı ki insan sevince bambaşka bir insan olmuyor bu anlamda. Hoşlanmadığın bir hobiyi dâhi onun için denemek istiyorsun, karşındaki insanın mutluluğu pek çok şeyden önde geliyor. Kendi mutluluğundan bile. Herkesin dusuncesi farklıdır tabii ki ama uçlarda olmamak kaydıyla iki tarafın da fedakârlık yapması gereken noktalar olacaktır. Zira hayat altın kepçede "buyrunuz sevda" demiyor.
Allah bozmasın o halde :))
Herkes dengine denk gelsin ve mutlu olsun diyeyim ben de. Teşekkürler. 😊
Amin, bilmukabele
Çokça fedakârlık yapabilirim. Öncesinde hiç sınırım yoktu fakat fark ettim ki karşılıklı olmayan fedakârlık sadece yükten ibaretmiş. Zamanında hiç tasvip etmesem de ailesiyle aynı evde yaşamayı bile kabul etmiştim. Ne kadar hata ettiğimi de sonradan anladım.
Evlendiniz mi siz?
Hayır, nişanlanmış ayrılmıştım.
Hayırlısı olsun.
Cevap
2Cevap
Onunla futbol maçı izlemek. Yapacağım max fedakarlık budur ama fenerli değilse fenerliyse onu da yapmam 😃
Dertsiz başına dert fener maçı izlemek 😄
Üff aynen ya bi de maç sonrası ali koçun ağlamalarından kusucam artık. Hep hakem suçlu hep fenerbahçeye kumpas kuruyolar. 🤦♀️
Çoğu şeyde fedakarlık gösterebilirim tabi önce buna değen biri olmalı
Bunu herkes diyebilir.. Ben en uç noktasını merak ediyorum :))
Varlıkta yoklukta her zaman desteğim üstünde olur. Kendimden daha çok onu düşünerek hareket ederim.
Güzel 👍
Ben gulmezdim. bu yalakalık veyahut ikiyüzlülük olur. feda edeceksem maddi seylerimden ya da zamanimdan fedakarlık yaparım
En anlamlısı da bu olur
Cevap çok güzelmiş ya 😂 şakaları komik olmasa bile gülüyormuş
Fedakar biri değilim önce kendimi düşünürüm
Annesine katlanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?