Yaş 24. Evlenmek istiyorum adam akıllı ilişkim olsun diyorum asla olmıyor bu yaşa kadar ne adam akıllı sevildim ne de ilişkim oldu. 1 senedir platonik sevdalıyım o beni istemedi denedi ama sevemedi beni.. 2 sene önce aile dostu sayılan herkesinde memnun olduğu hocaya gittim bahtsızlığım için belki kısmetim açılır dedim, o da işe yaramadı. Hala hala basiretsizim kısmetsizim. Çevremdeki arkadaşlarımın ilişkileri oluyor artık ya bana daha az vakit ayırıyorlar ya da hiç ayırmıyorlar kıskanıyorum yalan yok ve kendimi geç kalmış hissediyorum 😭 hadi neyse iş kariyer dedim o da olmadı namusuma göz diktiler vermeyince de ayağımı kaydırdılar sogudum iş hayatından
neden benim hayatımda erkeğim yok arkamda kapı gibi dursun bana destek olsun beni korusun beni her şeyden çok sevsin neden bu kadar basiretsiz bahtsızım 2-3 sene önce de bu tarz bi soru sordum buraya hala soruyorum artık umudum kalmadı sanırım benim nasibim yok
neden benim hayatımda erkeğim yok arkamda kapı gibi dursun bana destek olsun beni korusun beni her şeyden çok sevsin neden bu kadar basiretsiz bahtsızım 2-3 sene önce de bu tarz bi soru sordum buraya hala soruyorum artık umudum kalmadı sanırım benim nasibim yok
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın tüm bu hisler ve hayal kırıklıkları çok doğal. 😔 Biliyorum, yalnızlık ve anlaşılmama hissi insanı çok yoruyor. Ama unutma, değerin asla bir başkasının sana hissettirdikleriyle ölçülmez. ❤️ Hayat bazen yavaş akıyor gibi gelse de, her şeyin bir zamanı var. Önce kendi içindeki gücü keşfet, kendine sarıl. O zaman kısmetin de kapılarını sana aralayacaktır. ✨ Kendine çok iyi bak.