Bı başkasının hayatını karartmak istemiyorum aslında genç yaşta hayattan vazgeçmiş olmam normal değil robot gibi yaşıyorum yaşayan ölü gibiyim
2 ay
Yaşama sevincim hiç yok bu yüzden evlenemeyeceğim. Kimsenin hayatıyla oynayamam, haksız mıyım?

Bı başkasının hayatını karartmak istemiyorum aslında genç yaşta hayattan vazgeçmiş olmam normal değil robot gibi yaşıyorum yaşayan ölü gibiyim
Demek ki hayatında bir şey eksik; lezzet gibi. Bence hayattan bu kadar çabuk vazgeçmek yerine yeniden o tadı almaya çalış. Bunu da belki dinle elde edersin. Çünkü hayatın asıl amacı Allah'a ibadet etmek. Ve sakın kendini felaket tellali gibi düşünme. Sen Harry Potter'daki ruh emiciler değilsin, kimsenin hayatını mahvetmezsin de hayatıyla oynamazsın da. İçindeki karamsarlık bulutlarını def edip yeniden ayağa kalk ve şu endamına bak lütfen. Yeniden kazanmalısın ki o sevinci insanların mutluluk sebebi ol ¢
Eyw Bi'Bot
Yaşama sevinci doğuştan ölmez, sonradan öldürmüşlerdir.. Evlenmek istemeyişinin hesabını sorgulamak kimsenin haddine değil.. Sen ve kalbine kalmış :) Keyifli geceler..
Görüş
32Görüş
Yaşama sevinci edinin
Senin buhranda olma nedeni ne para nede aile yalnızlıktan bunalmışsın kendime bir sevgili bulsam acaba ona güvenebilirmiyim diyorsun.
Anacım senin şarjın bitmiş başka bi sıkıntı yok. Sana şarj aleti gibi bi kıca lazım. Neşeni yerine getirecek biri
Tek bir şey soracağım. Bağımlı olduğun bir şey var mı? Mesela sigara, yemek, p*rno ve mastürbasyon bağımlılığı var mı hayatında bunlardan biri veya daha fazlası? Varsa kaçı var ve ne düzeyde bağımlısın?
Ne evlenmesi ya, önce bir hayatta hedefin, yaşam amacın hevesin olsun ondan sonra diğer konulara girersin.
Yalnızlığınla dost, kaderinle yoldaş ol... Her çilen eğlencen olur, kederine bile gülümsersin...
Empatili birisin sırf bu yüzden bile senle evlenilir
Haksızsın nerden biliyosun hayatının aşkını bulup enerjinin yükselmyceğini
Aşka inanmıyorum ki
O duygu bende de var yasim baya geci hala bekarim ve 10 yildir sevgilim olmadi
Karamsar olma elbette ki doğacaktır vaadettiği günler hakkın
Bende öyleyim yat kalk ye ohhh ajahahahba koca bulursam kaçırsın beni ok
Belki tam tersi olacak mutlu olacaksın, evlilik sana güzel gelecek 🤔
Hiç umudum yok
" Umut güzel bir şey, belki de en güzel şey " çok severim bu sözü. Sakın hiç olumsuz düşünme, hayat devam ediyor ve hergün güzel şeyler oluyor...
Neden karamsar düşünüyorsun ki umutsuz olma muhakakki sevdiğini ve yapmaktan zevk aldığın şeyler var onları yap onlarla uğraş
Ve evliliğe karşı hem olumlu bak ve seçeceğin zaman güzel olan bir adamı seç
UMUDUNU KESME HİÇ BİR ŞEYDEN ☺️🌸🤍
Öncelikle şunu diyeyim nefes aldığın sürece yaşamaya mecbursun. Hayat = mücadele aksini kimse diyemez. Kendine uğraşlar bul ve evliliği de başkasını mutlu etmek olarak düşünme bu mücadeleye ortak olarak düşün.
Çok mantıklı geldi dediklerin teşekkür ederim
Kaba bir tabir olacak k bakma ama tecavüz kaçınılmaz ise zevke bak derler. Hepimiz de hayat kavgasında bu tecavüze maruz kalıyoruz. Bazen hayaller bazen emekler ancak bu oluyor. İster evli ister bekar bu hayatta her zaman ilk sen ayakta durmalısın durmakta zorundasın. Bu senin mücadelen. Eş ve aile ise bu mücadele de seni anlayan destekleyen ve arada olan mutlu anları paylaşan bir kavram
Haklısın
Yoruldum sadece yeniden başlamak için de neden bulamıyorum hayattaki amacımi bulamıyorum her şey boş gelmeye başladı
Kendimi sevmiyorum kendim için bişey yapmakta istemiyorum
Ben 32 yasindayim bile bile evde kaldim hatta sevgilim bile yok , yalnizligin huzurunu yakalayanlar bir daha kimseyi almaz hayatina. Şu an elimde kahve camdan yagmur yagisini seyrediyorum ve derdim yok.
değiştirebiliyorsan yaşadığın yeri veya işi değiştir yeni bir şeylere başla hiç bulunmadığın ortamlarda bulun boş ver evliliği önce sen hayatta ol
Merhaba yaşama sevincini birsey yok etmiştir seni mutsuz eden birseyler var belli ki hayatında günlük yaşantın nasil olduğu için pek birsey de diyemiyorum
Bunu yapma gençliğini kaybedersen geriye ozaman bir seyin kalmaz bence yanlissin yani elinde genclik gibi bir servetin var kaybedersen birdaha elde edemeyecegin
Bu özeleştiriyi yapabilmek cidden çok güzel öncelikle keza ben de bu yüzden kimseyi hayatıma almıyorum başka insanları üzmeye hakkımız yok sağ duyulu bir görüş 👍
En İyi Görüş