Eşimle yurt dışına çıkacaktık, kayınvalidem de bize bir valiz verdi bir akrabasına ulaştırmak için. Ben de valizi alınca içini açıp aradım içinde ne var ne yok diye, doğal olarak ne taşıyacağımı bilmek benim hakkım. Yurt dışına çıkıyorum, uçağa bineceğim, yaptığımı normal görüyorum. Ben bir de koskoca valizin içine birkaç tane eşya koymuş, ben de araya bizim eşyalarımızı da sıkıştırdım çünkü biliyorsunuz ki kilo sıkıntısı oluyor, ekstra valiz taşımamak için yaptım. Varınca da kendi eşyalarımı çıkarıp valizi kaynanamın akrabasına ulaştırdık. Akşamına aradı bizi ne hakla o valiz açılıyor diye, işte koyduğu eşyaların yeri değişmiş hatta bize valizin fotoğrafını gönderdi işte ben bu eşyaları böyle koymamıştım diye.
Birincisi, valizi ben taşıyorsam içinde ne olacağını bileceğim. Kaynanam evinden misafir eksik olmaz, o yüzden herkes o valizin içine her şeyi koymuş olabilir.
İkincisi, ben iyilik yapıyorum sana. Uçakta kilo sıkıntısı olmasına rağmen senin valizini alıyorum, hem de kocaman bir valiz, yarısı da boş.
Üçüncüsü, kargo diye bir şey var, gönderebilirdi kargoyla.
Eşim de baştan beri o valizi açtığımı, kontrol ettiğimi biliyordu, sesini çıkarmadı ama annesi arayıp sıkıntı yapınca keşke açmasaydın diyor 🤦🏻♀️ İyilik yaptım yine yaranamadım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer