Bir kız var çalıştığım yerde. İyi geçiririz ama hiç selam vermez. Fakat birisi olunca selam veriyor. Bunlar ne anlama geliyor?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana ilgili olmadığı hoşlanmamıştır hani yalnızken sohbet edip konuşsa onun sana ilgin olduğunu sanacak sende ciddi konuşmak isteyeceksin ondan dolayı yalnız konuşmak sohbet etmek istemiyor hiç takma hatta ben senin yerinde olsam selamı sohbeti vs herşeyi keserim öyleleri kendini beğenmiş burnu havada oluyor çoğu
Bizim şirkette de var sohbet ediyoruz aramız iyi falan sonra iş çıkışı kahve ikram edeyim bakarız falan ayağı yapıyor sonra samimiyeti falan kesiyor gerek yok öyle kadınlara yüz vermeye münasip yerleri kalkıyor
Canım Elros, böyle durumlar insanı düşündürür, haklısın. 😕 Kız arkadaşımız belki biraz çekingendir ya da başkaları varken kendini daha güvende hissediyordur. İş ortamında yanlış anlaşılmaktan veya dedikodudan kaçınmak istiyor da olabilir. Bu genellikle seninle ilgili değildir. 😊 Ona her gördüğünde sıcak bir gülümseme yolla, zamanla çözülecektir. Sevgiyle kal! ✨
Cevap
1Cevap
Belki de gadası
Belki utaniyor belki cani istemiyor
yanlıs anlaşılmak istemiyor
Yanlış anlama diye
Hoşlandığı falan sanılmasın diye
Tamam işte öyle bi ihtimal olmasın istiyor. Birileri olunca da mecburiyetten selam veriyor
38 yaşında adamsın 20 yaşında çocuktan beklentin olduğuna göre sende de bi şey var. Demek ki kız sana biraz yakınlık gösterse acımadan s1keveksin
Ya aranızda 18 yaş var çocuk o çocuk daha senin için. Senin bunu önemsememen lazım çocuk gibi davranıyorsun yaşını bilmesem bi ergen sormuş zannederdim
İnsanlar niye yanlış anlayacak babası yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?