Ablamın simit yüzünden boğazıma sarılması ve beni parayla cezalandırması normal mi?

Arkadaşlar merhabalar benim bir ablam var kendisi hakim bakın üstüne basa basa söylüyorum HAKİM daha yeni marketten simit aldık çarşıda işlerimiz olduğu için aç çıktık ben de bir tane simitten küçük bir lokma aldım ikimiz de arabadayız ben sürücü koltuğundayım o da arkamda bana dedi ki en büyük simidi mi yedin, bıraka bıraka bana en küçüğü mü bıraktın dedi ben de yemin ederim bakmadım hangisi büyük hangisi küçük diye elime hangisi geldiyse ondan kopardım dedim bağırıştık çağrıştık ben ödedim bunları dedi arkadan benim boğazımı s**tı ben de beddua ettim ona bana dedi ki biliyorum ben sana yapacağımı sana bir kuruş bile vermeyeceğim dedi bu arada şimdi diyeceksiniz ki çalış sen de diyeceksiniz ben yıllardır sınavlara giriyorum özellere başvuruyorum bütün kapılar yüzüme kapanıyor marketlere bile başvurdum çalışmadığım için bana o harçlık veriyor o yüzden sana yapacağımı biliyorum dedi yani beni parayla sınayacak. Sizce burada kim haklı kim haksız

Ablamın simit yüzünden boğazıma sarılması ve beni parayla cezalandırması normal mi?