Bir kadın ve yakınları kız kardeşimle beni kötü darp etti cezaları ne olur?

depremzedeyiz onlarda depremzede bir kurumda kalıyoruz. Kız kardeşimle asansörde depremzedelerin bazılarının çocuklarına bakmayışını konuşuyoduk. Kadın bize sataştı onlar depremzede dedi. Ben dedim depremzede ama çocuklarına terbiye verebilirler. Bana senin çocuğun var mı dedi yok dedim olmadığı belli ortalık o.. larına benziyosunuz dedi. Kız kardeşim sen nasıl böyle konuşursan ya bizimle dedi karşılık bile vermedik konuşurum hatta alasınıda yaparım dedi tam asansörden bize yapıştı saldırdı ikimzin saçına birden yapıştı. Bizde haliyle onunkine ama o güçlü iri yarı. O arada birileri geldi 10 12 kişi onun akrabalarıymış hep. Okadar erkek kadın bize saldırdı bir kısmı kız kardeşime bir kısmı beni saçımızdan yerde sürükledi suratımıza kafamıza dakikalarca tekmeler attılar. Özellikle erkek olanlar yüzümüzü tekmelediler. En ağır küfürler. Cezaları ne olur. Darp raporunda vucutta pek bişe çıkmadı daha morluklar yeni başladı o yüzden raporda yok. Sadece kız kardeşimin burnunda eğrilik benim burnumda da hem eğrilik hemde sekonder operasyona bağlı olabilecek kırık hattı çıktı. Sonuç ne olur

Bir kadın ve yakınları kız kardeşimle beni kötü darp etti cezaları ne olur?