Yabancı bir kadın olarak neden mi Türk erkekle evlenmek istiyorum?

Merhaba, ben yabancı bir kadınım. Bir Türk arkadaşım tavsiye ettiği ve aynı zamanda Türk insanını daha yakından tanımak istediğim için bu siteye bir göz attım. Tam olarak nereli olduğumu söylemek istemem ama Avrupalıyım. Türk erkeklerini gerçekten çok seviyorum; nedenini de açıklayacağım. Evet, Türk erkekleri bazen kadınlara karşı aşırı takıntılı olabiliyor ya da dırdırcı davranabiliyorlar; ancak onları sevilesi kılan yönleri de kesinlikle var. Bence Türk erkekleri hayvanları en çok seven erkekler; bu benim için çok önemli bir kriter. Ayrıca onları anlayışlı buluyorum. Özellikle Y kuşağına mensup erkeklerin harika olduğunu düşünüyorum; ailelerine bağlı ve korumacıdırlar. Üstelik Türk erkeklerinin çoğunun yakışıklı olduğunu düşünüyorum; kaşlarını ve gözlerini çok beğeniyorum. Geleneksel yapılarını da takdir ediyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Güncellemeler
5 gü
Ayrıca Türk kadınlarını gerçekten çok beğeniyorum. Bence çok olgun ve düşünceliler. Aynı zamanda hayvanseverler; bu da beni gerçekten etkiliyor.
Yabancı bir kadın olarak neden mi Türk erkekle evlenmek istiyorum?