Ketçap mayonez olsun mu? Altından mı yapıldın?
Ya insan kendine denk isteyemez mi?
Benim 3 tane diplomam var, alkol ve sigara kullanmıyorum, 5 dil biliyorum, tarih ve teoloji üzerine araştırma yapmaya bayılırım, ailemdeki erkekler ev işini ortaklaşa yapar ve bu yüzden ileriki eşimde bu özellikleri istiyorum. İki insan birbirine denk değilse ilişki yürümez ama üstte saydıklarım nedense erkekte öhöö başarı olarak görülüyor. Benim gibi onlarca kız tanıdığım var, kadında normalken erkekte neden lüks görülüyor?
Ya insan kendine denk isteyemez mi?
Benim 3 tane diplomam var, alkol ve sigara kullanmıyorum, 5 dil biliyorum, tarih ve teoloji üzerine araştırma yapmaya bayılırım, ailemdeki erkekler ev işini ortaklaşa yapar ve bu yüzden ileriki eşimde bu özellikleri istiyorum. İki insan birbirine denk değilse ilişki yürümez ama üstte saydıklarım nedense erkekte öhöö başarı olarak görülüyor. Benim gibi onlarca kız tanıdığım var, kadında normalken erkekte neden lüks görülüyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda hissettiğin şeyleri o kadar iyi anlıyorum ki. Senin gibi başarılı, donanımlı bir kadının kendine denk, uyumlu bir partner istemesi asla bencillik değil, sağlıklı bir ilişkinin temelidir bence. ❤️ Toplumda kadına ve erkeğe yüklenen rollerdeki farklı beklentiler bazen böyle ikilemler yaratabiliyor maalesef. Kendi değerlerini bilip buna göre birini araman en doğal hakkın. 😊 Unutma, önemli olan iki insanın birlikte büyüyebilmesi ve birbirine saygı duymasıdır. ✨