Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 ayGenele bakacaksak Ruslar daha güzel oluyor ama bizimTürklerde Ruslara taş çıkaracak güzellikte kadınlar da var. Onların ki doğal bir çekicilik. Yaşadıkları bolgeden dolayı tenleri gençken sıkı dipdiri yaşlanınca da bir o kadar sarkık. Gözleri renki tenleri beyaz yüz şekilleri daha orantılı. Ama komple rus kızları Türk kızlarını ezer geçer görüşüne de karşıyım.
02 Yorumla
Soran1 ayTürkiyedede renkli gözlü beyaz tenli kız, çok var
- 1 ay
yok mu dedik :D Güzellikten bahsettiğin için fiziksel görünümden bahsettim. Rus kadını fedakardır cefakardır her sorununu konusarak cozebiliyorsun. Bizdekilerde ki ego trip çoğunda yok. Manyakları yok mu e var tabi ama genel olarak boyledir.
Erkekler Ne Diyor
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 ayOrtalamada Türkler daha güzel bence. Rusların fizikleri güzel oluyor
116 Yorumla
Soran1 ayAynen
- 1 ay
İşte bu çocuklarımın annesi diyeceğim kadın Türk olmalı
Soran1 ay30 undan sonra çöküyor rus kadınları
- 1 ay
Evet öyle oluyor genelde. Bizimkiler de evlenince salıyor ama. Evlilerde obezite sayısı yüksek
Soran1 ayÇocuk doğurmasınlar kilo almasınlar
- 1 ay
Çocuk yapılsın yav, lazım çocuk. Ama keşke düşük IQ olanlar daha az yapsa
Soran1 ayTürkiye ekonomisinde çocuk yapılmaz
- 1 ay
Orası ayrı mesele. Beni bağlamaz. Sırf bu sebeplerden TRden kaçtım
Soran1 ayNereye kaçtın 😆
- 1 ay
Berlin 😅
Soran1 ayBen de kaçabilsem yurtdışına 😂
- 1 ay
Gel buraya, yarışı Türk Berlinin zaten jsjs
Soran1 ayPahalıdır ora geçinemem şimdilik kalayım Türkiye'de 😅
- 1 ay
Yok ben. Normal yaşam için gerekli şeyler TR ile aynı fiyat. Ama kazanç yüksek
Soran1 ayEv kiraları çok pahalı değil mi
- 1 ay
Eh işte 1000 Euro ortalama. O kısım sıkıntı Cidden
1 ayFiziksel özellikleri farklı ondan
Ayrıca abartsınlar günün sonunda yine fatma ayşe vs ile ile evlenip sevgili olacaklar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı. Tabi Türkler daha güzel
Rusların fizikleri iyi de, çoğu uzun ve iri hem10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 ayBana göre en güzel kızlar, Türkiye'deki Türk kızları. 🇹🇷
10 Yorumla Rusya dahil bir çok ülke gezdim ve şu kadar söyliyeyim Türk kızı gibisi yok. Nokta. Hem feminen hem de gayet güzeller.
02 Yorumla
Soran1 ayRuslar mı güzel
- Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı.
1 ayRuslada oldum, iyalyanlada, yunanlada, siyahiylede, bazı türk partnerlerimin eline su bile dökemezler
03 Yorumla
Soran1 ayHangi şeylerde
- 1 ay
Burdan Bukadar yeterli
Soran1 ayTamam
1 ayTürkiye'de gördüğün kızlar küçük olduğundan güzel 25-30 yaşına gelipte güzel olan Türk kadını çok çok çok az
016 Yorumla
Soran1 ayTam tersi 30 40 yaş aralığı türk kadınları daha güzel Ruslar 30 undan sonra çöküyor
- 1 ay
Ne sacmaliyon sen 25 yaşındaki Türk kadını 45 gibi gösteriyor. birak sıradan insanları ünlüler bile cöküyor. rus kadını dünyada 1 numaradır. erkegini mutlu etmesini bilir. memeleri füze gibidir. turk kadını tiriviridir. turk kadını yatsin kalksın abaza erkeklerine dua etsin. turk kadını Avrupaya veya İskandinav ülkelerine gitsin kimse yüzüne bakmaz. disarda gördüğünüz güzel kızların hepsinin yaşı 18-23 arası. o yaşta vücut hücreler kendini yeniler. yuzunde minyonluk vardır. dengesiz fakir beslenmesi falan eklenince birde evlilik oldumu Türk kadını çöker. herkes estetik yaptırıyor zaten.. benimle dalasmana gerek yok. her nerde yasiyorsun en işlek caddesine cik 100 tane kadın say 90 i çirkindir. akraba evliliği veya yakın akrabayla yapılan evlilikten güzel çocuk çıkmaz zaten. birde türk kadının konuşması bebek gibi yaş 25 sesi bebek gibi çıkıyor. yetistirilmeside sıkıntılı olduğu için. herseyi falso.
- 1 ay
Heee yiğidi öldur hakkını yeme. turk kadını besili inek gibi devamlı yediğinden ve hamur işi ekmek vb yediginden götü güzel çıkar. got eksikliği yoktur. ama memesi vitamin protoin eksikliginden falan gelişmez. bimden a 101 den peynirle sütle alsiverisle olmaz. hem genetik bozuktur. hem çevresel faktörler bozuktur. turk kadını maalesef çirkindir. turk kadını bakireyse erkekler evlenmek ister. bakire değilse kimse türk kadınıyla evlenmez. evlilikte adam güzellige falan bakmaz. bakirelige namusa ev işlerinden anlayıp anlamadığına bakar
Soran1 ay25 yaşındaki Türk kadını 45 göstermiyor erkekler 30 yaşında 50 gibi gözüküyor kelleşiyorlar kadınlar iyi yapıyor hamur işi yiyerek bir erkek için neden boğazlarından kıssınlar
- 1 ay
Erkekleri neden kattinki. konumuz erkekler değil. erkeklerin giyinme tam leş herkes siyah tişört giyiyor. her 2 erkekten 1 i siyah giyiyor. herkes ağır abi takılıyor. erkekler kendilerine bakmıyor. turk kadını giyim bakım makyaj kuaför elinden geleni yapıyor. turk kadını erkekten daha üstün o anlamda. ben doğru neyse onu söylüyorum. objektifim
- 1 ay
Birde hanzo gibi herkes sakal bırakıyor. turk erkeği tembel yeteri kadar duş almaz banyo yapmaz. İccamasirini değiştirmez göbeği çıkar. turk erkeğiyle türk kadinini karşılaştırırsak Türk kadını daha olumlu yönleri vardır. ama konumuz türk kadınıyla türk erkeğini karşılaştırmak değildi. turk kadınıyla Rus kadınını karşılaştırdım ben. ayrica Rus kadını değil İskandinav kadınları harika dünyaca nam yapmışlardır.
Soran1 ayAynen İskandinav kadınları daha güzel ruslardan
- 1 ay
Ben asyalı taylandli Filipinli kızları seviyorum minyonlar ve çok guleryuzluler
Soran1 ayOnlarda da renkli gözlü yok hiç uzun boylu oluyor çoğu Taylandlı Filipinli kızların
- 1 ay
Ben renkli gözlü sevmiyorum zaten. onlarda uzun boylu olmaz 100 tanesinin 90 i kısadır. ben karşı cinste ilk aradigim özellik kısa boylu olmasıdır. uzun boylu kızlardan hoşlanmıyorum itici geliyorlar. sen nasıl asyalı kizlara uzun oluyorlar dedin anlamadım. netten yapay zekaya sor veya etrafında birileri varsa onlara sor. asyali kızların en büyük özelliği kısa boylu olmalarıdır. taylandda uzun boylu olan kızlar ladyboylar :) hahahaha sen onlarla karıştırdın galiba
Soran1 ayTayland dizilerinde gördüğüm kızların çoğu 1 70 ve üstüydü
Soran1 ayYeni nesil Asyalılar uzun oluyor eski nesil kısa boylu
- 1 ay
Birde Taylandli kızlar esmer oluyor. taylandda esmerlik fakirliği (tarlada çalıştığı için güneş altında esmerlesir) beyaz ten zenginliği temsil eder. Kızlar yüzlerine fondötenmi ne bişey sürüyorlar beyaz gözükmek istiyorlar. tayland dizisi izlemedim hiç ama belki farklı olsun diye mankenlerden falan seçmişlerdir. etrafinda birkaç erkek varsa sor herkes kisa boyludur der. en belirgin özellikleridir. asyada uzun boy ender olur zaten.
Soran1 ayKoredede esmerlik fakirliği temsil eder Çin kökenli taylandlılar beyaz tenli oluyor yüzlerine pirinç kremi sürüyorlar beyazlaşmak için
- 1 ay
Nete sordum aynen bu cümleyi kopyalayıp yapıştırıyorum aşağıya...
Taylandlı kadınlar ortalama 157-159 cm boy ile genel olarak kısadır. - 1 ay
Bide güzellikten çok seksilik önemli. mesela Sibel Kekilli de güzel değil. Ama çok seksi.
Sürekli görüyorum Rus kızları 30 sonrası çöküyor net. Türk kızlarımız maşallah çok güzeller.
11 Yorumla
Soran1 ayAynen türk kadınları 40 yaşında bile taş gibi
- Aile & Toplum konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 ayMakyajını silersen Türk kızları bildiğin yabancı birisine dönüşüyor. Ruslarda makyaj yok ve doğallar.
05 Yorumla
Soran1 ayEstetikli çoğu belki doğal olduklarını nerden biliyorsun
- 1 ay
Türk kadınları kaprisli, egolu ve para odaklı. O yüzden kıyaslamaya gerek bile yok. Erkeklerin çoğu muzdarip bu yüzden Rusları seçiyorlar. Rus kadınları kendinden çok erkeğini düşünür ve onunla paydaş olur. Öyle para mara hikayedir, takılmazlar.
Soran1 ayRuslar daha çok paracı fakirle asgari ücretliyle evlenen rus kadını görmedim botoks kıyafet tatil masrafları çok
- 1 ay
Türk kadınların düğün masrafı kadar ağır değildir. Kaldı ki botoks kıyafet tatil vs Türklerde de yaygın. Erkeğin sırtına binmekten zevk alıyor sanki finansal kölesi
Soran1 ayKadınlar kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılamalı bence düğün olayı da saçma sade nikah Yapçan dünya, turuna çıkıp gezecen
Aile & Toplum konusunda 663 cevap paylaştı. Rus ve türevleri ve latinler bizimkilere kadınlık açısından bir milyon basar
01 Yorumla
Soran1 aySizin amacınız başka ne demek kadınlık açısından bin basar
Gizli Üye(36-45)1 ayYooo değil. Rus kızları candır. 4 5 çocuk doğurup hiç doğurmamış gibi fiziklerini koruyabiliyorlar. Bizimkiler ilk düşükten sonra kaldır çöpe at doğurmasına bile gerek yok
01 Yorumla
Soran1 ayFizikle güzellik olmaz yüz güzelliği önemli 30 undan sonra çabuk yaşlanıyor çöküyorlar rus kadınları Türk kadınlarının yüzü daha güzel
- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
1 ay
Güzel türk kızlarıda var çoğu rustan güzel
ama her zaman konu güzellik olmuyor Davranışda biraz etkili00 Yorumla
1 ayVizyonsuz çöp oe tc varoşları anlamaz kadından. Harbi kadın dediğin latinadır. Gerisi tırt.
02 Yorumla
Soran1 ayLatin kadınlarının renkli gözlü olanları çok güzel oluyor
- 1 ay
Sadece güzel olmaları da değil olay; aynı zamanda hayatı da güzel ediyor olmaları. Gereksiz takıntılar, toksiklik, trip neyim yok.
Zenciler dışında ırkları ile ilgilenmiyorum
02 Yorumla
Soran1 ayZencilerin neyini seviyon kapkara
- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
1 ayRus kadını bakımlı, sadık, itaatkar, özgüvenli ( kıskanmaz) tam bir ev kadınıdır.
09 Yorumla
Soran1 ayBakımlı mı makyaj yapmakla bakım olmuyor Türk kızları daha bakımlı bakımlı olmak saçma bence ona harcayacağım parayla gezerim
- 1 ay
Yarıştığın ırk en iyisi kusura bakma rakibiniz Hindistan
Soran1 ayİsveç Norveç Danimarka Estonya İzlanda Letonya Bosna Hersek kızları Ruslardan daha güzel türklerde çok beyaz tenli renkli gözlü kız var Hintli kızlar kapkara alakamız bile yok Türk erkeklerinin çoğu esmer hintlilere benziyor
- 1 ay
Senin beğenmediğin türk erkeği dünyanın kadınlar gözünde favorisi
Bu arada saydığın ülkeler Ukrayna ve Rusyanın eline su bile dökemez tecrübe ile söylüyorum
Soran1 ayO kadınlar paranın peşinde Avrupalı yakışıklı erkekler varken çünkü kendi erkekleri para yedirmiyor onlara akıllılar
Soran1 ayRus ve Ukraynalı kadınlar 30 undan sonra çöküyor
- 1 ay
Sallama ya hayatında hiç bir slav kadını tanıdın mı
Soran1 aySosyal medyada karşıma çıkanların hepsi maddi durumu iyi olanlarla evleniyor itaatkar olmak zorundalar adam boşarsa, para kaynakları kesilir eşini aldatan rus kadınları da vardır illa
- 1 ay
Varsayım
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 aySaaalaaakk bu kezbanlar yaa... mevzuyu sadece güzellik zannediyorlar.
01 Yorumla
Soran1 ayNe Peki mevzu kamil
Gizli Üye(30-35)1 aySlav kadınları tüm dünyada kabul görmüş sen ister kabul et ister etme 👍
015 Yorumla
Soran1 ayAvrupalı erkekler beğenmiyor onları hintliler afganlar tc erkekleri beğeniyor
Cevap sahibi1 aySlav kadınları tüm erkekler beğeniyor.
Soran1 aySen öyle San kendi ülkelerinin erkekleri yüzlerine bakmıyor Avrupa ülkelerinde de dikkat çekmiyorlar
Cevap sahibi1 ayRus erkekleri rus kadınının yüzüne bakmıyor doğru çünkü alkol yüzünden 👍 bilip bilmeden konuşmayın lütfen
Soran1 ayAlkol yüzünden değil para avcıları olduğu için Türk kadınlarını ve başka ülkelerin kadınlarını beğeniyorlar
Cevap sahibi1 ayTürk kadını para avcısı değil yani 😅🤣😂🤣🤣
İlk kriteriniz zengin olsun sonra yakışıklı olsun diyen kim?
Soran1 ayDoğru söylüyorsun dediğin iki kritere de bakıyorum ama hiçbir erkeğin parasını yiyip konuşturmam kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum para avcısı olmayan Türk kadını da var😂
Cevap sahibi1 ayPara avcısı olmayan slav kadını yok yani öyle mi?
Slav kadınlarının hemen hemen hepsinin mutlaka bir kaç özelliği var. Diploma var resim yaparlar müzik desen var dans var kültür sanat edebiyat ekonomi gibi konularda gayet iyiler. Slavlarin yaşadığı coğrafyada eğitim ücretsiz o yüzden hemen hemen hepsi onlisans lisans lisans üstü doktora yani akadademik başarıları oluyor.
Soran1 ayTabikide vardır para avcısı olmayan Slav kadınları
Cevap sahibi1 ayAma böyle olmuyor ki sonunda hep kendi iddialarını kendin çürütüyorsun. Tartışmanın tadı kalmıyor 😅😂🤣🤣
Soran1 ayTamam siz Türk kızlarına çakma sarışın diyorsunuz ruslarda çakma sarışın kumral ve siyah onların saçları boyatıyorlar akrabalarımda mavi gözlü doğal sarışın kadınlar var bende 8 yaşıma kadar sarışındım
Cevap sahibi1 ayBen Türk kızlarına çakma sarışın demiyorum aşırı makyaj yapanlara kendini maymuna çevirmiş diyorum. Birde ben sarışın ve renkli gözlü hatun tercih etmiyorum. Benim ilk tercihim köprücük kemiği belli olan ve fit yani sağlıklı hatun boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum. Doğal sarışın çakma sarışın diye etiket yapmam ben.
Soran1 ayAşırı makyajı bende sevmem hatta hiç makyaj sevmem renkli gözlü neden sevmiyorsun
Cevap sahibi1 ayÖzel bir sebebi yok.
Sevgi dolu bakarsa belkide severim bilmiyorum. Seninde tercih ettiğin veya istemediğin özellikler mutlaka vardır. Örneğin kel, göbekli ve kısa boy tercih etmiyor olabilirsin.
Soran1 ayAynen tercih etmiyorum
Gizli Üye(18-24)1 aydünyanın en abartılmayan şeylerinin başında rus kadınları gelir
02 Yorumla
Soran1 ay30 undan sonra çöküyorlar Finlandiyalı estonyalı izlandalı kadınlar Ruslardan çok daha güzel
Cevap sahibi1 ay10 yıl beni padişah yapsın ben ona 50 yıl bakarım
Gizli Üye(18-24)1 ayTürk kizlari bakın anlamıyorsunuz siz daha egolusunuz
03 Yorumla
Soran1 ayRus kadınlarının çoğu para avcısı
Cevap sahibi1 aySizde paraya bakıyorsunuz onlar en azindan egosuz
Soran1 ayHer Türk kızı paraya bakmaz erkeğe ihtiyaçlarını aldırmak saçma, bence kadın dediğin kendi ihtiyaçlarını kendi karşılamalı
1 ayKonunun güzellikle ilgili olduğunu sanmıyorum..
01 Yorumla
Soran1 ayNeyle ilgili Peki
- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
1 ayTürk kızları daha güzel
10 Yorumla Türk kozlarin icindede çok güzelleri var Rus kadınlar eşlerine sadık olur ama
00 Yorumla
1 ayGüzel olsa da çenesi ve kaprisleri ile o güzelliğin bir değeri kalmıyor kuzum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rus kızları uzun ve güzel
01 Yorumla
Soran1 ayKısa boylusu da var gördüğüm 10 rus kadınından 4 ü güzeldi sadece hepsi güzel olmuyor Avrupa'da Rusya'da erkekler yüzlerine bile bakmıyor bunların Türk Kadınlarını daha çok beğeniyor yabancı erkekler
1 ayRuslar daha çekici ve kibar
03 Yorumla
Soran1 ayKibar mı para avcısı çoğu
- 1 ay
Nerden biliyorsun
Soran1 aySosyal medyada bazıları zengin erkek bulmakla ilgili tüyo veriyor asgari ücretle evleneni görmedim hiç maddi durumu iyi olanla evleniyorlar bedava yaşamayı seviyor çoğu Türk kadınlarında da para, avcısı çok var tabikide
- Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı.
1 ayMesele güzellik değil. Kültür farkı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayAz abartılıyor bencee jssjs
02 Yorumla
Soran1 aySiz onlarıdoğal sarışın zannediyorsunuz çoğu kumral saçlarını boyatıyorlar estetik çok yaptırıyorlar
Cevap sahibi1 aySadece tip olarak değil ki. Daha kadınsı onlar. Uyumlu. Erkeği için kendini yetiştiren , bunu dert edinen insanlar. Erillik istiyor neredeyse hepsi. Türkiye’deki kadınların genelinde bu bilinç yok işte.
1 ayHayır değil
01 Yorumla
Soran1 ayKendi erkekleri bile beğenmiyor rus kızlarını çakma sarışınlar yüzde 90 ı estetikli doğal güzel değiller saf olmayın
- Aile & Toplum konusunda 674 cevap paylaştı.
1 ayBeyaz tenden dolayı
02 Yorumla
Soran1 ayHer beyaz tenli güzel olmuyor türkiye de çok var beyaz tenli Kızlar
- 1 ay
+1 özellik ama
1 ayMevzu başka abisi
00 Yorumla- Daha fazla (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları