2 sa
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Genele bakacaksak Ruslar daha güzel oluyor ama bizimTürklerde Ruslara taş çıkaracak güzellikte kadınlar da var. Onların ki doğal bir çekicilik. Yaşadıkları bolgeden dolayı tenleri gençken sıkı dipdiri yaşlanınca da bir o kadar sarkık. Gözleri renki tenleri beyaz yüz şekilleri daha orantılı. Ama komple rus kızları Türk kızlarını ezer geçer görüşüne de karşıyım.
Türkiyedede renkli gözlü beyaz tenli kız, çok var
yok mu dedik :D Güzellikten bahsettiğin için fiziksel görünümden bahsettim. Rus kadını fedakardır cefakardır her sorununu konusarak cozebiliyorsun. Bizdekilerde ki ego trip çoğunda yok. Manyakları yok mu e var tabi ama genel olarak boyledir.
Ortalamada Türkler daha güzel bence. Rusların fizikleri güzel oluyor
Aynen
İşte bu çocuklarımın annesi diyeceğim kadın Türk olmalı
30 undan sonra çöküyor rus kadınları
Evet öyle oluyor genelde. Bizimkiler de evlenince salıyor ama. Evlilerde obezite sayısı yüksek
Çocuk doğurmasınlar kilo almasınlar
Çocuk yapılsın yav, lazım çocuk. Ama keşke düşük IQ olanlar daha az yapsa
Türkiye ekonomisinde çocuk yapılmaz
Orası ayrı mesele. Beni bağlamaz. Sırf bu sebeplerden TRden kaçtım
Nereye kaçtın 😆
Berlin 😅
Ben de kaçabilsem yurtdışına 😂
Gel buraya, yarışı Türk Berlinin zaten jsjs
Pahalıdır ora geçinemem şimdilik kalayım Türkiye'de 😅
Yok ben. Normal yaşam için gerekli şeyler TR ile aynı fiyat. Ama kazanç yüksek
Ev kiraları çok pahalı değil mi
Eh işte 1000 Euro ortalama. O kısım sıkıntı Cidden
Fiziksel özellikleri farklı ondan
Ayrıca abartsınlar günün sonunda yine fatma ayşe vs ile ile evlenip sevgili olacaklar
Tabi Türkler daha güzel
Rusların fizikleri iyi de, çoğu uzun ve iri hem
Ruslada oldum, iyalyanlada, yunanlada, siyahiylede, bazı türk partnerlerimin eline su bile dökemezler
Hangi şeylerde
Burdan Bukadar yeterli
Tamam
Türkiye'de gördüğün kızlar küçük olduğundan güzel 25-30 yaşına gelipte güzel olan Türk kadını çok çok çok az
Tam tersi 30 40 yaş aralığı türk kadınları daha güzel Ruslar 30 undan sonra çöküyor
Ne sacmaliyon sen 25 yaşındaki Türk kadını 45 gibi gösteriyor. birak sıradan insanları ünlüler bile cöküyor. rus kadını dünyada 1 numaradır. erkegini mutlu etmesini bilir. memeleri füze gibidir. turk kadını tiriviridir. turk kadını yatsin kalksın abaza erkeklerine dua etsin. turk kadını Avrupaya veya İskandinav ülkelerine gitsin kimse yüzüne bakmaz. disarda gördüğünüz güzel kızların hepsinin yaşı 18-23 arası. o yaşta vücut hücreler kendini yeniler. yuzunde minyonluk vardır. dengesiz fakir beslenmesi falan eklenince birde evlilik oldumu Türk kadını çöker. herkes estetik yaptırıyor zaten.. benimle dalasmana gerek yok. her nerde yasiyorsun en işlek caddesine cik 100 tane kadın say 90 i çirkindir. akraba evliliği veya yakın akrabayla yapılan evlilikten güzel çocuk çıkmaz zaten. birde türk kadının konuşması bebek gibi yaş 25 sesi bebek gibi çıkıyor. yetistirilmeside sıkıntılı olduğu için. herseyi falso.
Heee yiğidi öldur hakkını yeme. turk kadını besili inek gibi devamlı yediğinden ve hamur işi ekmek vb yediginden götü güzel çıkar. got eksikliği yoktur. ama memesi vitamin protoin eksikliginden falan gelişmez. bimden a 101 den peynirle sütle alsiverisle olmaz. hem genetik bozuktur. hem çevresel faktörler bozuktur. turk kadını maalesef çirkindir. turk kadını bakireyse erkekler evlenmek ister. bakire değilse kimse türk kadınıyla evlenmez. evlilikte adam güzellige falan bakmaz. bakirelige namusa ev işlerinden anlayıp anlamadığına bakar
25 yaşındaki Türk kadını 45 göstermiyor erkekler 30 yaşında 50 gibi gözüküyor kelleşiyorlar kadınlar iyi yapıyor hamur işi yiyerek bir erkek için neden boğazlarından kıssınlar
Erkekleri neden kattinki. konumuz erkekler değil. erkeklerin giyinme tam leş herkes siyah tişört giyiyor. her 2 erkekten 1 i siyah giyiyor. herkes ağır abi takılıyor. erkekler kendilerine bakmıyor. turk kadını giyim bakım makyaj kuaför elinden geleni yapıyor. turk kadını erkekten daha üstün o anlamda. ben doğru neyse onu söylüyorum. objektifim
Birde hanzo gibi herkes sakal bırakıyor. turk erkeği tembel yeteri kadar duş almaz banyo yapmaz. İccamasirini değiştirmez göbeği çıkar. turk erkeğiyle türk kadinini karşılaştırırsak Türk kadını daha olumlu yönleri vardır. ama konumuz türk kadınıyla türk erkeğini karşılaştırmak değildi. turk kadınıyla Rus kadınını karşılaştırdım ben. ayrica Rus kadını değil İskandinav kadınları harika dünyaca nam yapmışlardır.
Aynen İskandinav kadınları daha güzel ruslardan
Ben asyalı taylandli Filipinli kızları seviyorum minyonlar ve çok guleryuzluler
Onlarda da renkli gözlü yok hiç uzun boylu oluyor çoğu Taylandlı Filipinli kızların
Ben renkli gözlü sevmiyorum zaten. onlarda uzun boylu olmaz 100 tanesinin 90 i kısadır. ben karşı cinste ilk aradigim özellik kısa boylu olmasıdır. uzun boylu kızlardan hoşlanmıyorum itici geliyorlar. sen nasıl asyalı kizlara uzun oluyorlar dedin anlamadım. netten yapay zekaya sor veya etrafında birileri varsa onlara sor. asyali kızların en büyük özelliği kısa boylu olmalarıdır. taylandda uzun boylu olan kızlar ladyboylar :) hahahaha sen onlarla karıştırdın galiba
Tayland dizilerinde gördüğüm kızların çoğu 1 70 ve üstüydü
Yeni nesil Asyalılar uzun oluyor eski nesil kısa boylu
Birde Taylandli kızlar esmer oluyor. taylandda esmerlik fakirliği (tarlada çalıştığı için güneş altında esmerlesir) beyaz ten zenginliği temsil eder. Kızlar yüzlerine fondötenmi ne bişey sürüyorlar beyaz gözükmek istiyorlar. tayland dizisi izlemedim hiç ama belki farklı olsun diye mankenlerden falan seçmişlerdir. etrafinda birkaç erkek varsa sor herkes kisa boyludur der. en belirgin özellikleridir. asyada uzun boy ender olur zaten.
Koredede esmerlik fakirliği temsil eder Çin kökenli taylandlılar beyaz tenli oluyor yüzlerine pirinç kremi sürüyorlar beyazlaşmak için
Nete sordum aynen bu cümleyi kopyalayıp yapıştırıyorum aşağıya...
Taylandlı kadınlar ortalama 157-159 cm boy ile genel olarak kısadır.
Bide güzellikten çok seksilik önemli. mesela Sibel Kekilli de güzel değil. Ama çok seksi.
Sürekli görüyorum Rus kızları 30 sonrası çöküyor net. Türk kızlarımız maşallah çok güzeller.
Aynen türk kadınları 40 yaşında bile taş gibi
Makyajını silersen Türk kızları bildiğin yabancı birisine dönüşüyor. Ruslarda makyaj yok ve doğallar.
Estetikli çoğu belki doğal olduklarını nerden biliyorsun
Türk kadınları kaprisli, egolu ve para odaklı. O yüzden kıyaslamaya gerek bile yok. Erkeklerin çoğu muzdarip bu yüzden Rusları seçiyorlar. Rus kadınları kendinden çok erkeğini düşünür ve onunla paydaş olur. Öyle para mara hikayedir, takılmazlar.
Ruslar daha çok paracı fakirle asgari ücretliyle evlenen rus kadını görmedim botoks kıyafet tatil masrafları çok
Türk kadınların düğün masrafı kadar ağır değildir. Kaldı ki botoks kıyafet tatil vs Türklerde de yaygın. Erkeğin sırtına binmekten zevk alıyor sanki finansal kölesi
Kadınlar kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılamalı bence düğün olayı da saçma sade nikah Yapçan dünya, turuna çıkıp gezecen
Güzel türk kızlarıda var çoğu rustan güzel
ama her zaman konu güzellik olmuyor Davranışda biraz etkili
Vizyonsuz çöp oe tc varoşları anlamaz kadından. Harbi kadın dediğin latinadır. Gerisi tırt.
Latin kadınlarının renkli gözlü olanları çok güzel oluyor
Zenciler dışında ırkları ile ilgilenmiyorum
Zencilerin neyini seviyon kapkara
Rus kadını bakımlı, sadık, itaatkar, özgüvenli ( kıskanmaz) tam bir ev kadınıdır.
Bakımlı mı makyaj yapmakla bakım olmuyor Türk kızları daha bakımlı bakımlı olmak saçma bence ona harcayacağım parayla gezerim
Yarıştığın ırk en iyisi kusura bakma rakibiniz Hindistan
İsveç Norveç Danimarka Estonya İzlanda Letonya Bosna Hersek kızları Ruslardan daha güzel türklerde çok beyaz tenli renkli gözlü kız var Hintli kızlar kapkara alakamız bile yok Türk erkeklerinin çoğu esmer hintlilere benziyor
Senin beğenmediğin türk erkeği dünyanın kadınlar gözünde favorisi
Bu arada saydığın ülkeler Ukrayna ve Rusyanın eline su bile dökemez tecrübe ile söylüyorum
O kadınlar paranın peşinde Avrupalı yakışıklı erkekler varken çünkü kendi erkekleri para yedirmiyor onlara akıllılar
Rus ve Ukraynalı kadınlar 30 undan sonra çöküyor
Sallama ya hayatında hiç bir slav kadını tanıdın mı
Sosyal medyada karşıma çıkanların hepsi maddi durumu iyi olanlarla evleniyor itaatkar olmak zorundalar adam boşarsa, para kaynakları kesilir eşini aldatan rus kadınları da vardır illa
Varsayım
Saaalaaakk bu kezbanlar yaa... mevzuyu sadece güzellik zannediyorlar.
Ne Peki mevzu kamil
Yooo değil. Rus kızları candır. 4 5 çocuk doğurup hiç doğurmamış gibi fiziklerini koruyabiliyorlar. Bizimkiler ilk düşükten sonra kaldır çöpe at doğurmasına bile gerek yok
dünyanın en abartılmayan şeylerinin başında rus kadınları gelir
30 undan sonra çöküyorlar Finlandiyalı estonyalı izlandalı kadınlar Ruslardan çok daha güzel
10 yıl beni padişah yapsın ben ona 50 yıl bakarım
Türk kizlari bakın anlamıyorsunuz siz daha egolusunuz
Rus kadınlarının çoğu para avcısı
Sizde paraya bakıyorsunuz onlar en azindan egosuz
Her Türk kızı paraya bakmaz erkeğe ihtiyaçlarını aldırmak saçma, bence kadın dediğin kendi ihtiyaçlarını kendi karşılamalı
Slav kadınları tüm dünyada kabul görmüş sen ister kabul et ister etme 👍
Rusya dahil bir çok ülke gezdim ve şu kadar söyliyeyim Türk kızı gibisi yok. Nokta. Hem feminen hem de gayet güzeller.
Konunun güzellikle ilgili olduğunu sanmıyorum..
Neyle ilgili Peki
Türk kozlarin icindede çok güzelleri var Rus kadınlar eşlerine sadık olur ama
Güzel olsa da çenesi ve kaprisleri ile o güzelliğin bir değeri kalmıyor kuzum
Rus kızları uzun ve güzel
Kısa boylusu da var gördüğüm 10 rus kadınından 4 ü güzeldi sadece hepsi güzel olmuyor Avrupa'da Rusya'da erkekler yüzlerine bile bakmıyor bunların Türk Kadınlarını daha çok beğeniyor yabancı erkekler
Türk kızları daha güzel
Mesele güzellik değil. Kültür farkı.
Az abartılıyor bencee jssjs
Beyaz tenden dolayı
Her beyaz tenli güzel olmuyor türkiye de çok var beyaz tenli Kızlar
+1 özellik ama
Ruslar daha çekici ve kibar
Kibar mı para avcısı çoğu
Nerden biliyorsun
Sosyal medyada bazıları zengin erkek bulmakla ilgili tüyo veriyor asgari ücretle evleneni görmedim hiç maddi durumu iyi olanla evleniyorlar bedava yaşamayı seviyor çoğu Türk kadınlarında da para, avcısı çok var tabikide
Mevzu başka abisi
Hayır değil
Değil