Şuna bak melek gibi ve bu orada sadece sıradan biri bundan çok var

Şuna bak melek gibi ve bu orada sadece sıradan biri bundan çok var
Ee yani? Bu Türk kadınını çirkin mi yapıyor?
Rus kadınına hayranlığını dile getirmek için neden Türk kadınıyla kıyaslama gereği duydun? Türk kadınını aşağı çekmeden de sorabilirdin soruyu. Hem Türk hem kadınsan sıkıntı büyük çünkü ancak ezik ruhlu biri kendi üzerinden bir başkasını yüceltebilir.
Evet maalesef öyle ve pek bilinmeyen bir konu daha var, Rus kızları tatmin olamıyorlar. Rus erkekleri çok fazla vodka tüketiyor ve bu erkekliğe çok büyük zarar veriyor. Irksal olarak boyların kısalığı ayrıca cinsiyet değişiminin yüksek olması da Rus kızları için Rus erkekleri yetersiz geliyor. Nirveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka veya Moldova gibi ülkelerinde kızları çok güzel ama neden ön planda değiller? Çünkü Rus erkekleri gibi yetersiz değiller oradaki erkekler. Hani bir algı var Türkiye'de erkekler ab@za diye, Rusya'da ise kadınlar ab@za denebilir kısacası. Sadece bir durum tespiti. 😅
Onları elde etmek çok zor değil dünyanın neresine gidersen git değişmeyecek tek şey

Türkiye kadınları evet biraz çoğunluğu güzel değil
Ama ben erkekleri yakışıklı sanıyordum geldikten sonra gördüm ki alakası yok çoğu çirkin kız ve erkek hepsi öyle
Bence araplarla karıştıkları için olabilir veya kendisi de öyle olabilir ama
Ege bölgesi kadın erkek çoğu güzel çok seviyom ben de o görünüşü
Öyle birine aşık olmuştum mesela
Canım, güzellik böyle “şunlar daha güzel, bunlar çirkin” diye kıyaslanacak kadar basit bir şey değil 💁🏼♀️ Her ülkede çok güzel insanlar da var, daha sıradan görünenler de. Rus kızları beyaz tenli, renkli gözlü diye dikkat çekiyor olabilir, o kadar.
Türk kızlarının da inanılmaz çekici, zarif ve bakımlı olanları çok fazla. Asıl mesele kendini sevmen, bakımına özen göstermen ve özgüvenin; inanın en çok bunu taşıyan kazanıyor ✨💖
Cevap
29Cevap
Hiçte bile
Bende beyaz tene sahibim renkli gözlere vede sarışınım bu kızdan bin kat daha güzel yüz hatlarım var
Ahahah komik senii
@Engineer16bs komik değil gerçek
Kıstas aldığın bu kiz mı, bu öyle sokakta herhangi biri. Hepsi güzel diyoruz kendini bu kadar övüyosun madem fotoğraf koy, sen değil başkaları övsün 😃
Bravo soran
Onların hiç başı ağrımaz ama Türklerin ağrıyor asıl mesele buuu
Türkiye'deki kızlar da güzel ama bizde kızlar ailede prenses gibi yetişiyor, bir ego bir havalar.. hiçbir şeyi kabul etmeme, kendini yukarıda görme vs.
Kapalı kızlar desen, onların da çoğu kafa olarak bambaşka.
Şimdi linçlemeye gelir bir çok kişi ama gerçekler bunlar yani, kusura bakmayın.
Yarı Rus olarak konuya bir açıklık kavuşturacağım, sarışınlar eserlerden veya esmerler sarışınlardan daha güzel diye bir şey yok. +Rusların büyük bir çoğunluğu sarışın da değil. Bu türko erkeklerin uydurduğu p*rno hayallerinden biri yalnızca. Çok güzel Türk kızları da var çok güzel Rus kızlar da var. Güzellik milliyetinizden çok uzak bir kavram🌸
rusdan daha güzel olan türk kızı da var türkten daha güzel olan rus kızıda var bu kıyaslama yapılcak bısey değil x e göre y güzeldir ama z ye göre y cırkın olabilir göreceli bi kavram
Eee napalım yani ölelim mi? Siz erkekler niye sürelik ezik gibi türk kizlarına nispet yapma pesindesiniz ya? Rus kizlarıyla olun turk kızları rus kızlarıyla evlenme karşıtı cemiyet mi kurdu? Ne bu biseyleri ispatlama cabaniz? He daha güzel anladık sizi engelleyen ne?
Neden hep aynı soruyu soruyorsun? 1 kişiye bakarak böyle bir şey demen doğru değil. Sen çirkin olabilirsin ama herkes değil.
aglama cirkin ordek hahahahahh gtu bklu sumeyyeye bak sen
Sana artık kızmıyorum çünkü erkek olduğunu fark ettim
ya he he uza
Erkeksin biliyorum kız hesabından yazıp algı yaratmaya çalışıyorsun ama yemezler
bi sen zekisin di mi. erkek olsam kadin düşmanlığı mı yaparım elde etmeye çalışırım yürürüm
Hayal dünyasında yaşıyorsun 😂 Bu sitede birsürü erkek kadın düşmanlığı yapıyor bu yalanın tutmadı sitede çok kadın düşmanı var
yav sg sana bisey kanıtlama amacim yok uza çenesi düşük pptal
Erkek gibi konuşuyorsun kimin çenesinin düşük olduğu belli hep aynı soruyu soruyorsun
ya bişey dicem bu ne rekabeti yok şu kızlar daha güzel yok bu kızzlar bi kere hepimizi allah yaratı hepimizde güzeliz yagni ne rus kızı daha güzel nede türk kızı bunu bide kıyaslamak tamam güzel bulabilirsin bende rus kızlarnı begeniyorum ama türk ya da başka kızlarla kıyaslıcak kadarda degil emminim sende çok güzelsindir bence güzelik ne kıyaslanılacak nede kıskanılacak bişey degil kedni fikrimce tabbş
Hiç füşünmeye gerek yok Türk kızları daha güzel
Bunlardan sokakta dolu var Rusların gençleri güzel oluyor da erken çöküyorlar
Evet güzel bir millet ama 40 dan sonra da aşırı alkol tüketiminden midir nedir bilmiyorum tırt oluyorlar
Tatillerde gördüğüm net bu benim sabah başlıyorlar bedava açık büfe de somona ellerinde bira akşama kadar paso alkol yani sonuç 20-25 falan güzel sonrası çöküş
Güzeller ama genelleme yapmamak lazım Türk kızlarımız da çok güzel
kim güzel kanka. habire Hande erceli paylasiyolar sahsen ben hiç güzel bulmuyorum kara kuru bisiy
Evet güzel biz zaten kabul ediyoruz bu durumu 😀
kızlar etmiyor
Evet bizim kızlar egolu zaten
Gecen bi video gordum rus bi kiz manken gibi ama dondurmacılık yapiyodu hem guzeller hem egosuz
cunku orada bu tiplerden cok oldugu icin siradanlasiyor buraya gelse ilgi gorunce olur o ego
Olabilir ama guzel olduklarini degistirmez
evet kesinikle
Bana göre diger milletlerdeki erkeklerde bizden yakışıklı gereksiz sacmalamaya gerek yok
sacmalamiyoruz ki, aksini de iddia eden olmadi. oyle zaten orta doguluyuz ne bekliyon
Beklemiom zaten onu dedim
Bende renkli gözlü beyaz tenli sarışınım bendende çok var
Ayrıca boyayla aynı renk saç oluyor 😃
Gençken güzeller lakin 40'ından sonra çirkinleşiyorlar.
40 dan sonra bizmkiler de cirkinlesiyo hatta çoğu 35 te çöküyor
Rusları yakından tanıyan biri olarak hepsi değil
Kafa olarak örtüşsem Rus Çeçen Moğol hiç farketmez isterse mor olsun mk
Kim çirkin diyor ki? Dünya ki bütün kadınlar güzeIdir kalpler çirkin olmasın
Hahaha memlekette bakire kız kalmamış rus kızların namusuna laf ediyorlar. Sizin öyle bi artınız kalmadı artık o eskidendi.
evet kesinlikle, sırf bu yüzden ben Ukraynalı falan olmak isterdim. aq 60 yaşında bile çok güzeller.
@Uguf5iyh ne anlamda
@Uguf5iyh merak etmiyorum sag ol
Allah bi yerden verip bi yerden kısıyo işte güzellik ne fayda doğru yolu bulamadıktan sonra
bilemeyiz ki rusyada da 25m müslüman var

Şunu merak ettim kim seni ezdi bu kadar da kendini aşağılıyorsun
Etnik kökenin önemi yok kadınlar başımızın tacıdır
Helal sana birde türk kızların devamlı başı ağrıyor 😁😁
Türk kadını başımın tacıdır kimseyle de karşılaştırma yapamazsın
Fizik açısından daha iyiler.
yüz olarak da
Hayır değiller, bu bir Ava Yaman etmez mesela.
off sacmalama ava yaman güzel mi hdhfhjf
Çok güzel
Çünkü babaları TÜRK erkeği değil RUS erkeği
Doğrudur. Hepsinin iyisi var cacığı vat
Evet ama çok itici soğuk oldukları söyleniyor
rus kizlari normal irk oyle millet olarak oyle
Bunu yazan ya kıskançlıktan çatlıyor ya da erkek
Dudaklar estetik. Sevmedim, niet
bizden güzeller ama latinlerden değil
Rus kızları dünya çapında güzeller zaten
Ukrayna kızları falan çok güzel lan, Rus değil.
Deme kezolar ağlar şimdi
Türk kızı aşktır 🩷
Sevişirken Türk kızının üzerinde tanımam
Aynn umarımmbi tane bende bulurum
Ruslar harika
evet güzel
Uyu geçer takma
Güzelmiş evet
Hı ok tamam
Ciddiyim güzeller
Bundan daha güzelleri var bu boyalı mq
Bu gerçek zaten
Öyleler
Evet Dogru
Hemde cook
Abartma teyze
18 lik citirim, gegeggwgwhwh senin eziklik peki 😃😃
kor gözünü si*ktigim 18-24 ü de göremiyor herhalde ah be teyzem yaslilik böyle bisey ğwgwhgsgsg
Evet çok iyiler
Bence de güzeller.
Değil asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?