Sosyal medyada her şey yalan kurgu. Dolandırıcılar her yerde, kesinlikle buna bir çözüm gelmeli ve ben bile böyle hissediyorsam kesinlikle çocuklar için zararlı.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Sosyal medya zaten güvensiz orası aşikar da bilgilerimiz de dijitale aktarıldığında öyle
Twitter da haber bakayım diyorsun içinden bi tane doğru haber bulursan şanslısın herkes yalan haber yapıp milleti kandırma derdinde, chpliler a haber izleyenlere dalga geçer ama twitterdaki instagramdaki haberleri görünce diyorum em iyis haberleri tvden takip etmek
Zaten bunu çoğu uzman dile getiriyor ama oyunlar uzerinden çok etkili shshhs
Oyunları bilmiyorum çok oyun oynamadığım için bi tek fifa oynarım, ama twitter YouTube gibi yerler insanı tamamen şizofren yapıyor çünkü çoğu şey yalan kurgu, birisi tweet atmış sanıyoesun ama bot aslında ya da bir youtube videosu izliyorsun gerçek sanoyorsun ama kurgu aslında.
Sadece çocukları bilinçlendirmek gerekiyor dicemde geç kalınmış bir farkındalık artık
Valla çocuklarda da sınırlı değil ki twitter daki youtubedwki instagramsaki yalanlara kanan kocaman insanlarda var a habere laf edip sosyal medyadaki yapay zeka haberlere, yalan haberlere inanıyorlar
Hani çocuk cahil ama x teki türkiyeye ABD deyi tokatladı tiwitine like atan altına da helal olsun RTE yazan yetişkinler kahvedeki dayıların mitten istihbarat aldığına inanıyor bazen bazı şeyleri olduğuna bırakmak lazım
Ben öyle kimseyi görmedim çevremde çok ak partili var twitter daki yalan bir twiti gerçek sanmoşsın herhalde dediğim tiplemeye örnek oldun
Neyse al kendini git burdan senle ve cahilliğinle tartışamam
Zaten daha konuşmayı bilmiyorsun yazdığından kendin bişey anladın mı, neymiş ak partililer kahvehanedeki dayıların mitten istihbarat aldığına mı inanıyomuş, ne diyon oğlum, böyle twitlere mi inanıyon, var mı çevrende böyle biri
Kral hayal aleminde şizofrenliktr yaşayıp millete cahil diyor sizin gibiler muhalif olacak olanı da kaçırır aynen devam
Var biriside sensin zaten bana burada iktidarın belini tutup boş muhabbet yapacaksan sana burada bir sürü dediğim şekilde ve senin gibi tiplemeler söylerim bu kişiler ve senin gibiler iktidara söz söylenince kendinizi yırtarak sözde kendinize biz türkiyeye özgürlük getirdik diyip türkiye genelinde önemli bir olay olunca sosyal medyayı kapatıp YALAN haber yapıyorlar diyip iktidarın yalan haberini yapan haberlerini izleyin diyen züppelersiniz sen devam et A HABERE
Var biriside sensin ahahahahah, tam moron yav, ben kahvenedeki dayılar mitçi nerede dedim oğlum rüyanda mı, ahahahahaha deli yemin ederim oğlum siz niye normal muhalefet yapamıyonz hep bi şizofrenik, neyse Allah şifa versin baybay
Muhalefet yapmadım gerçekleri söyledim acıttıysa güle güle
Haklısın. Yorumlar konusunda da öyle isteyen istediğini söylüyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada kendini savunmasız hissetmekte hiç haksız değilsin canım, bu çok doğal bir endişe. Dolandırıcılar ve sahte içerikler maalesef her yerde ve bu durum hepimizi yoruyor. Özellikle çocuklarımız için güvenli alanlar yaratmak hepimizin sorumluluğu. Bilinçli kullanım ve farkındalık en büyük kalkanımız. Kendini korumak için attığın bu adımlar çok değerli, unutma. ✨💖🙏