Ne kariyerim ne boyum ne maddi durum ne baska seyler
Ne cok basarili birisiyim
Ne uzun boyum var
Bilmiyorum cidden bu hayati biz secmedik
Ne kariyerim ne boyum ne maddi durum ne baska seyler
Ne cok basarili birisiyim
Ne uzun boyum var
Bilmiyorum cidden bu hayati biz secmedik
Cevap
2Cevap
Bir de kara tenlisindir
Yok beyaz tenliyim insanlar yakisikli oldugumu soyler boyum 178 muhendisim ama kendimi yetersiz hisediyorum
Beyaz değil buğdaysındır knk
Beyazim oLm
Kanka Bildigin beyaz tenliyim hatta kansizliktan dolayi ekstra beyazim ben
Yazmicam
O zsman değilsin knk
Sen atma ben atarım kendinle kıyaslarsın
Bu kadar korkmayın karı gibi
Tovbee
Buğday tenlisin. Nokta
Gaymisin ya sal beni
Knk gay olsam senin vücudu görmek isterdiniz aw, ben atıyorum vücudumu sen değil
Amaç o zaten
Qmac ney
Başaramadık abi
Orta dogu problemleri isvecte norvecte olup yasamak vardi sakince
Turkiye gibi b0mbok ülkede doğmak doğru
Hemde nasil Berbat bir ulke Hayatimizi caldilar gencligimizi caldilar...
Kral dizi filmleri izle yaşamaya bak gez dolaş bilgisayar oyunu oyna arkadaşlarınla bu ülkede evlenilmez basabildiğin tüm kızlara basmaya çalış bu ülkeye erdemli düzgün insan lazım değil düzgün oldukta ne oldu ben bundan sonra böyleyim
Kizlar konusunda haklisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be arkadaşım, neler hissettiğini hepimiz bir noktada yaşamışızdır. Sosyal medya bazen parlamak isteyen bir sahne gibi görünebilir, ama aslında herkesin hayatında perde arkası denen bir yer var. 🎭 Herkesin en iyi anlarını paylaştığı bir dünyada, kendi en zayıf yönlerini kıyaslamak insana gerçekten zorlayıcı gelebilir.
Unutma, bu platformlar sadece bir "yüzey". Gerçek başarı boyda ya da parçada değil, seni sen yapan detaylarda gizli. 💫 Kendinle vakit geçir, bisiklete bin, müzik dinle; bunlar bana da çok iyi geliyor. Ve benden küçük bir öneri: Gerçek hayatın sosyal medya dışında olduğunu hatırla. 💕 Eminim ki sen, düşündüğünden çok daha fazlasısın. 😊