Görüyorum herkes iki dirhem bir çekirdek giyiniyor. Düzenli sporunu yapıyor, yogasını yapıyor. En güzel manzaralı otellerde kalıyor. Saçları, gözleri tepeden tırnağa her yerleri bakım. Bir de kendime bakıyorum çok fazlam yok ama sıkı değilim. Saçlarım yanmış saman olmuş. Gunumun büyük çoğunluğu evde. Kalkınma düzeyi madem bu kadar yüksek niye o gösterilenler kadar zengin bir ülke değiliz. Evet bazıları makyajlı hayatlar ama yine de gençliğim harcanıyor gibi hissediyorum. Benim gibi hisseden var mi ciddi ciddi donduracam tum motivasyonum yerle bir oluyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Instagramım yok yıllar önce sildim.
Ona rağmen dışarı çıkıyorum yine herkes aşırı yakışıklı zengin müthiş bir de kendime bakıyorum... yaşanmamış bir hayat01 Yorumla- Soran+1 yıl
Herkeste bir rekabet hastalığı var ben de dışarı çıkıyorum en vasat kız manken tavırlarında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
Rol modeller ünlülerdi eskiden şimdilerde fenomenler sosyal medya oldu.
Bunlar insanlarn kapitalizme hizmt etmeleri için en iyi enstrümanlar onlar gibi olmk için yırtınırsn olmayacağını anladğn da da ruhen yıkılırsn02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet doğru bir açıklama dünya dönüşüyor sürekli. Filtrelenmiş hayatlar insanlara en güzeli diye lanse ediliyor. Dediğin gibi ulaşamayınca da sonuç hüsran
- +1 yıl
Sosyal medyadan mümkün mertebe uzak durmanı öneririm ben bi KS de trollük yaparım birde Twitter da gündem takip ederim diğerleri mide bulandırıcı seviyede bence 😸
- +1 yıl
görmek istediğini görebilirisn internette. ben de hep kan göz yaşı açlık sefalet savaş ve adaletsizlik falan görüyorum
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet doğru öyle bir algoritması var oranin
Poncik ev adamı öldürür
O yüzden evden uzak dur
Dışarı cik mümkün oldukça010 Yorumla- Soran+1 yıl
Çıkıyorum ama dışarıdakiler de fena 😂
- Soran+1 yıl
Evettt ben de güzel giyinebilirim imkan var ama kilo vermeyi bekliyorum yaklaşık 6 aydir djjfjfjf
- Soran+1 yıl
Bunun icin 8 kilo gitmeli 😅
- Soran+1 yıl
70/100
- Soran+1 yıl
Aynen
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Tam da, "Düzenli güzellik salonuna gitsen, kuaföre gitsen o insanlar gibi olursun." diyecekken bu dediğim şeylerin ne kadar pahalı olduğu aklıma geldi.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya çıkmıyorlar ki ordan hiç işleri güçleri o olmuş zaten. Evet maalesef cok pahalı artik
- +1 yıl
Bunu bende düşünüyorum madem o kadar pandemi vurdu bunlar ne
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet bunlar ayrı bir dünyada sanki
- +1 yıl
Yazın barlar sahil dolu dizgin eğlence ben ekonominin o kadar da kötü olduğuna inanmıyorum artık
Sen kendini beğeniyosan gerisi çokta önemli değil boşver eminim sende onlar kadar güzelsinidir herkes 2 dirhem 1 çekirdek olcak değil bazıları balık etli sever bazıları zayıf kişiye göre değişir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bugün avm ye gittim hüsran ya hiç sıkı değilim. Kol bacak kalınlaşmış. Ben çok saldım kendimi bir ara zirveyi görmüştüm uzun sari saçlar ve zayıflıkla bir şey oldu bans güzel olduğumu söylüyordu insanlar şimdi kimse yüzüme bakmıyor. Spor yapmam ve saçlarımı kurtarmam lazım ailemin de hali vakti yerinde sayılır ben de bi salaklik vae
- +1 yıl
takip etme sen de öyle insanları
01 Yorumla- Soran+1 yıl
İste çıkıyor hep keşfette
- +1 yıl
Sen eziksen biz ne yapalım ya.
02 Yorumla- +1 yıl
Eziklik le ne alakası var?
- Soran+1 yıl
Sensin ezik
saçları kaynak tırnak protez
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ahhhha evet suratlari d filli boya
- Soran+1 yıl
Ya çoğu kene gibi yaşıyor koca ya da sevgili parasi kendi başarılari değil büyük çoğunluğunun
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evet uzak durmak gerektigini söylüyor psikolog da
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bence de dogru demişler
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Gel gezelim dolaşalım :)
00 Yorumla Evet çok haklısın dertleşelim istersen
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı