Bence ediyor sizce?
Evet ediyor
Hayır etmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle ediyor sebebi birçok güzel kızın olup kendinde kusur bulmak herkesin herkesten üstün olmaya güzel olmaya çalışması ve kendini her açıdan eksik hissetmek sosyal medyanın 2 cins uzerindede yarattıgı ne insanlar var sende kim oluyosun düşüncesini benimsemesi buna göre yukardan bakmalar daha neler neler sonra diyorsunki kimse beni sevmiyor o kadarda güzel degilim demeye başlıyorsun sana yazan başkasında yazıyor kimseye böylece guvenemiyosun hem kendine olan özgüvenin hemdr insanlara olan güven vs daha bircok sağlamadığım sey dedigim gibi eksiklik hissettiriyor insan kendini kötü hissediyor böyle bir etkisi oldu bende...
Cok dogru malesef
Insanlar sosyal medya kullandiklari icin mutsuz degiller, mutsuz olduklari icin sosyal medya kullaniyorlar.
Sosyal medya insanlarının hepsi mutsuz insanlar. Oraya foto atmak beğeni beklemek kim silmis engellemis takipten çıkarmış fotosunu begenmemis takibini yapmak arada ilgi amaçlı hesabi kapatip yeniden açmak mutsuzluk belirtisidir hatta depresyon belirtiisdir. Sevgili arkadaşlar mutlu insanlarin böyle seylere ihtiyacı yoktur.
İster istemez kendini kıyaslıyorsun. Sahte olan mutluluklara inanıyor, herkes mutlu ike ben neden mutsuzum diye kendine soruyor, ister istemez karamsarlığa kapılıyorsun. Bu da insanı mutsuz ediyor.
Cevap
15Cevap
Sosyal medya (facebook, myspace, twitter, hele ki instagram...) gibi yerler insanı uzun süre ekran başına kitleyip aptallaştırmaktan, daha güzel geçirilebilecek o vaktinizi size zarar ziyan ettirmekten başka bir işe yaramıyor. Durum böyle olunca da mutlu olmayı beklemeyin bir zahmet...
Evet ediyor. 7 yıldır sosyal medya kullanmıyorum gerçekten mutluyum sosyal medyaya karşı büyük bir fobim var facebook ınstagram vs
Yalnızlaşmamızın kötü giden ilişkilerin yegane sebebi... Bu kadar hız hiç bir şeyin değerini bırakmadı... (Sosyal medyayı sosyal medyadan eleştirmekte ayrı bir ironi)
Hayir aksine ben kafa dagitmak icin kulalniyom psikolojime iyi geliyorrrr evli biri icib uygun gormuyom amaaa
Ben kesinlikle mutsuz ettiğini düşünüyorum. Özellikle İnstagram furyasından sonra millet iyice delirdi. Her anını paylaşma peşinde -ki bence bu durum hiç sağlıklı değil.
Alkol sigara gibi mutlu ediyormuş gibi gözüküp zehirliyor.
Aktif bir şekilde kullanmadigim için beni mutsuz eden bir yani yok.
Sosyal medya tamam da internet bambaşka bir dünya anam babam
Valla bu kadar komik video ile nasil mutsuz olayım
Aradığını bulursan etmez
Ediyor bence genel olarak bakarsak
evet ediyo mutlu olanın sosyal medyada ne işi var
kesinlikle ediyor uzak durmak en iyisi
Neden etsin arkadaş ediniyorsun
Mutlu veya mutsuz bilmiyorum ama baya bozuyor
Bazen
azdırıyor desek daha dogru olur
Ediyor
Ettiği icin1 senedir kullanmıyorm