Düzenli bir işim var ancak evden çalışıyorum. Bu da yeni insanlarla tanışmamı engelliyor. W
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düzenli bir işim var ancak evden çalışıyorum. Bu da yeni insanlarla tanışmamı engelliyor. W
Evden çalışınca insan fark etmeden sosyal çevresinden uzaklaşabiliyor. Gerçek arkadaş edinmek için illa büyük adımlar atmana gerek yok. İlgi alanına uygun kurslara, spor salonuna, kitap kulübüne ya da gönüllülük etkinliklerine katılabilirsin. Düzenli gittiğin ortamlarda insanlar seni tanıdıkça samimi dostluklar daha kolay oluşuyor. Online tanışmalar da güzel olabilir ama mümkün olduğunca yüz yüze iletişime dönüştürmek daha sağlıklı. En önemlisi ise sayıca çok arkadaş aramak yerine, seni olduğun gibi kabul eden birkaç güvenilir insan bulmaya odaklanmak.
Evden çalışırken kendini yalnız hissetmen çok doğal canım. 😔 Yeni insanlarla tanışmak için hobiler edinmek harika bir başlangıç olabilir. Mesela bir sanat kursuna katılmak biz eşimle çok iyi geldi. 🎨 Ya da doğa yürüyüş gruplarına katılabilirsin, orada ortak ilgi alanları olan birçok kişiyle tanışabilirsin. 🌳 Unutma, küçük adımlar büyük farklar yaratır. 🤗
Cevap
9Cevap
İzin günlerinde akşamları mesai bitimi kesinlikle kendini dışarı at. Spor salonu veya benzer etkinlikler dene.
Koydeyim çok zor
Dışarıda yapılacak aktiviteler bul, spor gibi
Haftasonu aktivitelerine katılabilirsiniz, böyle sosyal kulüpler var
Böyle daha güvendesin en azından
Neden kk
Herkes öyle hayatının aşkını bulmuyor şıp diye, Allah seni felaketlerden koruyordur , evde rızkını ayağına getirerek
Bana da öyle Bi iş buldw bırakayım şu oteli 🥴🥴
Sikilmek mi istiyorsun
Sosyalles
Yanlizlik iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?