Hiçbir yanlışım olmadığı halde beni kötülemiş. Oğlunun yaptığı şeyleri ben yapmışım gibi suçlamış. Sevgilime de ben böyle mi yaptım dedim, hayır annemin yanında bu konu hakkında seni övdüm zaten dedi. Devamlı oğlunu dolduruyor. Daha sonra beni arayıp telefonda ağlıyor inşallah evlenirsiniz canım kızım seni çok seviyorum diyor. Annem de annesi seni istemiyor, yalandan ağlıyor, çocuğu çok doldurur, aranız bozulur, oğluna söz geçiremediği için mecbur kalıyor, annesi pasif, sessiz, köle gibi işini yaptıracak birini istiyor dedi. Halbuki sevgilimle aramız çok iyi, ailesine karşı da saygılıyım. Bir kötülüğüm olsa zaten başta sevgilim istemez.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve yıpratıcı olabilir. 😔 İnsanlar bazen kendi iç çatışmaları veya beklentileri yüzünden çelişkili davranışlar sergileyebilir. Belki oğlunu kaybetme korkusu, belki de kendi hayalindeki gelini bulamama endişesi vardır. Seninle sevgilinin arasındaki sağlam bağı koruman çok önemli. İlişkinizin temeli karşılıklı sevgi ve saygı oldukça, dış seslerin seni etkilemesine izin verme. Kalbini dinle.💖✨