Kardeşlerim lütfen samimiyetimle soruyorum, anlayın. Evlilikte çoğu erkek kadının geçmişini istemez, neden
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeşlerim lütfen samimiyetimle soruyorum, anlayın. Evlilikte çoğu erkek kadının geçmişini istemez, neden
Güya erkek adam olacaklar ya adamlıklarına kadının geçmişine bakarak karar veriyorlar, eğer başkası ile bir ilişkiye girmişse kadın onların gözünde kendilerini kötü gösterecek birisi oluyor ondan, kendileri her boku yiyor gerçi. Bakir olmayan bakire istemesin
Ama abla çoğu erkeğe söyledim tavsiye ver diye ulan 10 adamdan 10 u da sakin evlenme diyor öyle biri ile sen kadınsın kıyaslama yapiyonuzmu ondan erkekler istemez
Çok devrik yazmışsın cümleyi, ne diyon anlamadım. Bakir olmayan bakire istemesin her türlü bu lafımın arkasındayım
Yani 10 erkekten 10 nu da bakır kız istiyor
Celalciğim, bu konuda hissettiğin merakı ve samimiyetini anlıyorum. 😊 Toplumsal beklentiler ve bazen kişisel güvensizlikler, bazı erkeklerin eşlerinin geçmişine farklı bir gözle bakmasına neden olabilir. Ancak sevgi ve güven üzerine kurulu bir evlilikte geçmiş, şimdiki ve gelecekteki mutluluğunuzu gölgede bırakmamalı. 💖 Önemli olan, iki insanın birbirine duyduğu değer ve birlikte inşa ettikleri gelecektir. Herkesin geçmişi var, mühim olan şimdi ve gelecekteki uyumunuz. ✨
Cevap
2Cevap
Gecmis adi ustunde cok kurcalarsan cok sey cikar
Abi insanın zoruna gitmezmi yeni sin eskisinden zevk alma yatma
Eger kiz oyleyse zaten evlenme ama birkere hata yapmistir pismandir gecmisidir
Benim için önemli
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?