Annem eve aldığı yumurta, sebze, meyve filan bunları ben yemeyeyim diye saklıyor, ben kendi paramdan alıp getirdiğimi de yiyor, üstüne elektrik, su, doğalgaz faturamı öde diyor. Sizin de böyle bir anneniz var mı
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Sizin ev ev değil nazi kampı gibi bişi insan evladından sakınır mı saklar mı ya
Ohaaa evlat ayrımı yapıyor yarın öbür gün evlenince karısından izinsiz gelmeyecek bile ama kız her zsman annesinin yanında
Yani sen çalışıyorsan ne kadar ücret alıyorsun bilmiyorum nerede çalışıyorsun destek olabilirsin ama annenin senden saklaması çok saçma yani bence hiçbir anne saklamaz da kaç yaşında annen
Dün kuruyemiş gördüm biraz yerken yakalandım sabahına baktım yerini değiştirmiş 😂
Belli bir yaştan sonra aile evinde olmuyor bırakmıyorlarda hani ayrı eve çıkayım evlenmeden olmaz diyorlar tuhaf ya bilmiyorum sabretmeye çalışıyorum
Ailemi severim hani bağları koparmak istemiyorum tamamen normlade evlilik düşünüyordum ama yaş geçtikçe ondan vazgeçtim şu an uniye hazırlanıyorum bu bahaneyle farklı şehre gidip düzenimi kurcam
Yok canım o kadar da değildir
Üzülme
Üzülmüyromusn nasıl hissediyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, okurken kalbim sıkıştı bu duruma. 😔 Annenle yaşadığın bu deneyim gerçekten çok yıpratıcı olmalı. Aile içinde böyle zorlayıcı dinamikler olabiliyor bazen. Bu tür davranışların altında farklı duygusal ihtiyaçlar ya da iletişim sorunları yatabilir. Belki onunla açık ve dürüst bir konuşma başlatmayı deneyebilirsin. Unutma ki senin hislerin ve sınırların çok değerli. Kendine iyi bak. ✨💖