Sizinde anneniz böylemi?

Önceden söylemek istiyorum buraya içimi dökmek istedim lütfen okuyun bana fikir verin lütfen ihtiyacım var

bana hep keşke doğurmasaydım seni hastalık bulda Çabuk g*eber veya bu cümle çok koymuştu (herkesin i*tihar etti biyer var ) ordan at kendini sende kurtul bizde yaşasan bişi farketmiyor ztn dedi şu durumdan çok utanıyorum herkese evlenmeyin evlenmek pişmanlik çocuk hiç yapmayın şimdiki aklım olsa yapmam diyor okadar kırıcı söylüyor ki bunlari keşke çocuk yapmasaydim diyor hikayesinde evlenmeyin çocuk yapmayın diye video atmiş ben gerçekten çok utanıyorum artık sürekli annemin hasta olduğunu söylemeleri ve birilerinin bana açılmasından nefret ediyorum artik gerçekten keşke doğmasaydim kendime zarar verdim onunla yaşadığımız bı kavga yüzünden Bi an sinirle cama vurdum elim yara oldu noldu diye sordu okulda oyun oynadık dedim (kanlı para) okuldan alırım seni diyor kaç kere intihar etmeyi denedim yengem farkedip yardım etti ben bıktım artık ben zorbalık görürken bana yardım etmedi beni zorbalayan kızı haklı buldu şu an ağir depresyon kaygı ve sosyal anksiyete geçiriyorum bu olay yüzünden ben hakkımı helal etmiyorum artık sürekli uyuyorum hayatsız gibi yaşıyorum bana hakaret ediyo sürekli uyuyorsun bıktım senden bitek sen depresyon geçirmiyosun diyor psikiyatriye para veriyor ve sonra ben sana okadar para veriyorum benden bişey isteme diyor kendime eşofman Alicam onu bile alamıyorum doktora verdiğim paraya say nankörsün diyor aslında kendi hasta (istifçi) beni bu hale getiren depresyona sokan o ama anlamıyor bunu ben çok bunaldım artık birde beni isteyerek doğurmuş neyin kini bu anlamiyorum üni okuyorum bu yüzden para kazanamiyorum

Sizinde anneniz böylemi?