Önceden söylemek istiyorum buraya içimi dökmek istedim lütfen okuyun bana fikir verin lütfen ihtiyacım var
bana hep keşke doğurmasaydım seni hastalık bulda Çabuk g*eber veya bu cümle çok koymuştu (herkesin i*tihar etti biyer var ) ordan at kendini sende kurtul bizde yaşasan bişi farketmiyor ztn dedi şu durumdan çok utanıyorum herkese evlenmeyin evlenmek pişmanlik çocuk hiç yapmayın şimdiki aklım olsa yapmam diyor okadar kırıcı söylüyor ki bunlari keşke çocuk yapmasaydim diyor hikayesinde evlenmeyin çocuk yapmayın diye video atmiş ben gerçekten çok utanıyorum artık sürekli annemin hasta olduğunu söylemeleri ve birilerinin bana açılmasından nefret ediyorum artik gerçekten keşke doğmasaydim kendime zarar verdim onunla yaşadığımız bı kavga yüzünden Bi an sinirle cama vurdum elim yara oldu noldu diye sordu okulda oyun oynadık dedim (kanlı para) okuldan alırım seni diyor kaç kere intihar etmeyi denedim yengem farkedip yardım etti ben bıktım artık ben zorbalık görürken bana yardım etmedi beni zorbalayan kızı haklı buldu şu an ağir depresyon kaygı ve sosyal anksiyete geçiriyorum bu olay yüzünden ben hakkımı helal etmiyorum artık sürekli uyuyorum hayatsız gibi yaşıyorum bana hakaret ediyo sürekli uyuyorsun bıktım senden bitek sen depresyon geçirmiyosun diyor psikiyatriye para veriyor ve sonra ben sana okadar para veriyorum benden bişey isteme diyor kendime eşofman Alicam onu bile alamıyorum doktora verdiğim paraya say nankörsün diyor aslında kendi hasta (istifçi) beni bu hale getiren depresyona sokan o ama anlamıyor bunu ben çok bunaldım artık birde beni isteyerek doğurmuş neyin kini bu anlamiyorum üni okuyorum bu yüzden para kazanamiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen bu vefat et üzülmezler oradan çık kurtar kendini
Anlamadım ama ne demek istediniz başta
Sen ölsen üzülmezler diyorum git o evden
Kendisi diyor ztn ölsen üzülmem ölde kurtulalim diye taktik veriyo hatta yazmıştım ama neden bilmiyorum ben surekli hatayı kendimde arıyorum sürekli ben haksizmisim gibi geliyo akrabalarım annemin hasta olduğunu söylüyor ama yine hatayı kendimde buluyorum ap*al gibi ben artık böyle yaşamaktan biktim
Sen git bir gece o evden bence nerde yaşıyorsun
Gidemem gidicek biryerim dahi yok yeni taşındık hem burayı bilmiyorum hem okuduğum için param yok hemde sonra geri gelmek zorunda kaldiğimda bi sözü var bı gün evden kaçarsan seni eve almam senden bir b*k olmaz o*rospu olursun gidersen senden beklerim diyor..
Ne okuyorsun
Pomem
Kaç yılın kaldı
Ne fark eder ki ben bunca şeyi yaşadıktan sonra ki daha baya zamanım var artık ve annemden nefret ediyorum
Hm
İğrenç mahluklar. Kızım bak ben seni anlıyorum çünkü benim annemde seninkine benziyor ama seninki daha canavarmış. Allah onu öyle bir sınar ki feleği döner. Beddua kkişinin kendisini bulur
Peki ben niye böyleyim herkes herkes suç sende değil demesine rağmen niye hatayı kendimde buluyorum niye hatalı benmisimde annemin gönlünü almam gerekiyomuş gibi hissediyorum belki inanmazsınız ama ben intihara teşebbüs ederken bile ölmessem eğer yiyeceğim azarlarj düşündüm ben yoruldum artık
Annen narsist farkında mısın
O ne demek benim ne yapmam gerekiyor
Öncelikle senin yapabilecek bir şeyin yok. Annenle çok az muhatap olma gerekiyor. Üniversite okuyorum demişsin. Dersim var de çık evden. Kütüphanede takıl kampüste takıl akşamları sadece uyumaya gel. Haftasonu kulüp etkinliği var de çık. Annenden uzaklaşmak kendini toparlamanı verimli olmanı kariyerini yönetmeni sağlar. Bu hastalığın tedavisi yok annemi düzelteceğim diye uğraşma.
Hataları kendinde araman kendini haksız hissetmen haklı olduğunu asla kanıtlayamaman narsist bir insanla yaşadığını gösteriyor. Maalesef bu kişi annen ve onun söylediği hiçbir şey doğru değil. Bu konuda bol bol video izleyip bilinçlenirsen zaten neye maruz bırakıldığını anlarsın.
Okuma da yapabilirsin.
Kendini suökamanın sebebi sürekli haksız hissetmenin sebebi de ağır manipülasyona uğraman. Annene annen olarak değil düşmanın olarak bak bir gün. Ne demek istediğimi anlarsın
Anlıyorum dediğinizi tavsiyeniz için teşekkürler ama dediğim gibi gerçekten kendi elimde değil bipolar bozukluk kaygı ve sosyal anksiyete geçiriyorum insan içine çıkmak istemiyorum eğer çıkarsam kendimi çok kötü hissediyorum odamda kalayım desem annem istifçi olduğu için benim yerime odamda gereksiz eşyalar var salonda uyuyorum...
Ya gerçektende ben diyorum bu sefer çok haklıyım konuşmicam ama sinra dayanamıyorum konuşuyorum varya bir trip atiyo bir hakaret ediyo kendimi suçlu hissediyorum herşeyi mahvetmis gibi hissediyorum
Zaten depresyonda olmanın bu psikolojik rahatsızlıkların sebebi annenin seni sürekli aşağılaması. Dışarı çıktığında bir insanla konuşurken belki de annenin sana söylediği hakaret kulağında yankılanıyor... Kendini hep aşağılanacak rezil olacak gibi hissediyorsun ve bunun tek çözümü annenden uzaklaşmak. İmkanın varsa üniversiteni değiştir kykda kal başka şehire yerleş. Annenin sana dayattığı hayatı yaşamak zorunda değilsin. Sen niyet et fırsatlar önüne çıkacak. Araştır kovala. Hatta imkanın varsa erasmus projesine katıl başka bir ülkeye gitmeyi dene. Bak kendini nerede iyi hissediyorsan oraya git. Bir parksa oraya git. Bir kütüphane ise oraya git. Bir müze ise oraya git. Ama gerçekten annenden uzaklaş. Ondan uzaklaştıkça ciğerlerine havanın aktığını ve hiç onun bahsettiği gibi biri olmadığını göreceksin. Kendini keşfedeceksin. 🦋✨ Hayatta iyilikler seni bulsun güzel ruh 💐🌺🌷
Sana bir tavsiyem var sana ne derse aynen öyle de. 😅 Sen haklısın peki de. Tabi ki zihninde öyle deme ama narsistler kelime oyunlarını iyi becerir üste çıkmanın bir yolunu bulacak zamanını enerjini hıhım
Siz gerçekten çok haklısınız sizin cümlenizden anladım haklı olduğumu bir tartişma olduğunda kendimi haksız bulurdum ben suçluyum gibi hissederim oyüzden herkese kendimi sevdiriyim diye ben üzüntüden gebersem bile beni sevsinler ben hataliyim diye yalakalik yapardim bu o halde olsam bile bu annem yüzünden mi gerçekten biri beni anladı bakın şu an gerçekten şu anda akrabamiz geldi inanmazsınız ama şu an keşke çocuk yapmasaydim diye konuşuyor :) ben psikiyatriye bile anlatamıyorum annemi utanıyorum bu durumdan şimdi diceksiniz senin hatan değil anlat doktoruna ama gerçekten yaşadıklarımdan utaniyorum ve ben kimseye bu yaşıma kadar içimi dökmedjm tek bir kişiye bile neler yaşadiğimi anlatmadim burası hariç
Ben artık başa çıkamıyorum birde size iki tarfali bakicaniz şekilde anlatıyım cünkü aptal gibi sürekli hatayı kendimde buluyorum psikolojik sorunlar yaşadığımdan beri evde ruh gibi geziyorum bildiğiniz hayatsızin teki gibi dolaşıyorum evde yengem gelir bana bakar gözlerim şiş ya uyumaktan ya da ağlamaktan annem istifçi benim bir odam bile yok eşyalar yüzünden yengem bile toparlayalim evinizi diyor ama annem bir şey der diye kimse annemin eşyalarına dokunamıyor yengemler bana hep acıyor*ar aldığim antidepresanlar beni okadar kötü yapıyor ki 3 gün yemek yemediğimi bilirim bayilcak duruma geldiğim zamanlar bile oldu ben bu haldeyken nasıl mutlu olabilirim kusasim geliyo artik ve bende uyuyorum ben uyuyunca bana laf atiyo ben buna rağmen evi toplamıştır eskiden temizlik hastasiydim tkr öyle olmamı istiyor ama artık inanın ki
evle ilgilenmiyorum kimseyle konuşmuyorum annemler dışarı çıkınca çıkmıyorum sadece uyuyorum hani derler ya anneler evlat ayrımı yapmaz yapar kardeşimi bende daha çok seviyo ben sanki onun düşmaniyim amma ben gerçekten tüm bunları uaşamam rağmen haksizmisim gibi geliyo ben yaşam hevesim bile yokken nasıl evin işlerini yapıp herkesle sohbet edebilirim ben mi hayirsizin tekiyim bugün düşündüm eğer beni okuldan alırsa o dediği yerden kendimi atars*m acaba ne hisseder diye ben artık annemle bı samimiyet kuramiyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!