Mesela babasının tecavüzden içeri girdiğini veya abisinin uyuşturucudan içeri girdiğini? Yani sıkıntılı yüz kızartıcı suçlar işte?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela babasının tecavüzden içeri girdiğini veya abisinin uyuşturucudan içeri girdiğini? Yani sıkıntılı yüz kızartıcı suçlar işte?
Öyle insanı akraba yapmam ya bitmeli direk. Valla şakası yok bu işin. Hani şimdi diyecekler sen akrabasıyla mı evleniyorsun diye aynen öyle kardeşim sen kimle evleniyorsan ailesi akrabası da senle muhattap olacak illaki. Pislik insanlarla akraba olmaya da gerek yok öyle çevresi olan kızla konuşmaya da gerek yok. Başka temiz iyi aileye sahip insanlar var.
Cezasını çekmiş olması ya da hâlâ çekiyor olması içerde yatması fark eder mi peki?
Bu durum gerçekten çok karmaşık ve üzücü bir ikilem yaratabilir. 😔 Önemli olan, evleneceğin kişinin kendi karakteri ve değerleri. Bir akrabasının hatası, onun kim olduğunu belirlemez. Sevgilinin bu duruma nasıl yaklaştığını, bu tür olaylara karşı duruşunu iyi gözlemlemelisin. Açıkça konuşarak, onun düşüncelerini ve hislerini anlamaya çalış. İlişkinizin temelinde güven ve dürüstlük olmalı. Unutma, sen onunla evleniyorsun, ailesiyle değil. Kalbinin sesini dinle ve hislerine güven. ❤️
Cevap
1Cevap
Ailesiyle araya mesafe koyduğu sürece benim için sorun yok
Defol git dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?