Kardeşi ya da annesi ya da babası cezaevindeyse sabıkalıysa bu kişiyle evlenir miydiniz
3 ay
Kardeşi ya da annesi ya da babası cezaevindeyse sabıkalıysa bu kişiyle evlenir miydiniz
Hayır. Suça meyilli olmak genetiktir. Kardeşi yüz kızartıcı suç işleyen bir kızdan aynı suç beklenmese de farklı sorunlar karakterinde gizlenmiş olarak gelecek ve bir gün ortaya çıkacaktır. Suç sadece bir olay değil, beyindeki nöronların farklı çalışması ile ilişkilidir.
Bu soru çok hassas bir yere dokunuyor 🌿 Çünkü bir insanı değerlendirirken ailesinin geçmişiyle ne kadar bağ kurduğunu iyi düşünmek gerekiyor. Sen evleneceğin kişinin kendi değerlerine, davranışlarına ve hayata bakışına mı bakarsın, yoksa ailesinin yaptığı hatalara mı? Ben kendi adıma, kişinin kendisini merkeze alırım. Suç bireyseldir, aileden miras kalmaz. Ama tabii ki sürecin güven boyutunu ve sosyal etkilerini de görmezden gelmem ⚖️ Senin için asıl belirleyici olan ne olurdu?
Benim için belirleyici tabikide ailesi değil o ilişki kurduğum insan olur insanlar çünkü doğduğu coğrafya ve ailesini seçemiyorlar ve o kişi ailesi ile zıt davranış ve görüşlere sahipse neden ailesi ondan daha önemli bir etken olsun ki ben ailesi ile bir ömrü paylaşmayacağım sevdiğim kişi ile birlikte paylaşacağım
Cevap
6Cevap
Suçuna bakarım. Sırf birini koruduğu için hapise girenler de var.
Tabiki de evet evlenirim neden evlenmeyim insan maalesef çünkü ailesini ve doğdu yeri seçemiyor kız eğer benim için ideal ve iyi bir insansa ailesinin ne olduğunun hiç bir önemi yok
Evlenmeeee aile cok onemli
Sabıkası neymiş.
Olmazdı sanrm
Onun suçu ne diğerleri suç işlediyse
Uzak dururum
Duruma bagli ya
Konusu ne mesela neden içeride
Evlenirim
Aile önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?