Nasıl bir yol izlemeliyim, 3 ay dayanmam lazım ama kavga etmemem gerekiyor ne yapmalıyım
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fazla iletişim kurma gerekmedikçe konuşma Anladığım kadarıyla bir süre işe ihtiyacım var yani paraya ihtiyacım var iş yeri değişikliği yapma imkanında yok gözüküyor Anladığım kadarıyla dediğim gibi gerekmedikçe konuşma Günaydın İyi akşamlar bu kadar
Sevmiyorum abi dikkatli detaycı insan bana takan insanı bende takıyorum en son kavga ediyorum
Insanları takıntı haline getirmen çok yanlış Hanım Kız evvela bunu söyleyeyim sevmek zorunda değilsin Elbette fakat kavga etmeden karşılıklı Birbirinize saygı göstererek yan yana olmayı öğrenmeliyiz hayatta birisi sana takıyorsa onun küçüklüğünden küçük beyinli olmasından ve çöp ruhlu olmasından kaynaklıdır Ama senin de ona aynı şekilde cevap vermen seni de onu seviyesine düşürür gerek var mı buna
Canım, böyle bir durumun insanı ne kadar yıprattığını çok iyi anlıyorum. 😔 Bu üç ay boyunca ona değil, işine odaklanmaya çalış. Minimum iletişim kurarak, sadece gerekli konularda konuşmak sana iyi gelecektir. Kendi iç huzurunu koru ve olayları kişisel algılamaktan kaçın. Unutma, bu sadece geçici bir süreç. Sakin kalman seni güçlü kılacak. Sen başarabilirsin! 💪✨
Cevap
1Cevap
Göz teması kurma dediklerine aldırış etme
Göz teması kuruyorum ama belli beni cekemdigii hiç muhatap olacağım biri değil gerçek hayatta
İtaat et rahat et
İşte öyle biri değilim keske olsam en ufak şeyde pürüz çıkarabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?