Benle bir düşmanlığı var belli ki laftan anlamadı babam da sen de arama o da aramasın diyerek konuyu kapattı ama bunu ben hak etmemişim
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benle bir düşmanlığı var belli ki laftan anlamadı babam da sen de arama o da aramasın diyerek konuyu kapattı ama bunu ben hak etmemişim
Cevap
2Cevap
Mahkemeye verecek elinde bir şey mi var? Belki alalen tehdit ettiği için siz de mahkemeye sevk edebilirsiniz durumu.
Yok abi mahkeme falan yok da babamı arayıp kızınız beni rahatsız ediyor ondan bundan yazdırıyor diye şikayet etmiş en son kızım seni aramıcak ama sen onu ararsan senle yüz yüze görüşürüz demiş
İyi demiş 👍🏻 baba gibi baba
Özür dilese bile dönüşü yok gibi demi baksana birde o kadar evlenicez ben oraya Gelicem hayal kurdurdu bana böyle kötü şeylerle sonuçlanmasına gerek yoktu yani arıyorsa bile düzgün konuşabilirdi
Uzak durduysa bence şükret. Haketmemiş olabilirsin. Takılma buna. Önemli olan yakadan düşmesi.
Uzak mı durması ne uzak duracak babamla abimle kavga ettiler telefonda
Hayır aramıyor
Beni hedef gösterdi ya kızınız beni rahatsız ediyor diye adamı çıldırttı ya
Keşke ama işte baksana babamı abim bile girdi konuşmaya babam aradı söyledi bi ton şey ama beni istemiyorsa aramamı istemiyorsa benle niye barıştı onu anlamadım bu işler buraya geleceği belliydi ona o cesareti ben verdim işte maalesef
Neyle tehdit ediyor pardon
Ben başkalarıyla onu işlettiğim için onla tehdit ediyor tabi babamla konuştu babam birdaha arama bu sefer ben karakola gidicem kızım aramıcak sende ararsan bu sefer yüz yüze görüşürüz dediler
Tamam arama kızım
Yok yok ama beni çok ümitlendirdi hayal kırıklığına çok ugradım 3 senelik ilişkiydi kendi bana yanlış yaptı
Üç senede az değilmiş ya
Az değil valla dediğim gibi babam la abim de girdi konuya babam çok öfkelendi sinirlendi
Ne yapabilirim
Ben yalan söyleyemem seviyorum ama olayların bu konuya gelmesi onun hatasıydı
Kızım işletme mevzusu nedir
İşletme mevzusu şu ben bunun arkadaşına yazdım sonra kendimi farklı biri tanıttım ondan sonra bir arkadaşım vardı ona yazdırdım bunla konuşturdum sonra bu öğrenmiş nasıl öğrendiyse intikam almak için bunu yaptı ama
Aldatacak mı aldatmayacak mı diye denemiştim
Ve aldatmıştı sonra üste çıkıp ben aldatmadım dedi bana bugünde kavga oldu işte
Neyse konuyu büyütmüş daha o istese ailen kabul etmez en iyisi vazgeç ondan yapcak bir şey yok bu dünyada olmadı belki başka yerde..
Ooo birde aldatmış bırak ya
Aynen sonra inkar etti başından beri biliyordum dedi sonra üstüne üstlük babamı aradı annemi kaç defa aramış babamla konuştu adam da sinirlendi doğal olarak kim kızım hakkında böyle konuşabilir diye sonra ben onu heryerden engelledim o engellememiş amaç ne acaba merak ediyorum ben yazmam da bu niye engellememiş
Aman sonuca bak kızım aldatmış mı aldatmış daha dönüp bakma böylelerini düşünmeye bile deymez
Sözde baştan beri şüphelenmiş ondan konuşmuş. Ayrıca bizimkiler çok sinirlendi zaten bu eve adımını atamaz artık
Ya palavra değilse bende ne olayım baştan anlasa hiç konuşmazdı zaten yalan söylüyor
Ağzından almak için konuşmuş sözde
Yalannnn söylüyoorrrr
Yalan tabi inanmadım bende ama sen beni canım mı sandın falan demeye başladı
Bundan sonra o kim ki ben onla konuşayım veya o kim ki aileme bunu anlatıyor amacı ne yani
Evet ya konuşma kalsın öyle iki ay sonra pişmanım özür dilerim diyede yazar kabul etme
Aşkım yazmaz hem babam hem abim onu tehdit etti bu kız seni aramayacak eğer sen ararsan yüz yüze görüşürüz diye
Yani bu eve asla adım atamaz ve ailem istemiyor asla bende de gurur var yani ben onun ailesini arayıp hiçbir zaman oğlunuz şunu yapıyor bunu yapıyor demedim
İyi yapmışsın canım 🫶🏻
Canım bu beni emniyete vericekmiş ben bugün o arkadaşı bana yazdı mesaj attı ben konuşmayalım dedim sonra da benimki bunun hesabına mı ne bakmış benim ismimi yazmış sonra o çocukla konuşurken ee söyle arayıp dedim sonra çocukla tartışmış kavga etmişler sanırım sonra babamı aramış emniyete gidiyorum demiş sence bir şey olur mu bana
Hem işlettiğim için hemde bu arkadaşıyla konuştuğum ıcın
Veremez mahkemeye nasıl verecek.
Aşko benim ailemi huzursuz etmekti amacı ama biz huzurumuz bozulmadı asla sadede kızınız beni rahatsız ediyor ondan bundan yazdırıyor diye ailemi aramış babamda sinirlendi tabiki bu duruma sonra çcocuk da susmak bilmeyince en son cıldırdı babamla abim sen birdaha bizi rahatsız edersen yüz yüze görüşcez dediler oda tamam dedi
Yazmaz daha
Zaten böyle bir şey yaptıysa bunu düşünmüştür diye umuyorum bunların olacağını dusunmustur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu yaşaman hiç adil değil ve çok üzücü. Kimsenin seni veya aileni tehdit etmeye hakkı yok. 😔 Böyle bir durumda en doğrusu, yasal yolları değerlendirmek olabilir. Bir avukatla konuşarak nasıl bir yol izleyebileceğini öğrenmelisin. Gerekirse uzaklaştırma kararı gibi önlemler alınabilir. Kendini güvende hissetmen çok önemli. ❤️ Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. 💪