Ben ne yapmalıyım KS? Babamı polisine şikayet etmeli miyim?

İyi geceler KS bugün babamla bi tartışma yaşadım amcama bayram ziyareti diye evden çıkmıştık arabayı hastane önüne park etmiştim babam öyle istedi diye, sonra amcamlardan çıktık arabaya bindim arabayı park ettiğim yerde yol dar olduğu için parktan çıkarken geri geri gelip sonra direksiyonu sol yapıp yavaş yavaş çıkacaktım geri geldiğim sırada babam dedi sen napıyorsun arabaya çarptın bende halbuki arabaya değmemiştim bile gayet sağlam şekilde çıktım ordan sonra normal yola girdik eve gidecektik babam tartışmayı uzatmaya başladı bende sinirlendim dedim yeter artık senin yüzünden arabayı süremiyorum, hala daha uzatıyor bana küfür ederek konuşuyor sanki ben onun iş arkadaşıyım, sen çok terbiyesiz bi insansın benimle düzgün konuş küfür etmeyeceksin bana dedim sırf ben ona terbiyesiz dedim diye benim çeneme yumruk attı arabanın içinde insanlar bize bakıyor ben arabada ağlayarak gidiyorum 2 kez kazanın eşiğinden döndüm durdurdum arabayı git yanımdan arkada otur kardeşim benim yanımda oturacak dedim kalktı oturdu ben eve geldim yol boyunca arkamdan vurmaya çalıştı annem müdahale etti baktım diş etlerim kanıyor dişlerim ağrıyor hastaneye dönüşte taksiyle gittim çünkü babam arabayı benden zorla aldı. Hastaneye geldiğimde amcam geldi diğer amcamın çocukları geldi beni durdurdular şikayet etme onu bırak biz onla konuşuruz dediler çeneme bile muayene ettirmediler gittik bi yere oturduk amcam çay içmeye gidelim bi oturup konuşalım dedi öyle yapmak durumunda kaldım. Muayene olmadan eve gelmiş oldum. Şimdi çenem ağrıyor dişlerim ağrıyor diş etim ağrıyor evde demin baktım dudağımın patlayıp kan topladığını yeni farkettim. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Ben ne yapmalıyım KS? Babamı polisine şikayet etmeli miyim?