Ben zamanında bazı hatalar yaptım. Bu hatalar pek çok insanın yaptığı hatalar. Ama maalesef o insanların hatası ortaya çıkmıyor. Benim babam ise bunu öğrendi. Yıllardır bana psikolojik şiddet uyguluyor. Fiziksel şiddet uyguladığı bile olmuştu. Geçenlerde de annemle iş birliği yapıp benden habersiz banka hesabıma girip KYK kredime yatan tüm parayı çalmış. Bütün borç benim üstüme kalacak çünkü bankadan parayı ben çektim olarak görünüyor. Onda şeref haysiyet diye bir kavram olmadığı için borcu ödemeyecek. İntikam alıyor (aklı sıra). Sizce polise vermeli miyim? Tam 14 bin TL para vardı orada ve faiziyle birlikte epey bir borcum olacak.
Sizce babamı polise vermeli miyim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Bana yapsa annesinden içtiği sütü ona zehir ederim polis bile şaşırır
Hataların neler? Olayı tek taraflı anlatıyorsun ve kendini haklı çıkarıyorsun belkide baban haklı
Birilerine kanıp tuzaklarına düştüm. Hatam bu.
Alkol mü içtin uyuşturucu mu birisiyle yatıp kalktın mı tuzak ne bir sürü tuzak var
Birisiyle yattım ama çocuk denilebilecek yaştaydım. Bir kere de zorla sayılabilecek durumda alkol aldım rızam yoktu.
Bak benden sana düzgün bir akıl vereyim buradaki insanlara kalsan yok polise ver evden ayrıl babanı mahkemeye ver gibi şeyler duyarsın çünkü buradaki insanlar çoğu haysiyetsiz ve acımasız kimsenin burada kimliğini bilmiyorsun ve bu insanlara uyma ne yaparsan yap en zor zamanında seni arkandan vururlar ama yinede yanında ailen olur hiç bir Baba evladının kötülüğünü istemez kendini babanın yerine koy ve düşün kızın bu şekilde bir duruma düşmüş. Kesinlikle ailen ile zıtlaşma hatanın farkına var ve yapmamaya çalış akıllı ol dürüst ol ve bu hayatta kimseye inanma ve güvenme
Boş konuşuyorsun. Benim yaşadığım şiddeti umarım ki bir gün anlarsın ve o zaman görürsün aileyi.
Tanam
Yazık kafana. Senin gibi insan artıkları erkeklerin kadınlara uyguladığı savunsun anca. Neymiş, babaymış. Batsın böyle babalık. Çocuğuna üzüldüm. Özellikle de kızsa.
Uyguladığı şiddeti*
Ben kötü bir şey mi söyledim aceba dön bir daha oku şiddet gördüğünü söyledin onu savunmuyorum zaten
Babam olacak adinin benim paramı çalıp borcu bana kitlemesini ve şiddet uygulamasını süslü cümlelerle akladığın için en az sen de onun kadar adisin.
Nelerle uğraşıyoruz
yıllarca sana kim baktı baban o zaman hakkı
Beyinsiz.. şiddet mi hakkı, hırsızlık yapıp borcu benim üstüme kitlemesi de mi hakkı.. zavallı insan artığı seni. Senin gibi alçak zihniyetler yüzünden yüzlerce kadın şiddet görüyor, öldürülüyor. Soyunuz kurusa keşke.
sana bedava baktı niye baktı o zaman sende parasını vereceksin şiddeti de hak etmeseydin erkeklerle yatıp kalkma içki uyuşturucu kullanma
Senin gibi korkunç zihniyetlerin Allah belasını versin. Umarım bir kızın olmaz ileride. Yazık sen yarın bir gün birine şiddet de uygularsın tecavüz de edersin öldürürsün de. Sende o potansiyeli hissettim.
Umarım bir an önce yok olursun da bir kadının başını yakmazsın.
babanın parasını öde yıllarca sana baktı hakkını ver ne tamam ye ondan sonra
Evet hemen vermelisin
Teşekkürler ama nasıl kanıtlayacağım :/
O evden ayrıl